Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Sankim küfür ediyo senin çeyizinde bir şey yoksa biz napacağız, yandık desene.

Pembişş nerde ya.

valla nazar etceksınız evde kalcam:oklava:
yok valla lıstemde daha cok eksık var baıcm neden ınanmazsınız ayol
uyku setım bornoz setım yatak örtum neyım yok:çok üzgünüm:

kızalr günaydın..ii haftaalr diliyorum hepinize

burcums allah kabul etsin tatlım dualrınızı:Saruboceq:
böcük sendeki çeyizle hepimiz evleniriz anacım sen hiç merak etmee
ver kız annene altınlarıda kirli çıkı yastık altında neelr vardır kıs senin:mymeka:
kızlar buluşmada böcükün evinde kalın bencee o evde servet yatıyodurr hee diyim yaniikötükedihüso

bu arada ANKARA lı yokmu aranızda hiç yaaaafisfisfis

Hcr35, bktbb teşekkürler kızlar.

Böcüğüm Nisan buluşması ne durumda?

Ayrıca cips tabağın eksik sankim alma kız deli, ben alırım sana onu düğün hediyesi. :) kaydirigubbakcemile3

bktbb sende gelsene buluşmaya.

cnm o kadar çok istiyorumki gelmek ama hem sakaryadayım hem çalışıyorum :1no2:

kız bırak onu da erkek tarafı alsın herşeyi yüklenmee :mymeka:
erkeğin çeyizinde de olur havlu takımı neyin

nan böcük bizim sülalede olsa bekar erkek hemen alcam seni valla ama yok

bu arada sahi seninki napıyo kız konuşmadık bayağdır

Kzıalr merhaba herkese 2 saattir geziniom tanıdık birilerine rastlarım diye, bizim topik kitlenmiş malumm, yeni mi açsak buraya bitane acaba ???

Tamda dün çeyiz ekliycektim yaaa offf offf

Son düzenleme:
kızalr günaydın..ii haftaalr diliyorum hepinize

burcums allah kabul etsin tatlım dualrınızı:Saruboceq:
böcük sendeki çeyizle hepimiz evleniriz anacım sen hiç merak etmee
ver kız annene altınlarıda kirli çıkı yastık altında neelr vardır kıs senin:mymeka:
kızlar buluşmada böcükün evinde kalın bencee o evde servet yatıyodurr hee diyim yaniikötükedihüso

bu arada ANKARA lı yokmu aranızda hiç yaaaafisfisfis

yok cnm okadr da deıl enson aralık ayında ceyıs aldım camasr bulasık mak daha da bısey alamadım:çok üzgünüm: tonla borc var
ya anneme şaka yaptım verıım tabe yeterkı cıksın :Saruboceq:
bızım evde yer yok:roflol: gelmeısn kımse

pashmına h geldın cnm acmayalım kapanır cunkum napcaz bılmem herhalde eskısı gene acılır ama sadece sohbet olur dığer tarafta resım olur

tobı benımkı yokkı bacım bı dene vardı yanı sevgılı deılık yanlış olmasın onunda ablasına sınır oldum dun telde konustuk kız bana ınaılmaz seyler söyledı kırıldım cok hemde dedım olmuycak bıtsın öle kapttım telı benı haketmıyo buna ınanıyorum
hem bende şans ne gezer zaten evde kalcam kesın ceyıslerıde sıze dağıtırım artık

mujde ben hele o erkeğe neler neler aldrcam bı gorsun:jeyyar:
şaka bı yana herkesın kendı görevı var onu yapsın yeter bende elımden geldığınce yardım ederım ankesrta setı almayı dusunuyom nışanlanırsam bıgun ona yuk olmak ıstemem

yok cnm okadr da deıl enson aralık ayında ceyıs aldım camasr bulasık mak daha da bısey alamadım:çok üzgünüm: tonla borc var
ya anneme şaka yaptım verıım tabe yeterkı cıksın :Saruboceq:
bızım evde yer yok:roflol: gelmeısn kımse

kız atla gel ankaraya azcıkda buralarda gezinelim ben misafir ederim seni:icecream:

kızlarrr burdamısınız hepiniz???
dolanıp duruyorum bende tanıdık rastalrım diye..
çook üzüldüm çeyiz topiğine, hemencik açılsa geri yaa

ya kızlar hepinize bişi sormak istiyorum...
siz nişanlanınca imam nikahı yaptırdınızmı n zaman yaptırılır

biz 8 aydır nişanlıyızda imam nikahı yaptırmadık..dün bana komşumuz sordu yok dedim ayıpladıda acaba diyorum yanlışmı yaptık yaptırsamıydıkkiCADIARZU

kızlarrr burdamısınız hepiniz???
dolanıp duruyorum bende tanıdık rastalrım diye..
çook üzüldüm çeyiz topiğine, hemencik açılsa geri yaa

ya bende bayağdır bişi almıyorum çeyize daha çok var diye..
dün minik silikon kek kalıplarından aldım,limon sıkacağı aldım :roflol:
komşumuzda sanki herşeyin tamda bi onlar eksikdi dedi hevesimi kırdı hoşşik:mymeka:
herşeye bişid er zaten hiç sevmiyorum o kadını...bende hoşuma gitti aldım sonuçda alıncakdı parasınıda senden almadığıma göre sorun yok dye verdim cvbını oturttum:oklava:

tobicim, bazıları nişanla birlikte hemen imam nikahıda yaptırıyorlar ama bizde 7 aydır nişanlıyız, evlenmeden hemen önce belkide aynı gün kıydıracağız. Ayıplancak bişi yok boşwer canım.

Son düzenleme:
ya kızlar hepinize bişi sormak istiyorum...
siz nişanlanınca imam nikahı yaptırdınızmı n zaman yaptırılır

biz 8 aydır nişanlıyızda imam nikahı yaptırmadık..dün bana komşumuz sordu yok dedim ayıpladıda acaba diyorum yanlışmı yaptık yaptırsamıydıkkiCADIARZU

bende onu ayıplıom saçmalamasın bana resmi nikah olmadan dini nikah çok saçma ve ilginç gelio. ben babama gidip dini nikah yaptırmak istiom desem ayıplar asıl

tobı ahh ahh gelememkı cnm ya keske sen gel bızde kalırsın:jeyyar:

aha benım gorumcem gelmış h geldın naper bacım

tobı ben sözlenınce kıyılacaktı bız abdest aldık hocayı bekledık ama bı baktım gelmedı hoca resmı nıkahı olmayana yapmıyorlarmış ama bızde nışanlanınca yapılıyor

bizde öyle düşündük çok zaman var diye nikahdandan önce yaptırırız diye

Back