• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

geçmıs olsun cnm kendıne ı bak tatlım
benımde işlerım vra aslında benım deıl ama yardım edım sonra oturup sureklı nete gırdım dıe göze batmaym
burcum halam ıyı cnm sadece ılk gun kötu gecıyo bıde son gun kötu oluyorum son gunde bulusmaya denk gelıyoo bakalım nolcak yarında doğum gunum aılem pazar aksamı kutlarık dedı sızden ayrılınca bıde hazrlık yapcem evde:emir_bebek:

Ayyyy balım senin doğum günün de mi ohhh ne güzel, kutlayın. :)

Benimde ilk 2 gün çok kötü olur. Her ay o 2 gün yatakta olurum sürekli babam bile anlar bana sıcak su torbası hazırlardı hep. :(

Böcüğüm buluşmaya daha çok kişi gelsin ya bir el atsana.

valla el atıyom sureklı lınk verıyom bakalım
bazıları gelmem dıo farketmes az olursak öz oluruz genede lınk verrım cnm

ayy mujdecı sen gelmıyon buraya dıe dığer topıcte kafana vurdum gerı alıyom kaydirigubbakcemile3

gulpembe bulusmaya gelmıon mu sen laa hıc bısey dımeedın bak gelceksen telımı verccem

pembenin o gün arkadaşının nikahı ve kardeşinin doğum günü varmış ama yinede elecek biraz durup gidecek.

Müjdemmm hoş geldin sende geliyon demiiiiii

Ben yedim yemeğimi makarna yidim.

ayy gelsınde azda olsa gorsek
ben bısey yımedım
sularda yok valla kenefe gttım ama pis olarak gerı dondum saat 5te gelcekmış ellermı ıslak mendılle sıldım ama ıcım hıc rahat deıl

Ayyy evet ıslak mendil yapış yapış yapıyor, kolonya dök tatlım...

Birde buluşmanın başlığını değiştirelim dedim gördün mü?

gordum cnm değişecek bırazdan
ayy elım kolayda dığer seyy neysem :roflol: pempeyıde yazak lısteye yaa

söz vermemekle birlikte gelmeye çalışcam cnm
merak ediyorum sizleri
kaç kişi gelcek kesinleştimi?

pashmına demıstı ben önce gıder yol alırım sonrada bırbır kızları merak etme ayy az kaldı heycan bastı
mujdecıyıde yazam mı gızz lısteye

Back