• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kızlar ben geliyorum ekleyin beni ben burcuya telimi bırakcam böcügüm burger ben biliyorum

bişi dicem b.köyde 2 tane burger var :roflol:
biri özgürlük meydanında
diğeri carouselin girişinde
hangisinden bahsedionuz gacılar

bu arada beni yazın ama gelemesemde kızmayın

bişi dicem b.köyde 2 tane burger var :roflol:
biri özgürlük meydanında
diğeri carouselin girişinde
hangisinden bahsedionuz gacılar

bu arada beni yazın ama gelemesemde kızmayın

kaydirigubbakcemile3 anacım ben pashmınanın yalancısıyım durun ben ona kesın bı soram hele zatı gelen olursa benı arasın bız onu alırık hep bırlıkte gıderık :asigim:

kaydirigubbakcemile3 anacım ben pashmınanın yalancısıyım durun ben ona kesın bı soram hele zatı gelen olursa benı arasın bız onu alırık hep bırlıkte gıderık :asigim:

benim bildiğim meydanın asagısında var carouselin girişinde mc var diye biliyorum

carusellın ordakıdır bacılar yaa ama pashmınayı goremedım daha neysem daha cok var naıslsa

Benim bildiğimde carouselin yanında mc var....

Bu arada her an banlanabilirim, bir üyeye çok sinirlendim bir başlıkta yorum yaptım çok terbiyesizce bir cevap vermiş sinir oldum. :@

burcum ondan bısey olmas bıda cp yazmazsan
uyy aksam oldu cnm bende heran kaçabılırım sımdıden ı aksamlar dıyemde

arkadaşlar nişanlısınız yada sevgiliniz var ama ahh ahhh daha beklemem lazım mı diyorsunuz..2010-2011....'in gelinleri ne hissediyosunuz..hazırlıklar başladımı yoksa erkenmi...zormu beklemek yada sandığımızdan kolaymı...

hisleri alalım :icecream:
ahh ahhh daha çok varr belki olması da çok zorr ama allah hayırlısın versin ikimizede :((

ozziozzbi direk konuya girmiş. :)

Hoşgeldinnnn

Böcüğüm sinir etti ama beni ya zor tuttum kendimi daha ağır yazmamak için hadi şimdiden iyi akşamlar...

ana kımse gelmemış benden sonra
hayrlı cumalar
BÖĞÜN DOĞUM GUNUM:jeyyar:

hihoyyyt EYEKı DOGDUN BÖCÜK...MUTLU YILLAR ALLAH SANA SEVDıKLERıNLE HUZURLU MUTLU SAGLIKLI YILLAR VERSıN BÜTÜN GÜZELLıKLER SENıNLE OLSUN MUTLU SENELERhihoyyyt Şeniz (ben resim ekleyemiyom pasta koymak isterdim ama) günaydın buarada tüm ah ahcılara

Günaydın şekerler, ben maalesef gelemiyorum :( Dün annemden aldığım bir habere göre kuzenimde mevlid varmış, biz de erken gidicez yardım etmemiz gerekiyo çünkü. Erken kaçabileceğimi de hiç zannetmiyorum yaa, yarın da diğer kuzenime gidiyorum zaten, yani gitti bütün haftasonum..

Back