• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

amin böcükcüüm duaların çok gzl

ya ben çok sıkıldım biraz geyik yapaq noolur :1closedeyes:

yapak:delphin:

dun ceyıs aldım kendıme
lımon saklama kabı tereyağ saklama kabı(ben peynır koyarım)2 tane
bıde uzn zmndr aradığım surahıyı buldum böle bardak ters cevırıyon kapak olıuy surahının adı başucu surahısı ha bıde uğur böcuklu kağıt havluluk pecetelık aldım hihoyyyt

hayırlı olsun canım güle güle kullan :teselli:
ama bana öle tuhaf gelio ya eve geçileceği zaman bütün eşyalar alındıktan sonra aksesuarlar alınsa daha ii olmazmı yani renk uyumu model uyumu açısından
ya bu arada benimde 15'nde ödemem var ve maaş neyin yok ortada güya bugün yatcaktı saat 3.30 oldu artık yatmaz :delphin: offff

15 e cok var oda bısı mı benımde 19da 220 rl arcelık var ama alcam para 180 tl:delphin: ıcerden gene avans cekcem
nan onlar aksesuar deılkıne neysem ılerde resmını eklerım
uğur böcuklu olanda cok sker zafım var napım aldım ama guzle bı pecetelık alcam daha yemek takımıma

offf ya yaırn mesaı var h içi çalışmıyok h sonu zehır olıy

işte bnmde arçelik hemde 430 tl delikafadulden
ekle böcüüm mrk ettim
bnm annemde geçenlerde mutfak robotu almış çeyisime çok hoşuma gitti öle kocaman yer kaplayan bişi diil bi de her parçası var çok pratik moulinex midir nedir ondan ben çok anlamamda :)
bide havlu kenarı fln beğendim bi kadına yaptırtıyom ama çeyizimde el emeğim göz nurum olmıcak malesef :roflol:

işte bnmde arçelik hemde 430 tl delikafadulden
ekle böcüüm mrk ettim
bnm annemde geçenlerde mutfak robotu almış çeyisime çok hoşuma gitti öle kocaman yer kaplayan bişi diil bi de her parçası var çok pratik moulinex midir nedir ondan ben çok anlamamda :)
bide havlu kenarı fln beğendim bi kadına yaptırtıyom ama çeyizimde el emeğim göz nurum olmıcak malesef :roflol:

evde pc yok sonra koyunca toplu bakan ceysıme :jeyyar: send gule gule kullan cnm masallah annen almış benımkılerın çöpü yok:delphin: ben dantelden cok ıyı anlarım :nazar:

oslem h geldın doğum gunumu kutlamadın :dilcikar:

saol burcum

evde pc yok sonra koyunca toplu bakan ceysıme :jeyyar: send gule gule kullan cnm masallah annen almış benımkılerın çöpü yok:delphin: ben dantelden cok ıyı anlarım :nazar:

saol burcum

böcük.. dogum günün nezamandii lenn??
abooww saa hediye neymde almadim... ben bi kosu bakkaldan alaym..
hangi cuklat sefion lemmm??kaydirigubbakcemile4

saol burcum

çok sağol cnm daha iyileri sizin olur inşallah.
sağolsunlar alıolar haklarını yiyemem benden çok onlar düşünüyo.
iyi bnm çeyisimede yapıver bikaçtane :delphin:

çok sağol cnm daha iyileri sizin olur inşallah.
sağolsunlar alıolar haklarını yiyemem benden çok onlar düşünüyo.
iyi bnm çeyisimede yapıver bikaçtane :delphin:

yaparım olm ondan mı korkcam ama bu sıralar yapamam gezcem tozcam eğlencem bahar geldı hem ben suan ip bılem gormek ıstemıyom şöle ramazanı yadav kışı beklemen şart beklersen yaparım hihoyyyt

HappyBirthday57.gif

Son düzenleme:
Back