• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

albumumee resım koydumm yerimseniben bakınn emı bakmazsanız yorum yapmazsanız :mymeka:
ayse cnm tobı saymıs bende yazcaktım ama gerek yokk demı anladın sen a.s

cnm zaten mağazalarda sana gerekenn yardımıda yaparlar uzulmee coğu yerde vıtrınde vardr ornek olarakk

cnm zaten mağazalarda sana gerekenn yardımıda yaparlar uzulmee coğu yerde vıtrınde vardr ornek olarakk

uğurr bözüğüüüü ayşeeee esraaaaaa vee diğer kızlarrrrrrrrrrrrr yeni bi konu açtım siz evliler söylesin biz bekeralar dinlesin diye...takip edin faydalı şeyler alabilirsiniz.....bu arada albümüne bakıcam böcükcüğüm

ben geldimm.. dün giremedim yavv magazaydım hepp.. müdürde vardı..
kızlar sanırım biz ayrıldıkk:1no2:

uğurr bözüğüüüü ayşeeee esraaaaaa vee diğer kızlarrrrrrrrrrrrr yeni bi konu açtım siz evliler söylesin biz bekeralar dinlesin diye...takip edin faydalı şeyler alabilirsiniz.....bu arada albümüne bakıcam böcükcüğüm

güzel konu açmışın kızzz.. birazdan işe gidicem akşam gelince takip ederimm

ben geldimm.. dün giremedim yavv magazaydım hepp.. müdürde vardı..
kızlar sanırım biz ayrıldıkk:1no2:

merhabalar kızlar bende dün girdim çıktım çok kalamadıma.s.hadiyaa aslında pekde üzüldüm diyemicem anlattığın kadarıyla kızma sakın bana arkadaşım hakkında hayırlısı olsun

merhabalar kızlar bende dün girdim çıktım çok kalamadıma.s.hadiyaa aslında pekde üzüldüm diyemicem anlattığın kadarıyla kızma sakın bana arkadaşım hakkında hayırlısı olsun

oş gelmışenn a.s. benım albume baksana dun ekledımm sonrada bana rep ver hadı gorem senıı :roflol:

oş geldınn lla nırdesın anam zaten kk yvas nasılsın

hoşbulduk canımyerimseniben sorma ya acayip yavaş:bbo: nerdeydim dün ve bugün işler vardı onlar hallettim birazda ders çalıştım malum haftasonu sınav varfisfisfis öyle baktım resimlerine ne tatlı kızsın sen öylekaydirigubbakcemile2memleket nere tatlım?

hoşbulduk canımyerimseniben sorma ya acayip yavaş:bbo: nerdeydim dün ve bugün işler vardı onlar hallettim birazda ders çalıştım malum haftasonu sınav varfisfisfis öyle baktım resimlerine ne tatlı kızsın sen öylekaydirigubbakcemile2memleket nere tatlım?

öyle baktım resimlerine yazmışım ya sanki öylesine baktım der gibi olmuş öyle den sonra nokta koymayı unuttum kusura bakmakaydirigubbakcemile5

böcüğüm canım ben çıkıyorum artıkın pazartesi görüşürüz öpüyorum seni esraaaa86 tatlım senide öpüyorum hoşçakalın iyi tatiller:))))

julyetcim böyle bi konuyu sevgilinle konuşabilecek kadar iyi degilmi aranız ona sor yada fikirlerini söyle her ciftin evlilik için bi hayali olur sizin yokmu ilişkiniz nasıl yani??????? o konuşsun ailesiyle hem bi işi falan varmı askerligini yaptımı belki ailesi onun daha evlilige hazır oldugunu düşünmüyodur bi sürü sebep olabilir yanii sevgilinle konuşmazsan içini rahatlatamazsın canım....

canım sevgilim zaten askerde..çok konuşamıyoruzki daha telefon ayarlayamadı..bana görücü geldi desem..kafayı yer..oda isterdi en azından bi yüzük takıp askere gitmeyi ama iş konusunda biraz sıkıntımız var işte..bende hemen evleneyim demiyorum ama bunları yaşamamak için bi yüzük bari takılsın istedim onu geçtim hadi hiç değilse annemle tanışmaya gelse annesi iki apartman ötemizdeler..annesiyle görüştüğümde çok ilgili..geçen tutmuş çeyinizde eksik bişi varmı varsa tamamlayım diye soruyo..bi ilgi bi alaka..ah bi yüzük taksak diyo..ailesindeki herkezin beni çok beğendiğin anlatıyo..annemle tanışmayı çok istediğini söylüyo..ama icraatta hiç bişi yok..arkadaşlar diyolar kızım bunlar senin çantada keklik görüyo nasılsa bekliyosun diye bişi yapmıyo diyolar..
teyzemler fln hep sormaya başladılar yıllardır sevgilisiniz ailesinden biri çıkıpta bi adım atalım diye hiçmi demiyolar diye konuşuyolar..
arkadaşlarım annesine görücü geldiğini başka beğenenlerinde olduğunu anlatmamı istiyo..belki bu şekilde artık harekete geçerler diye..
bilmiyorum napıcam..ama sevgilime yansıtmak istemiyorum..annesine dersem kesin söyler ona..çok üzülür..zaten gideli daha 2 ay oldu kötü durumda..
senağlama

ooff be yokmu ya bizi tez elden sevdiklerimizle evlendirecek bi hayır sahibi..işte Allah sevdiği kullara kolay kolay mutluluk vermezmiş..benim bi arkadaşda asker sevgilisini beklemişti aileside bilmiyodu bunu..kızda gelen görücülerin önüne çıkmazmış..hep dövmüş annesi bunu..en sonunda oğlan askerliği bitip görücü usulü gibi istemiş kızı..şimdi çok mutlular ama zamanında çok dayak yediğinden psikolojisi bozulmuş..zor zamanlar geçirmiş..

kıslarr geldimm gündüz giremiyorum işte oluyorumm.. ama yarın girerim müdür yok..
yaa açıkcası ayrılmamın nedeni internet üzerinden beni aldattı..
Allaha şükür dedektiflik yetenegim süperdir vee beni benle aldattı..
anlayacagınızz tuzagıma düştü...:oklava:
şuanda olayın şokundan dolayı üzülemiyorumm ağlayamıyorum..

şuanda bende üzülmüyorumm çok sinirliyim sadece...
ama çok zoruma gidiyo hazmedemiyorum..
benim aşkım yapmaz derken başımda buldumm..
canımdan can gitti...

Back