• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

günaydın arkadaşlar..gerçi bende de moraller çökmüş durumdamirmirmirmir
yarın sevgilimle kısmet olursa teyzemleri tanıştıracam ama beyefendi resmen beynimi yemiş durumda...efenim aramızda bir resmiyet olmadan aile üyeleriyle tanışmayı doğru bulmuyomuş...hiç gitmek istemiyomuş ama bi seferlik benim için katlanacakmış:a015:
daha önce anneannemle tanıştırdığımda da aynı konudan defalarca tartışmıştık ve beni daha çok üzen şey ben annesinin hatrını kırmayıp hep onlara gittim oturmaya, yemeğe vs...
söze yaklaşık 1 aylık bi süre var. büyük teyzem deli gibi hazırlık yapıyo çok hevesli ama ben çok mutsuzum..istemiyo değilim ama adeta içim karardı. dünden beri acaip bir haldeyim anlayacağınız:1ninca:

kıslarr geldimm gündüz giremiyorum işte oluyorumm.. ama yarın girerim müdür yok..
yaa açıkcası ayrılmamın nedeni internet üzerinden beni aldattı..
Allaha şükür dedektiflik yetenegim süperdir vee beni benle aldattı..
anlayacagınızz tuzagıma düştü...:oklava:
şuanda olayın şokundan dolayı üzülemiyorumm ağlayamıyorum..

aaa bak sen terbiyesize kız sakın affetme bak bi kere yapan hep yapıyoo...ah cnm benim ya erkek milleti işde..üzülme olurmu.. biliyorum elinde değil ama seni hakketmiyormuş demekki

gunaydın kaydirigubbakcemile4 ben geldımmm
sımdıkk hepınıze tektek cvp veremm :1closedeyes:
esraa cnm allahtan hayrlısını dılee yol yakınken yuzunu gordunkı allahın sevdığı kuluymuşun ondan sana hayr yokk boşver sen sağlıklısınya hayatta hıcbısey uzulmeye değmıyoo a.s
julyett cnm ben senın yerınde olsamm araya msafe koyardım neden mı gercekten sen çantada keklık olmak ıstemıyorsan bı yuzuk takılsınn söz yuzüğü dedın kac parakı ben 150 aldımm bence bunu sana cok gormemelerı gerek madem senı cok benımsemışler sen caba harcarken onlarr senı hazr nasılsa beklıyoo zaten der gıbı bakk sevdığnıde uzmek ıstemıyorsann 1ay sonra dağıtıma gelır söz takın ben sahsen rahat edemzdım herkes bılıyoo mademm :1closedeyes:
organıksekerımm cok tsk resımlerıme bakmışın yorumun ıcınde tsk cnm benım a.s.

günaydın arkadaşlar..gerçi bende de moraller çökmüş durumdamirmirmirmir
yarın sevgilimle kısmet olursa teyzemleri tanıştıracam ama beyefendi resmen beynimi yemiş durumda...efenim aramızda bir resmiyet olmadan aile üyeleriyle tanışmayı doğru bulmuyomuş...hiç gitmek istemiyomuş ama bi seferlik benim için katlanacakmış:a015:
daha önce anneannemle tanıştırdığımda da aynı konudan defalarca tartışmıştık ve beni daha çok üzen şey ben annesinin hatrını kırmayıp hep onlara gittim oturmaya, yemeğe vs...
söze yaklaşık 1 aylık bi süre var. büyük teyzem deli gibi hazırlık yapıyo çok hevesli ama ben çok mutsuzum..istemiyo değilim ama adeta içim karardı. dünden beri acaip bir haldeyim anlayacağınız:1ninca:

bana kızmazsan sevdığın ınsan haklı neden mı ortada gercekten bı resmıyet yok en azından söz yok bu yuzdenn aılelerle tanısmak nıye :uhm: hanı ben senın ıcın dıyorumm allah korusun ılerde ayrılırsan sana demezler mı okadar geldı gıttı noldu falan dıyee genede sen bılırsın tatlımm ben 3yıllık ılıskımde hıc uğramadım aılesıne nezmnkkıı sözlendık ole yanı yerimseniben

:1shok: :1shok: nolıy sızee yaa sana noldu seker anlatt bakemmm :1closedeyes:

ya eltimle sorunum var böcüğüm ya...daha doğrusu abisinin kız arkadaşı isteme falan olmadı daha işde bu ay içinde isteyip nişn alcak galiba..daha okuyo bir senessi vaar aynı yaştayız..
bi sorunumuz yoktu ama ona gvnmiyorum ben samimi gelmiyor..devamlı bi yere gitsek abisine arabamıza bindirmeyelim bunu falan diyo güya espri yapıyo...geçen sene istanbuldaydım bir sendir yzüyüze görüşmüyoruz olayalr geçen seneden başladı yanii..bi gün nişanlımın ailesi evde yokken bunlara yatıya gelmiş ve bende gidecektim ve ne öğrendim eve eskiden nişanlıma ayarlamak istediği en yakın arkadaşınıda getirmiş yatıya..o andan itibaren sildim onu beni saymamaktır diye..kendisiyle hiç konuşmadım bu konuları...ve canım cicim benle konuşmaları..biz nişanlanmadan önce altın yüzük almıştık takmıştık..vay efendimm altınmı almışlar diye konuşmuş...ve ben ist dönerken 5 ay kaşlmıştım ve apar topar döndüm..bi arayıp ya güle gğle yada neden gidiyosun bile demedi..1 sene boyunca hep msj attım hepsindede kntr yok diye cvp vermedi..
ve aile ikiside oğlum diyerek bizi eşit tutuyo sinir oluyrum ve herkes bizim ii geçinmemmizi istiyo..ama ben onla görüşmek konuşmak istemyiorume vime gelsin gitsinde istey,orum ne yapcam ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tıpık bı aılee ornağı desemm yanlıss olarr şakkıdı cnm bence samımı olma hıcbızmnda bıseyını anlatma senı dıkkate almıyo sız nısanlısınız onalrsa hala sevgılı demı yanls anlamadımsa aılesının ıkınızıde esıt tutması norml ama ıkı ınsanın esıt olması mumkun deıl fıkır catsması olur o sana nasıl davranıyosa ole davran ama cok samımı olma nolursa olsun sen nışanlının yanında dur hep askım cnm cıcıım de o kıskancından ölsunn yerimseniben hem sen onla ı gecınmek zorunda deılsınkı benneyaptımki anlasamamınız cok normall ama sen onu bırakta kaynınla gorumcen varsa onla yanı nışanlının aılesı daha onemlıı o sen onlarla ı ol ve bunlada mesefelı ol bılmem anlatabıldım mı sengözlerimebaksanab

tıpık bı aılee ornağı desemm yanlıss olarr şakkıdı cnm bence samımı olma hıcbızmnda bıseyını anlatma senı dıkkate almıyo sız nısanlısınız onalrsa hala sevgılı demı yanls anlamadımsa aılesının ıkınızıde esıt tutması norml ama ıkı ınsanın esıt olması mumkun deıl fıkır catsması olur o sana nasıl davranıyosa ole davran ama cok samımı olma nolursa olsun sen nışanlının yanında dur hep askım cnm cıcıım de o kıskancından ölsunn yerimseniben hem sen onla ı gecınmek zorunda deılsınkı benneyaptımki anlasamamınız cok normall ama sen onu bırakta kaynınla gorumcen varsa onla yanı nışanlının aılesı daha onemlıı o sen onlarla ı ol ve bunlada mesefelı ol bılmem anlatabıldım mı sengözlerimebaksanab

anladım hayatım....çok saol....aileside biliyo zaten onu sevmediğimi söledim valla ne varsa anlattım nişanlımada söledim herkes bilsin banane :kızgın:

canlarım günaydınn..
offf off bu sabahta mutsuz uyandım..
hala inanamıyorum kızlar yaaa şaka gibi geliyo..
ilk yaptı neyse affettim..
ikinciyide yaptı affettimm..
artık üçüncüyü yapmaz dedim ama beni affet özür dilerim dediği günün ertesi yine yaptıı..
ben bunları hakedecek ne yaptım bilmiyorum...

anladım hayatım....çok saol....aileside biliyo zaten onu sevmediğimi söledim valla ne varsa anlattım nişanlımada söledim herkes bilsin banane :kızgın:

ı yaptında bundan sonra kımseye bıseyını anlatma sevmesen bılee anlatma neden mı cunku hayret edersın ama onlar gun gelır yağlı ballı olur sen kalırsın ortada bu kezde esınle sorun yasarsınnn ben bunlara canlı şahıdımde az ordan bılıyomm ben buyuk yengemle kavga etmıstık ben onu sıldım (annem kalp krıızı gecrıp felclı kaldı kısa sure babamda verem oldu )artık sen dusun sılmeyıpte napcaktm ozmn abımın sevgılısı olan sımdıkı yengemde hep ayy ne kotu kadın derdı sımdı ınanmazsınn bıze gelır bı kırmızı halı sermedı kalır :1shok: bende olece bakakalırım ama ben kıncıyım affetmem allah affetsınn dıyom ve ıkısnıde allaha havale edıyomm
bıde ben sözluyken bana ceyızını odana koy dedı koymadımm bı gun baktımkı sureklı dıo koydum ama deıdmkı annem kızarr oda cok doldu zaten kucukk tınlamadı annem geldıı bu ne bee dedı bende anlattım ddıkı bıda buı evde hıc bısey yerınn depişmesın dedı sonrada ole amann neysee :delphin:

