Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

canlarımmmmmm

duyurulur kısmına topic açtık ankarada işde bekleyen evlenecek olan sevgilisi olan vs vs buluşma için ankaralı olan varsa buyursun şekerlerhihoyyyt

böcük nan keşke orda olsak yaw yada siz burda olsaydınız dimi ne eğlenirdik hee

yaf tobii ben yeni oldugum ücün bulamaeyom bu ankaralilar forumunu..
bide resim nasil eklenir ya? bende resim eklemek istiom.. :uhm:

Kızlar böyle acı bir tesadüf nasıl olur...

Babacığım perşembe akşamı banyo yaparken kriz geçirdi yoğun bakıma kaldırılmıştı... Cuma akşamı kaybettik. :( Amcam da dün akşam banyo yaparken beyin kanaması geçirmiş, yoğun bakımdaymış... Şimdi haber verdiler, üstelik binlerce kilometre uzaktayız, Adana'da onlar...
Dua edin nolursunuz, amcamın çocukları daha çok küçük, bari ona bir şey olmasın... :(
Babacığım mı yanına çağırdı ki canlarım?
Çok kötüyüm çok...

tatlım geçmiş olsun ALLAH acil sifalar versinn amcacıgına...dualarımız amcanla olucak..baska yapabilceğimiz bişey varmı

Canlarım dualarınız yeter, ben bile bir şey yapamıyorum ki tıkandım kaldım PC'nin karşısında Adana'daki arkadaşlarıma haber verdim, inşeallah hayırlı bir haber gelir en kısa sürede belli olmaz kızlar ben her an Adana'ya gidebilirim. :(

kıslar ben cıkıyorum cok işim var öpüyorum hepinizi ii aksamlar ii hafta sonları diliyorum hepinize :1hug:

Babacığım perşembe akşamı banyo yaparken kriz geçirdi yoğun bakıma kaldırılmıştı... Cuma akşamı kaybettik. :( Amcam da dün akşam banyo yaparken beyin kanaması geçirmiş, yoğun bakımdaymış... Şimdi haber verdiler, üstelik binlerce kilometre uzaktayız, Adana'da onlar...
Dua edin nolursunuz, amcamın çocukları daha çok küçük, bari ona bir şey olmasın... :(
Çok kötüyüm çok...

:1shok::1shok: gelır gelmes bu yazı cıktı karsıma
cok kötu bı durum balım ama benım komsu babamda kurtulmuştu sakın kötu dusunmen mevalm neğlerse guzel eğlerŞenizınş duzelır balım dua etcem bu aksm onun ıcın :teselli:

yaf tobii ben yeni oldugum ücün bulamaeyom bu ankaralilar forumunu..
bide resim nasil eklenir ya? bende resim eklemek istiom.. :uhm:

:mymeka:
neysem genede anltım ınsanlık bende kalsın:1closedeyes:
resmın ustune tıkla ÖZELIKLERDEN url adresını kopyala burda msj yazdın yerde sarı kutucuk var(dağ resmı var ustune gelınce resım ekle der)ona tıkla kopyaladığın url adresını yapıstrmadan once http yazısı cıkcak onu sıl öle kopyala:lepi:
eeğr resmın url adresı cıkmıyorsa ozelıklerden ımageshack yaz google
sonra ordan gözattan resmı seç(nereye kaydettıysen)host ıt yap bekle
sonra resmı altta gorceksın show yazar yanında ona tıkla resım buyucek sonra aynen devam et url adresı kopyala yapıstr yanı
bunuda yapamazsn gt atla köpruden hepımız kurtulalım:delphin:

burcumun amcasına acıl sıfalar dılıyom allah sağlık versın amınn:Saruboceq:
aklımda hep sen vardın cnm arkdasım ınş bıseycık olmas amcana

Burcums,Allah acıl sıfalar versın cnm dualarımız senınle..ıns ıyılesıcek..:Saruboceq:

Çok kötüyüm çok...

canım benim Allah rahmet eylesin öncelikle, amcacığına da geçmiş olsun dualarım seninle:Saruboceq: bu acıları yaşadığım için duygularını çok iyi anlayabiliyorum, Allah yardımcınız olsun :çok üzgünüm:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, dün akşam kuzenim aradı amcamın durumu daha iyiye gidiyormuş ama hala yoğun bakımda tutuyorlarmış, inşeallah dualarınız yerini bulur...
ışteyim şu anda ama aklım hep amcamlarda... Umarım bir an önce iyileşir...
Hepinizi çok seviyorum, desteğiniz için çok teşekkürler canlarım....

ne demek cnmcım ya
ama aksam ben okuyamadım sbh aklıma geldı ama gec kalmıstım kusra bakma ınş bu aksam okurum

Kızlar haber geldi amcam kendine gelmiş, iyiymiş, çok şükür dualarımız yerini buldu. Rabbim onu çocuklarına bağışladı...

Böcüğüm ne kusuru olur mu öyle şey, çok sağol bi tanem

Kızlar haber geldi amcam kendine gelmiş, iyiymiş, çok şükür dualarımız yerini buldu. Rabbim onu çocuklarına bağışladı...

Böcüğüm ne kusuru olur mu öyle şey, çok sağol bi tanem

canım çok sevindim, hayırlısıyla daha da iyi olucak inş.:Saruboceq:

kızlar günlerdir sizden uzaktayım ama aklım sizlerlee :teselli:
valla bütün yazılanları okuyamadım ama burcucum senin mesajlarını gördüm amcanın iyileşmesine çook sevindim tekrar büyük geçmiş olsun canım Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın :Saruboceq:

tatlıslar günaydın hepinize öpüyorum yanaklarınızdan güzel bir hafta diliyim burcum hayırlı haberlerini bekliyoruz senden

günaydın kızlar
Burcu cnm öncelikle başın sağolsun Allah sana ve ailene sabır versin. amcanada çok geçmiş olsun umarım daha dha iyi haberlerini duyarız

gunydın kızlar az işim var gelcem ama arada kacarım sız merak etmen
ceyıs köşesı temıslemede
komşum h geldın
dun bızım oraya japon pazarı acıldı hersey cokk guzel sonunda kalplı cıps tabağı buldum ama yığnıme verdımm bugun kendıme alcm bıde uğur böceklı kağpıt havlulukla peçetelık alcaktım peçetelık vardı ama havluluk yyoktu alamadım:(

ve bugun ıtıbarı ıle borcum 2360 tl düştu cok şükür

Back