Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Heves edip alıyorsun mandal bile olsa özeniyorsun, sonrada çıkıp aman bi eksiğin o mu kalmıştı demelerine accayip sinir oluyorum heee .. süpersin tobicim, oturduğu yerden kalkamamıştr teyze kaydirigubbakcemile2

ya bende bayağdır bişi almıyorum çeyize daha çok var diye..
dün minik silikon kek kalıplarından aldım,limon sıkacağı aldım :roflol:
komşumuzda sanki herşeyin tamda bi onlar eksikdi dedi hevesimi kırdı hoşşik:mymeka:
herşeye bişid er zaten hiç sevmiyorum o kadını...bende hoşuma gitti aldım sonuçda alıncakdı parasınıda senden almadığıma göre sorun yok dye verdim cvbını oturttum:oklava:

Alla alla ya en sıkıştığın zamanda aklına bile gelmez senin o incik cıncık şeyler asıl şimdi tam zamanı çok bilmiş noelcek tıkandım haa
bende aldım limon sıkacağı ohhh canıma değsin
bide dün çeyizleri kolilere yerleştirirken havlular çıktı foto çektim sizin için ama mandilinciğiminde dediği gibi topic şu anda kilitli :delphin:

tob uzulme hersey bı yerden başlar zaten ılerkı gunlerde telastan lımon sıkıcağını unutrsan nasıl sıkcaksın demı ama:roflol: ı gunlerde kullan cnm

komşu ahh ahh bunlardan harıc belkı 50 seyımde eksık bacım ne edekk

ha bıde bız nışanda yapın demıyok benım aılem kendısı dıyor

tobı ahh ahh gelememkı cnm ya keske sen gel bızde kalırsın:jeyyar:

aha benım gorumcem gelmış h geldın naper bacım

tobı ben sözlenınce kıyılacaktı bız abdest aldık hocayı bekledık ama bı baktım gelmedı hoca resmı nıkahı olmayana yapmıyorlarmış ama bızde nışanlanınca yapılıyor

ama komşum dini nikah öle basit bişi değilki yani çok yaptırımı var o senin resmen eşin oluo bazı istekleri olabilio o durum ne olacak

ama komşum dini nikah öle basit bişi değilki yani çok yaptırımı var o senin resmen eşin oluo bazı istekleri olabilio o durum ne olacak

ayy zaten ıyıkı yaptrmadık bacım:Saruboceq: ayy ne bılem yahu bıdaha nışanlanırsam düğüne yakın yada resmı nıkahtan sonra olcak kesın

ohh hoşşıklere bak hepsının lımon sıkacağı var benım yok:çok üzgünüm:

pashima, buket, böcük, tobi?
çook yalnız kaldım buralarda senağlama

Ayyy kuşum sormaa sığıntı gibi hissediyorum zaten kendimi burda, bizim topik açılsın gene ordan muhabbet ederiz resimleri de öbür tarafa yapıştırırız artık napalım senağlamasenağlamasenağlama

tob uzulme hersey bı yerden başlar zaten ılerkı gunlerde telastan lımon sıkıcağını unutrsan nasıl sıkcaksın demı ama:roflol: ı gunlerde kullan cnm

komşu ahh ahh bunlardan harıc belkı 50 seyımde eksık bacım ne edekk

ha bıde bız nışanda yapın demıyok benım aılem kendısı dıyor

yani tabi aile böle bişi isterse olabilir

Aaaaa kalabalıklaşmışız, sonradan gelenleri almıyoruz aramıza. kaydirigubbakcemile3

Şaka şaka,

Kızlar o zaman yeni bir konu açıyorum dini nikahla ilgili. :)

Bizde genelde gerdeğer girilmeden önce yani resmi nikah falan bittikten sonra yapılır. Ama sözlümün tarafında da nişandan sonra yapılıyormuş. Bu yüzden bizde nişandan sonra yapacağız.

ya bende bayağdır bişi almıyorum çeyize daha çok var diye..
dün minik silikon kek kalıplarından aldım,limon sıkacağı aldım :roflol:
komşumuzda sanki herşeyin tamda bi onlar eksikdi dedi hevesimi kırdı hoşşik:mymeka:
herşeye bişid er zaten hiç sevmiyorum o kadını...bende hoşuma gitti aldım sonuçda alıncakdı parasınıda senden almadığıma göre sorun yok dye verdim cvbını oturttum:oklava:

Tobii bende almıştım limon sıkacağımı üstelik daha bir senem canım.

üzülmen kızlar burda ne guzel sohbet edıyok ne sığııntısı
benım manıtam bılem yok asıl ben sığıntı gıbıyım hepınızı evercem ınş öle gtcem :roflol:

mersüüüü datlularım yaw nasılda savunurlar arkadaşlarını :1hug:

çeyiz topiği açılır açılmaz koyun kızlar hemen aldıkalrınızı görelim

mandailna bu arada cnm sen düğün bohçası falan yaptınmı varmı sizde

mersüüüü datlularım yaw nasılda savunurlar arkadaşlarını :1hug:

çeyiz topiği açılır açılmaz koyun kızlar hemen aldıkalrınızı görelim

mandailna bu arada cnm sen düğün bohçası falan yaptınmı varmı sizde

Ayy ewet açılsın hemen ekliycem nevresim takımı, battaniye ve sürahi aldım ctesi günü kadar eminönünden yaaaa, şans işte bendeki de topik kitlenmişşşşş.

tatlıslar nasılsınız burcum ALLAH kabul etsinnn kıslar ben cok yogunum öpüyorum hepinizi

kız nasıl manitam yok ben bişileri kaçırdımmı yoksam:1shok:

yok nan şölekı
benle evlenmek ısteyen cocuk vardı onlada cok sık görusemedık cok ıyı bırı olabılır ama mantıklı davranınca olmayacağına karar verdım
ablası ıle zaten bı turlu ısınamadık öle oluncada cok moralım bozuldu aksam telde konusrken ablası bana bıseyler dedı kırıldım:delphin: sonra dedım bıtsın
hatta bana calısmak zorundasın kıracı olcaksınız dedı durdu sankı onla bılıyorum
annem dedı kızm ıyı düşün evı olmayan bırı ıle falan dedı cok zor bu zmnda benım malda mulkte gözum yok :1closedeyes:
ama dıyomkı sunu alalım bunu yapalım evımız cok guzel olsun ee tamam hallederız dedı durdu ben bu lafa sınır oluyorum ıcraat lazımkafamçokkarıştı kısacası mantığımada aykırı geldı belkı onu cok üzdum ama yapacak baska bıseyım yoktu
ben cok sey ıstemıyorum sadece eeğr bı sevgılım varsa bana bunu hıssetrmelı suraya gel dıyom gelmıo işim var yanı hıc bı halkt anlamadım öle olacağına olmasın daha ıyı

Ayy ewet açılsın hemen ekliycem nevresim takımı, battaniye ve sürahi aldım ctesi günü kadar eminönünden yaaaa, şans işte bendeki de topik kitlenmişşşşş.

eşşek şansı:roflol:
gule gule kulan cnm sımdıden balım
bende parayı harcamaya korkuyom ıcerden avans aldımkı buluşmada lazım olur dedım ceyıslık almıycam cok borcum var ama aylıklara guven olmuyo ddım avans cektım :delphin: bugun ıtıbarı ıle 2360 tl borcum var

Back