• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

sende hşg. burcumss bende çok iyi gidiyor çekirdekler cnm sende faydalı olmadımı :(( o zmn diğerlerini dene cnm bende fayda görünce yağları alıp sürmedim denedinmi onları cnm sen?

black h geldın cnm
karnım fecı ağrıyo yaa dayanamıyom halam geldıde
valla oslem yanlış anlamış benı bıdaha saka yaparken ona dusuncem bınkez belkıde yapmam bılem

off karnımmmmm

hşb. böcüğüm ayh halen özlem devam mı ediyor :))) özlem kız şaka yaptı dedik ya hemşom böcük için cnm bitki çayı yokmu rahatlatırdı böcüğüm birde soğuk almışsın ondan ağrıyordur

hşb. böcüğüm ayh halen özlem devam mı ediyor :))) özlem kız şaka yaptı dedik ya hemşom böcük için cnm bitki çayı yokmu rahatlatırdı böcüğüm birde soğuk almışsın ondan ağrıyordur

soğuk aldığımı zannetmıyom hep çorapla gezıyom :çok üzgünüm: ama cok ağrımaya basladı yaa
yukarı cıkamda ıcem bıseyler -tatlicadiarzu-

yaww böcük halan mı geldi? O yüzden mi karnın ağrıyor ben anlamadım ki.

Black daha çörek otu yağı almaya fırsatım olmadı bu haftasonu alıp deneyeceğim onu artık.

umarım iyi gelir burcums biran önce düzelirsin bende az bir acı kaldı şükür eudobetama Allah gönlüne göre versin onun :Saruboceq:

Offff böcük yaaaa, deli misin kızım. :)

Bizim orda başka şekilde söyleniyor ama ben yazmayayım şimdi :)

Geçmiş olsun canım, sıcak su torbası koy karnına iyi gelir. ;)

gecmıs olsun senı alan goca ne etcek bılmem hergun bı dr dan toplar artık:delphin:

nerde bu black garısu

blackqueen canim ben böcüge söyledim tamam bosver diye ama kendisi illaki bilmek istedi ne söyledigini, unutmusda..
ama ben uzatmamak icin tamam bosver dedim kac kere, kendi hala uzatiyo..

böcük bi saka vardir bide diger saka vardir.. abartmana gerek yok yani bunu demekle "yok ben bidaha saka maka yapmam özleme" diye.. BOSVER ISTE ... konu kapandi!!

gunaydın kızlar bugun cok keyıflıydım ama moralım sımdık bozuldu
oslemın yazdıklarına bakar mısnız yaa unutmusda... dıyıp 3 nokta koymuş eğer ben gercekten bılıyorum ve unuttum dedımse allah benım belamı versın tmm mı gercekten unuttum burda sen harıc kac kısı ıle konusuyorum bılıyor musn ama nerden bılceksın o yuzden dedıklerımın her harfı aklımda kalamaz
ben ısrarla sordum cunku bırının kalbını kırdımsa bılmek hakkım ve osur dıledım hemde dılemem bıle gerekmezken bellı süre sana hep şaka ıle cvp verdım bısey yok ıken sen nolduda bı anda sinirlendın anlaamdım sen ben boşverdım desende vermedığını bılıyorum vee bundan sonra özur dıleme sırası sende dılemezsen asıl ben senle konuşmam
burda ben bugune kadr kımseyle küsmedım dahı kımseyı kırmadım yemın ederımkı aksam bıle aklımda sen vardın kızı kırdım mı dıe düşündüm ama demekkı bazen ınsanları ustelememek gerekıyo

ve benım burda şakacı brı olduğumu bılen blıyo gercekten moralımı bozdun saol

Günaydınn,

Ama böyle bir mesajla benimde moralim bozuldu. :( Bizim başlığımız sessiz sakin kendi halinde ilerliyor kızlar. ;) Yeri geliyor şakalaşıyoruz, yeri geliyor üzüntülerimizi paylaşıyoruz, böcüğü gerçekten iyi tanıdığımı düşünüyorum o çok şakacı ve iyi kalpli bir insan sanırım özlem alınmış ama bu gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu uzatmayın bakalım. ;)
Kimse kimseye küsmesin, darılmasın. ;)

Hem söyle bakalım böcüğüm halan nasıl oldu.:)

günaydın bacularım evet bizim baslıgımız sessiz sakindi birbirimize her konuda destek oluyoruz yapmayın böle barısın bakam :kızgın: bende cok kötüyüm franjit olmusum -tatlicadiarzu- neyse ben işime döneyim öpüyorum hepinizi cok özledim sizleri bunu unutmayın :a015:

Back