bende beklemek zorundayımm ne zaman olcağını dahi bilmiyorum ama tek isteiğim seviğim kişinin olması hayırlısıysa tabi başka biriyle evlenmek istemiyorum sabah he uyandığımda acıda çekmek istemiyorummm inşallah kuşumla evlenirimmm amin diyin kızlarr :asigim:

bende beklemek zorundayımm ne zaman olcağını dahi bilmiyorum ama tek isteiğim seviğim kişinin olması hayırlısıysa tabi başka biriyle evlenmek istemiyorum sabah he uyandığımda acıda çekmek istemiyorummm inşallah kuşumla evlenirimmm amin diyin kızlarr :asigim:

amnin bacım aminde..
bende öyle diyodum 3yıla yakın beraberim ama bi darbe yedimki gözüm evlilik filan görmüyo..
allah hayırlısını versin öyle hayal kurma benden sana tavsiye canım

amnin bacım aminde..
bende öyle diyodum 3yıla yakın beraberim ama bi darbe yedimki gözüm evlilik filan görmüyo..
allah hayırlısını versin öyle hayal kurma benden sana tavsiye canım

esracım biliyorum bir arkadaşıma çok kötü bir darbe yedi şuan başka biriyle evli onun için hayırlısı olsun diyorum elimden başka bişey gelmiyor ilk sevgilim olduğu için devamı onla olsn istiyorum hayırlısı artık ramazandayız hergün dua ediyorum kabul olur inşallah allah herkesin gönlüne göre verir :Saruboceq:

ı yaptında bundan sonra kımseye bıseyını anlatma sevmesen bılee anlatma neden mı cunku hayret edersın ama onlar gun gelır yağlı ballı olur sen kalırsın ortada bu kezde esınle sorun yasarsınnn ben bunlara canlı şahıdımde az ordan bılıyomm ben buyuk yengemle kavga etmıstık ben onu sıldım (annem kalp krıızı gecrıp felclı kaldı kısa sure babamda verem oldu )artık sen dusun sılmeyıpte napcaktm ozmn abımın sevgılısı olan sımdıkı yengemde hep ayy ne kotu kadın derdı sımdı ınanmazsınn bıze gelır bı kırmızı halı sermedı kalır :1shok: bende olece bakakalırım ama ben kıncıyım affetmem allah affetsınn dıyom ve ıkısnıde allaha havale edıyomm
bıde ben sözluyken bana ceyızını odana koy dedı koymadımm bı gun baktımkı sureklı dıo koydum ama deıdmkı annem kızarr oda cok doldu zaten kucukk tınlamadı annem geldıı bu ne bee dedı bende anlattım ddıkı bıda buı evde hıc bısey yerınn depişmesın dedı sonrada ole amann neysee :delphin:

:1shok::1shok::1shok::1shok: kız nelr olmuş öle

esraa aman takma bee cnm ben sözlumden ayrıldımm nışana yakın hayallerım yıkıldı sebepsz bıraktı bunalımda olduğunda emındımm yksa bana asık sımdı gelıyo yalvarıyo aılem ıstemıyo benkaldım arada ama ben askımdan baskasını dusunemıyom sımdlık ama haytta daha buyuk acılar varkı onları gorunce benımkı cok kucuk gelıyo bana hayrlısını dılıyom hepp
nereus amın amın amınn
tobıı ohoooo daha nelr nelr ama allah bılıyoya yeter

esraa aman takma bee cnm ben sözlumden ayrıldımm nışana yakın hayallerım yıkıldı sebepsz bıraktı bunalımda olduğunda emındımm yksa bana asık sımdı gelıyo yalvarıyo aılem ıstemıyo benkaldım arada ama ben askımdan baskasını dusunemıyom sımdlık ama haytta daha buyuk acılar varkı onları gorunce benımkı cok kucuk gelıyo bana hayrlısını dılıyom hepp
nereus amın amın amınn
tobıı ohoooo daha nelr nelr ama allah bılıyoya yeter

haklısın canımm..
Allah sağlık versin diğerleri gelir geçer....

gt hemn gerı gell emıı naopcan bennn tek burda kımsede yokk zatıı cnm sıkkın mesaı var off

bende 7 senedir birlikteyim.ve ne zaman evleneceğim belli bile değil:( insallah en kısa zamanda olur dua edin ne olur bana..

Back