- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
pembişşşş olmiii bölee ama böcüğüm de unuttu beni ben yalnız kaldım burada.:çok üzgünüm:
:mymeka: na dur anca yazıyom bacım patron geldı zatı
senı unutmam balım kımseyı unutmam ben Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembişşşş olmiii bölee ama böcüğüm de unuttu beni ben yalnız kaldım burada.:çok üzgünüm:
yok nan şölekı
benle evlenmek ısteyen cocuk vardı onlada cok sık görusemedık cok ıyı bırı olabılır ama mantıklı davranınca olmayacağına karar verdım
ablası ıle zaten bı turlu ısınamadık öle oluncada cok moralım bozuldu aksam telde konusrken ablası bana bıseyler dedı kırıldımsonra dedım bıtsın
hatta bana calısmak zorundasın kıracı olcaksınız dedı durdu sankı onla bılıyorum
annem dedı kızm ıyı düşün evı olmayan bırı ıle falan dedı cok zor bu zmnda benım malda mulkte gözum yok :1closedeyes:
ama dıyomkı sunu alalım bunu yapalım evımız cok guzel olsun ee tamam hallederız dedı durdu ben bu lafa sınır oluyorum ıcraat lazımkafamçokkarıştı kısacası mantığımada aykırı geldı belkı onu cok üzdum ama yapacak baska bıseyım yoktu
ben cok sey ıstemıyorum sadece eeğr bı sevgılım varsa bana bunu hıssetrmelı suraya gel dıyom gelmıo işim var yanı hıc bı halkt anlamadım öle olacağına olmasın daha ıyı
eşşek şansı:roflol:
gule gule kulan cnm sımdıden balım
bende parayı harcamaya korkuyom ıcerden avans aldımkı buluşmada lazım olur dedım ceyıslık almıycam cok borcum var ama aylıklara guven olmuyo ddım avans cektımbugun ıtıbarı ıle 2360 tl borcum var
pashmina, c.tesi eminönündemiydin hangi saatlerde bende ordaydım. sankim senle sürekli aynı yerlerde dolanıyoruz.
biz dini nikahı resmi nikah oduktansonra akşamında yaptırdık. düğün gecesi olması bana göre saçma.
şöle ki gelinlik, ojeler, makyaj vs vs gelin hanım için zor bu durumda abdest alınması en az 1 saat sürer.
pashmina, c.tesi eminönündemiydin hangi saatlerde bende ordaydım. sankim senle sürekli aynı yerlerde dolanıyoruz.
biz dini nikahı resmi nikah oduktansonra akşamında yaptırdık. düğün gecesi olması bana göre saçma.
şöle ki gelinlik, ojeler, makyaj vs vs gelin hanım için zor bu durumda abdest alınması en az 1 saat sürer.
tobı allah razı olsun cnm bende hep ou ıstıyorum hayrlısı ne ıse o olsun kımseyıde kırmak ıstemem ama erkek dedığın sevdığının arkasında olcak okadr ben her turlu zorluğa hazırım onun parası yoksa yetmezse ben öderım konu kesınlıkle maddıyat deıldı
oslem :jeyyar: bak kım alcaksa benı cabuk alsın hee:roflol: kalcam burda hem benım görumcem(mandalın) var kız ağır ol o benı alcakmış abısıne bakalım kım hızlı davrancak:roflol:
Tubişim evet farkettim bende, ctesi sabah 10 dan 3 ekadar ordaydım bitanem.
aynen ama bızde bıde damat ıle gelın namaz kılarlar o gun
damat gelının duakında gelın damatın ceketını namazlık olarak kullanarak ıkı rekat kılınırCADIARZU
kis bak benim kusen bide italyadan lem avrupali gelin olcennn..
üstelik kaynanan falan Tr de olcek yanee rahat olceksin kusum? ne diyinn?? :jeyyar:
iyi düsün derim sengözlerimebaksanab
o benı ne etsın bacım yaguzelık desen yok fısık desen yk
beğenmez benı-tatlicadiarzu-
adı ne ne iş yapar evı var mı ya arabası
ohh kaynanada yokkaydirigubbakcemile3 aldım gıttı:roflol:
hehehe... ossnn lemm sen kendine asik ettir bakmaz güzelligine fizigine :)
kendisi ayriyetten bide kickbox fln yapio lemm.. bruslii gibi kocen olcek.. :roflol:
italyaya yeni yerlesti anam hele dur bi.. gözün hemen arabada evdekaydirigubbakcemile3
insallah zamanla herseyi alir.. sen he de yeter mirmirmirmir
ben süper asık ettrım hee ettırdım herıfler kacıy:roflol:
kıckbox mu benım ustumde denemz demıkafamçokkarıştı
ha bıde hangı takımlı bacım bılıyon ben bjklıyım
hıım demek yenı gıttı neyse alınır onlar muhım deıl onemlı olan:asigim:
koş koş mandalın benı alıyo bak sen gec kalıyon:dilcikar: