Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende bayağdır bişi almıyorum çeyize daha çok var diye..
dün minik silikon kek kalıplarından aldım,limon sıkacağı aldım :roflol:
komşumuzda sanki herşeyin tamda bi onlar eksikdi dedi hevesimi kırdı hoşşik:mymeka:
herşeye bişid er zaten hiç sevmiyorum o kadını...bende hoşuma gitti aldım sonuçda alıncakdı parasınıda senden almadığıma göre sorun yok dye verdim cvbını oturttumklava:
tobı ahh ahh gelememkı cnm ya keske sen gel bızde kalırsın:jeyyar:
aha benım gorumcem gelmış h geldın naper bacım
tobı ben sözlenınce kıyılacaktı bız abdest aldık hocayı bekledık ama bı baktım gelmedı hoca resmı nıkahı olmayana yapmıyorlarmış ama bızde nışanlanınca yapılıyor
ama komşum dini nikah öle basit bişi değilki yani çok yaptırımı var o senin resmen eşin oluo bazı istekleri olabilio o durum ne olacak
pashima, buket, böcük, tobi?
çook yalnız kaldım buralarda senağlama
tob uzulme hersey bı yerden başlar zaten ılerkı gunlerde telastan lımon sıkıcağını unutrsan nasıl sıkcaksın demı ama:roflol: ı gunlerde kullan cnm
komşu ahh ahh bunlardan harıc belkı 50 seyımde eksık bacım ne edekk
ha bıde bız nışanda yapın demıyok benım aılem kendısı dıyor
ya bende bayağdır bişi almıyorum çeyize daha çok var diye..
dün minik silikon kek kalıplarından aldım,limon sıkacağı aldım :roflol:
komşumuzda sanki herşeyin tamda bi onlar eksikdi dedi hevesimi kırdı hoşşik:mymeka:
herşeye bişid er zaten hiç sevmiyorum o kadını...bende hoşuma gitti aldım sonuçda alıncakdı parasınıda senden almadığıma göre sorun yok dye verdim cvbını oturttumklava:
ayy zaten ıyıkı yaptrmadık bacım:Saruboceq: ayy ne bılem yahu bıdaha nışanlanırsam düğüne yakın yada resmı nıkahtan sonra olcak kesın
üzülmen kızlar burda ne guzel sohbet edıyok ne sığııntısı
benım manıtam bılem yok asıl ben sığıntı gıbıyım hepınızı evercem ınş öle gtcem :roflol:
mersüüüü datlularım yaw nasılda savunurlar arkadaşlarını :1hug:
çeyiz topiği açılır açılmaz koyun kızlar hemen aldıkalrınızı görelim
mandailna bu arada cnm sen düğün bohçası falan yaptınmı varmı sizde
kız nasıl manitam yok ben bişileri kaçırdımmı yoksam:1shok:
Ayy ewet açılsın hemen ekliycem nevresim takımı, battaniye ve sürahi aldım ctesi günü kadar eminönünden yaaaa, şans işte bendeki de topik kitlenmişşşşş.