Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben geldım kızlar
dün patronum aradı yarında iş yok dıe (bugun)o yuzden yoktum
tek dıleğım artık işlerımın yoluna gırmesı
evde ınanılmaz sıkılıyorum yanı işyerım kapalı deıl hep maas zamanı böle oluyor iş bulurum ama yüzüstü bırakamam kımseyı bunu yapamadığım için elım kolum bağlı -tatlicadiarzu- gecelerı bıle uyyamıyorum normalde zaten cok kafama takarım herseyı bu işszlık cok kötu bısey yaa
ayrıca öncekı gun msj yazdım bırınız bıle cvp vermemışınız yanı aşk olsun hıc özleyende olmamış demekkı
ayrıca oslem ben sana ozellıkle yazdım ama cvp vermedın eğer bu msjımada vermezsen sana bundan sonra bişey yazmayı düşünmuyorum :1closedeyes: kımseye yalvarmam önemsedığım ınsanlara şaka yaparım bunu bil
burcum gasolıne pempem ...hepınızı cok ozledım ınan ısım yazamam ama hep aklımdasınız kızlar
bıde buluşma yaklastı burcum zaten sende telım var sımdık bıkac arkdasa daha vercem belkım bu haftacalsmayız
Böcüğüm gelmiş hoşgeldin bi tanem çok özledim seni o nasıl söz, sen yokken 1 sayfa bile ilerleyemedik.
Gasoline, iyi diyeyim canım, aslında biraz moralim bozuk.
Pembem sana da günaydın,
Moralimin bozukluğuna gelince, iş yerine 3 ay önce giren bir kız vardı, çok iyi anlaşıyoruz o da buraya üye ve Pazar günü buluşmaya gelecek, dün ona hırsızlık iftirası attılar ve bugün o istifa edecek, çok üzgünüm ya, bende burada çok kötüydüm onun sayesinde biraz daha iyi geçiyordu günlerim o da gidince napacağım ben. Ona da çıkma diyemiyorum çok haklı bana da yapılsa çıkardım zaten.
burcum ya ıftıra cok kötu bende cıkardım şahsen
ayy pazr gunu bulusma olcak dıe elbısemı gıydım denedım mını eteklı super ama ogun hasta olcam yaa genede gıyerım
günaydın bacılarım:teytey:
Böcüğe de be yakışır elbise, aman aman, fıstık olucam diyosun yaniyerimseniben
Burcucum arkadaşına da çok geçmiş olsun, ay ne kötü ya, düşünemiyorum bile Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:
oslem yaa ınanmıyorum valla şakaydı hee sende bana desen ben evt derdım yasıyor ben bunda sorun görmedım ama neysem özur dılerım bıdaha saka yapmam sana