Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Ianam ne bıtmesı duzgun maas alsam coktan 1000 kalmıstı ama 2 ayda bı takstım kadr anca alır oldum ınş bu aydan sonra duzelır

Merhaba kızlar,

Hepinize iyi bir hafta diliyorum... Ve mesajlarınız için teşekkürler... Amcam iyiye gidiyor Cumartesi bilincinin yerine geldiğini söylemişlerdi, şimdi daha da iyiymiş, TV izlemeye bile başlamış...Çok şükür...
Bizde dün babacığımın 52 duasını yaptık, yine Pazar günü hemencik bitiverdi. :(
Siz neler yaptınız?
Böcüğüm yine buldun yeni bir alışveriş noktası he, hadi bakalım. :)

Merhaba kızlar,

Hepinize iyi bir hafta diliyorum... Ve mesajlarınız için teşekkürler... Amcam iyiye gidiyor Cumartesi bilincinin yerine geldiğini söylemişlerdi, şimdi daha da iyiymiş, TV izlemeye bile başlamış...Çok şükür...
Siz neler yaptınız?

allah kabul etsın cnm:teselli:
yenı mağazalar acılıyo gözum takılıyo evıme yakın bıde süper seyler vardı:1rolleyes:

Dün benimde kurstan arkadaşım geldi duadan sonra beni aldı dışarıya çıkardı, Olivium'a gittik bende çok güzel şeyler aldım ama bir müddet alışveriş yapabilmem mümkün değil. :) Birkaç ay geçsin öyle.

Burcu ALLAH KABUL ETSıN CNM.haberlerine sevindimm amcana acil şifalar diliyorum
böcük seni o borçla kimse almaz annem naniknanik

Dün benimde kurstan arkadaşım geldi duadan sonra beni aldı dışarıya çıkardı, Olivium'a gittik bende çok güzel şeyler aldım ama bir müddet alışveriş yapabilmem mümkün değil. :) Birkaç ay geçsin öyle.

ne guzel cnm gezmek hava almak bıle ıyı gelıyo
bende bısey alamamkı sadece o cıps tabağını alabılırım:delphin:

Burcu ALLAH KABUL ETSİN CNM.haberlerine sevindimm amcana acil şifalar diliyorum
böcük seni o borçla kimse almaz annem naniknanik

kız öle deme yaa zatı evde kaldım:çok üzgünüm:
tam tersı okadr esyayı alan varsa gıtsın baskasını alsın:dilcikar:

kıs sen o cips tabağını o kadar aradın sonrada hediyemi ettin afferin sana
bide evde kaldım deme 22 yaşında çok ayıp (:

Hcr35, bktbb teşekkürler kızlar.

Böcüğüm Nisan buluşması ne durumda?

Ayrıca cips tabağın eksik sankim alma kız deli, ben alırım sana onu düğün hediyesi. :) kaydirigubbakcemile3

bktbb sende gelsene buluşmaya.

Merhaba kızlar,

Siz neler yaptınız?
Burcucum Allah kabul etsin :Saruboceq:

kıs sen o cips tabağını o kadar aradın sonrada hediyemi ettin afferin sana
bide evde kaldım deme 22 yaşında çok ayıp (:

ama yığenım cok ıstedı bacım aradım yerıde var nasılsa cokta vardı bu aksam alcam gene
uğur böceklı kumbara ıle kağıt havluluk(yok)ama böceklı peçetelık vardı kağıt havluluk gelsın onlarıda takım yapcam :asigim:

Hcr35, bktbb teşekkürler kızlar.

Böcüğüm Nisan buluşması ne durumda?

Ayrıca cips tabağın eksik sankim alma kız deli, ben alırım sana onu düğün hediyesi. :) kaydirigubbakcemile3

bktbb sende gelsene buluşmaya.

buluşma olcak cnm bende olcam ınş param yok onlar bıseyler alırken ben bakarım artık:çok üzgünüm:
cıps tabağı mı nan baska bısey alsana napam cıps tabağını altın al :jeyyar:

:roflol: çok fenayım demı
aman şaka ettım cnm ya canın saolsun aksm anneme dıom bıseyın yok çeyısımde bılıyon demı
dur kızm hele hac cıkarsa altınlarını sen bana vercen demez mı şok olsum veremem dedım valla cok para etmez gelınınkını al:roflol: tarla falan satarız napalım dedı
oysakı bı suru ınsanın bıze borcu var

Back