• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

günaydın bacılar nasılsınız nerelerdesiniz topiciğimize neler oluyor

bune yaaa
kizlarr canlanin birazzzz...

yemekteyiz programina bakan varmiiiii??

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr,bu topiği yaklasık bı haftadr takıp etmeye calısıyorum snrm ah ahhh daha var dıyenler sadece gulpembe,oezlem,burcums,blackqueen ve böcük,,,,birde ben:( he bide nereus.......herkesler muradına ermişşşşşşşşşşşşş

kizzz mermaid.. dua edelimde biran önce bu topicden Evlendikkkk topicigne gecelimmm... off yaaa ama bende daha var maaleseff... daha isteme olayina bile girilmedi... insallah bu yaz olacak.. annem sayesinde :jeyyar:

dua etmem mi yaaaa Allah'ım sen hepimizi en tez(ve de en hayırlı)zamanda koçişlerimize kavuşturrrrrrrrr

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr,bu topiği yaklasık bı haftadr takıp etmeye calısıyorum snrm ah ahhh daha var dıyenler sadece gulpembe,oezlem,burcums,blackqueen ve böcük,,,,birde ben:( he bide nereus.......herkesler muradına ermişşşşşşşşşşşşş

beni unuttun :mymeka:

beni unuttun :mymeka:

müjdeci pardon cnm yaa...ama ben basta dedım buranın yenı takipçisiyim dıye:P

Bir de müjdeci var ahhh ahhh diyenler arasından..........
pekı ben birşeyı merak edıyorum kızlar,,sızın erkek arkadaslarınız da bizler giibi ahhhhhhhhh ahhh diyo mu yoksa rahatlar mı :)))çünkü genelde erkekler bıızım gıbı olmuyor,yada dışa vurmuyorlar

benimki benden daha cok ah cekiyor... :jeyyar:
4 seneden sonra anca acabildim aileme konuyu vede hala bekliyoruz..ona kalsa hemen bu yaz dügün olsun diyoo.. parasiz nasil dügün yapacaksa??? kaydirigubbakcemile3

aaahh ahhh :delphin: şekerlerim valla çok işim var ya, zaten çok giremiyordum, şimdi yeni bi kız aldık işe, onunla da ilgileniyorum. O yüzden gelemiyorum yani. Bakıyorum bücük de pembiş de görünmüyo buralarda, bu arada keyfiniz ahvaliniz yerindedir inş? Burcum iyisin dimi?:1hug:

Back