Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

O hiç belli olmaz, ben bir konuyu şikayet etmiştim ve cevap yazmıştım çok da ağır değildi ama banlandım. :(

şeytan dıyorkı sunu banlattır:mymeka:
sen daha yenısın tatlım burda öle ınsanlar varkı anlaman bıle bı bakmışsın grıleşmışsın

burcu bıdenesı sureklı baa ark teklıfı gonderıyo hatta konu acmıs ılla resmınızı koyun bakak konuyu geyığe tasıdılar kız daha yenı uye olmuş ılla resım koy bende koydum uğur böceklerının resmnı alsana dedım sulalemın resmı:roflol:doya doya bak sonra herkes onla resmen dalga gectı sen erkeksın dıe
sonra gıttım sıkayet ettım bende banlandım onla sımdık ıyı ark olduk

kimki sana ark teklifi eden.. sölede bizde bilek dikkatli davranak
demi ama..:delphin:

koptum böcüğüm ya senin suçun neymiş ki. :kızgın:

Neyse bu konuyu uzatırsak toptan banlanacağız. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şeytan dıyorkı sunu banlattır:mymeka:
sen daha yenısın tatlım burda öle ınsanlar varkı anlaman bıle bı bakmışsın grıleşmışsın

burcu bıdenesı sureklı baa ark teklıfı gonderıyo hatta konu acmıs ılla resmınızı koyun bakak konuyu geyığe tasıdılar kız daha yenı uye olmuş ılla resım koy bende koydum uğur böceklerının resmnı alsana dedım sulalemın resmı:roflol:doya doya bak sonra herkes onla resmen dalga gectı sen erkeksın dıe
sonra gıttım sıkayet ettım bende banlandım onla sımdık ıyı ark olduk

delikafadulden ayyy ozman dikatli olmak gerek

koptum böcüğüm ya senin suçun neymiş ki. :kızgın:

Neyse bu konuyu uzatırsak toptan banlanacağız. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1ninca:

O zaman ben cevaplayayım...

saa ne nan sana hesap mı vercem
:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

lemm milletin avukatligini yapmaa :mymeka:
kime soru sorduysam o kisiden beklerim cevabii laelaelaelaelae

:roflol:
ben seni kastetmedimki böcek.. burcums'a demistim
lülülülülülü

nan maynak karı
yukardakı sorularınla burcunun ne alakası var
dırek baa soruyon kımı neden sıkayet ettın kım o bızde bılek falan fıstık:1closedeyes: amma kalın kafalısın hee
alsana ban sebebı kaydirigubbakcemile3

bizim burda suan saat 13.30 saat 12.30da ögle yemek saati baslioo.. 1.5 saat

canlarımmmmmm

duyurulur kısmına topic açtık ankarada işde bekleyen evlenecek olan sevgilisi olan vs vs buluşma için ankaralı olan varsa buyursun şekerlerhihoyyyt

böcük nan keşke orda olsak yaw yada siz burda olsaydınız dimi ne eğlenirdik hee

İyiyim canım sende iyisindir umarım, dün akşam tam eve girerken aynen dediklerini söyledim... O da gülümsedi ve seni çok seviyorum dedi... :asigim:
Eliyle yüzümü okşadı... :1hug: Ve ev girene kadar kapıda bekledi...
Bundan sonra senden fikir alacağım herşey için canım benim.... kaydirigubbakcemile5
çok sevindim şekercim, hep mutlu olun inş. :Saruboceq: :lepi::lepi::lepi:

Kızlar böyle acı bir tesadüf nasıl olur...

Babacığım perşembe akşamı banyo yaparken kriz geçirdi yoğun bakıma kaldırılmıştı... Cuma akşamı kaybettik. :( Amcam da dün akşam banyo yaparken beyin kanaması geçirmiş, yoğun bakımdaymış... Şimdi haber verdiler, üstelik binlerce kilometre uzaktayız, Adana'da onlar...
Dua edin nolursunuz, amcamın çocukları daha çok küçük, bari ona bir şey olmasın... :(
Babacığım mı yanına çağırdı ki canlarım?
Çok kötüyüm çok...

Back