• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

anacıımm, hihoyyyt iyi ki doğduuun böööcüüüüüüüükkk, iyi kiii doğduuuun böcüüüükk, iyi ki doğduuun iyi ki doğduuuunn iyi ki dooğduuuunnn böööööcüüüükkk :teytey:

Böcüğümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ıyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Doğum günün kutlu olsun

Günaydın şekerler, ben maalesef gelemiyorum :( Dün annemden aldığım bir habere göre kuzenimde mevlid varmış, biz de erken gidicez yardım etmemiz gerekiyo çünkü. Erken kaçabileceğimi de hiç zannetmiyorum yaa, yarın da diğer kuzenime gidiyorum zaten, yani gitti bütün haftasonum..

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

senağlamasenağlamasenağlama

günaydın şekerler

aaa böcüğün doğumgünümü ağla kız yaşlanıosun :roflol:
iyiki doğdun canım nice mutlu seneler diliyorum. inşallah rabbim sana yeni yaşında sağlık mutluluk para huzur bir de koca nasip eder :))))

hihoyyyt EYEKİ DOGDUN BÖCÜK...MUTLU YILLAR ALLAH SANA SEVDİKLERİNLE HUZURLU MUTLU SAGLIKLI YILLAR VERSİN BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN MUTLU SENELERhihoyyyt Şeniz (ben resim ekleyemiyom pasta koymak isterdim ama) günaydın buarada tüm ah ahcılara

Günaydın kızlar..........Bu arada bözük arkadaşımız NİCE SENELERE,yeni yaşın sana umutlarını getirsin inş.....Bu arada ben çok takip edemıyorum szi ama hayranım sıze,,,foruma ve topiğinize olan baglılıgınızdan dolayı...Çok şekersiniz gerçekten kızlar :CüvCüv:

evet bende yenı gordum ne buluşması bu.,,,böle bulusuomusunz sız hep,valla işi reale tasımıssınz siz bravoo,,ama benim aşkım gelıyo bu h sonu,,ıst da yasamıoda kendılerı :çok üzgünüm: ama sık sık tekrarlanan bır programsa eger bır dahakıne gelmeyi ısterımmm

off anam off yaşlandık 1 yaş daha gıttı olduk 22 :delphin:
ınş seneye bı goca bulurmda yalnız kalmam amınn

nerdesınız nan sız adamı hasta etmen:mymeka:

ayy nugun SAKIP ağa mıznda ölum yıldonumu cok ıyı bı ınsandı guler yuzlu yardım sever eğıtıme ve kulture onem veren allah mekanını cennet etsın
bıde POLISLER gunu allah onları basımızdan eksık etmesın amın
:Saruboceq:

Back