• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

benim 5 yıldır beraber olduğum aşkımda ilk sevgilim..eşim olsun isterim bende... Allah en olmaz dediğim zamanda gönlüne aşkımı düşürdü bugünlere gelmemize izin verdi..dilerim bugünlerden sonrasınada izin verir..bazen Allah izin vermez diye o kadar korkuyorumki çok dua ediyorum...ben bi kitapta okumuştum birbirlerini seven iki insan sevgilerinin kıymetlerini bildikçe Allah onları ayırmazmış...çok sevdiğim bi söz vardır..AŞK KORKUYA PEÇE KORKU AŞKA PERDE OLUR derya şair öyle işte..çok sevdiğimden çokta korkuyorum..ASKER AŞKIM GELSEDE KAVUŞSAM..

kızlar Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..hayırlısıyla sevdiğimiz erkeklerle evlenmemize müsade eder inşallahta bizde burda düğün resimlerimizi fln yayınlar birbirimizi tebrik ederiz..

benim bildiğim erkekler kızları beklerr.. ama tam tersi yaa bizde bende beyimizi bekliyorumm...
neyse allahtan bu yılda bitiyo az kaldıhihoyyyt

benim 5 yıldır beraber olduğum aşkımda ilk sevgilim..eşim olsun isterim bende... Allah en olmaz dediğim zamanda gönlüne aşkımı düşürdü bugünlere gelmemize izin verdi..dilerim bugünlerden sonrasınada izin verir..bazen Allah izin vermez diye o kadar korkuyorumki çok dua ediyorum...ben bi kitapta okumuştum birbirlerini seven iki insan sevgilerinin kıymetlerini bildikçe Allah onları ayırmazmış...çok sevdiğim bi söz vardır..AŞK KORKUYA PEÇE KORKU AŞKA PERDE OLUR derya şair öyle işte..çok sevdiğimden çokta korkuyorum..ASKER AŞKIM GELSEDE KAVUŞSAM..

kızlar Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..hayırlısıyla sevdiğimiz erkeklerle evlenmemize müsade eder inşallahta bizde burda düğün resimlerimizi fln yayınlar birbirimizi tebrik ederiz..

kız ağzından bal damlıyo vallakaydirigubbakcemile3 bende bi evleniyim tüm resimlerimi herkeşlere göstericemm..Şeniz

bende de var bi taende benim okul var iki yıl ondan önce annem vermicekmiş :kızgın:
bide çeyizde yok evlenipte napcam

benim okul var ama sorun olmaz evlenmem için..açıköğretim okuyorum akşamları okula gidiyorum..şu anki tek sorun aşkımın askerliği gibi görünüyo..(inşallah Allah tan bişi çıkmazsa)..millet şimdiden çeyizi hazırla diyo..annem bile dedi geçen işe girersen kenara para ayırda nevresim fln al diyo...
kızlar siz çeyiz asmayı düşünüyomusunuz..bizim burda kimi asıyo kimi asmıyo..ben asarım diyorum heralde..millet el emeği bi sürü şey getiriyo o kadar zahmetler veriliyo..

benim okul var ama sorun olmaz evlenmem için..açıköğretim okuyorum akşamları okula gidiyorum..şu anki tek sorun aşkımın askerliği gibi görünüyo..(inşallah Allah tan bişi çıkmazsa)..millet şimdiden çeyizi hazırla diyo..annem bile dedi geçen işe girersen kenara para ayırda nevresim fln al diyo...
kızlar siz çeyiz asmayı düşünüyomusunuz..bizim burda kimi asıyo kimi asmıyo..ben asarım diyorum heralde..millet el emeği bi sürü şey getiriyo o kadar zahmetler veriliyo..

tatlım bizim buralardada aslıyo ama ben düşünmüyorum şahsen.ne bilyim gereksiz görüyorum...

gunadyın kızlarr aman benım manıtam bılem yokk keyfım yerınde ceyız alıyom ama koca yok gerekte suan ıstemem zatenn ayrıca dunn maça gıtım eğer sevgılım olsa asla ızın vermezdı sözluylken askımm hıc ızın vermezdı ordan bılıyom ılla bende gelcem derdı ama maça hıc denk gelmedı

kızlarr bayram geliyor.nişanlıma hediye almam gerekiyor değilmii...nasıl bişi alsam ne alsam...borcumda çok poff :(((

ıkınızın resımlerı olan bı nevresım takımı saat falan olabılır cnm yada ona album hazrla yada bı sıır defterı yap

merhaba kızlar nasılsınız? benimde almam gerekiyo bayramda giymesi için üzerine bişi almayı düşünüyorum.

bir gömlek ve çorap alablirsin.yada gömlek kravat ..aslında böyle şeyler gönül almadır be cnm dimi..yani düşünülmüş olmasıı karşı tarafı..bende düşünüyorum ne alsam ne alsam diye...normal zamanda çok hediye alıyorum ben ondan abartmamaya karar verdim
sende gönül alıcı bişi al yeterkaydirigubbakcemile4

kızlarr hepinize iyi günler diliyorum vee tek tek öpüyorumm sizi..Şeniz
hala sevgilim olacak insanla küsüm bügün 7 gün oldu...

benim aşkım askerde bişi alamam ama kızlar nişanlınıza yada sevgilinize mevsimlik mont alın bence bayramdan sonra ufaktan havalar soğuk sık sık giyer işte..bence çok kullanışlı olur..ben geçen sene öyle yapmıştım..aşkım giye giye bi senede eskitmişti...

Kızlar ben de varım,beni de alın bu gruba :dance:
Biz de 5 senedir beraberiz,Nişanlım askerde veee 2 sene sonra falan evlenebilicez yani 7 sene sonra evlenmiş olucaz :hooray: :hooray:

Back