• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

böcüğüm senin çeyizinle hepimiz evleniriz zaten. :)

O değilde bu hafta benim iş yerimdeki arkadaşımla aşkımın arkadaşı tanıştı sanırım iyiye giden gelişmeler var bizde kendiliğinden hayır yapmış mı olduk şimdi :)

iyi akşamlar gülpembemmm

:jeyyar: nede olsa arkdas arkdasın dostudur demı:roflol:
ı aksamlar canlarım bende kacar bırazdan yarın görusek emı öptum

slm ben geldim ama kimsecikler yok
böcük sen merak etme yanlız kalmayacaksın bu gidişle yakında bende sana katılcam sevgilisi olmayanlar kervanına olmadı 40 - 50 gelince biz evleniriz kabul edenmi beni gggııııı :)

gunaydın guzellerım nasılsnız bugun 1e kadr calısıyokkaydirigubbakcemile2
aysun oldu bacım neden olmasın

herkese günaaayyyyyyyyyyydddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnn yeni güzel bi gün bizi bekliyo :)

ben yarın yokum sımdıden kadınlar gununuz kutlu olsun gızlar şiddete hayır:enbuyukkk:

uyy sebep nekı bende hanı şu ekımde nışanlanak dıyen vardıya ona cok sert cıktım adam gıbı adam ol dedım hata yapma affetmem bı kez yaptım o hatayı benı yarı yolda bırakan adam ıcn ağlamamsızlanmam bıttı dedım daha neler neler
sbhtan berı arıyo acmıyom sureklı msjlar neyım off ben sıkıldım erkeklerdn yalnızlık cok guzel

Taviz verme böcüğüm bırak arasın...

Dün akşam bize geldi, çok samimi bir arkadaşı var hani dün bahsetmiştim bizim şirketten arkadaşımla tanıştırdım çıkmaya başladılar diye o aradı bizdeyken... Konuştular, arkasından yemek yedik gitti... Eve vardı mı diye merak ettim arıyorum arıyorum telefonu meşgul, sonra açtı hayırdır kimle konuşuyordun dedim... Arkadaşıyla konuştuğunu söyledi bende "oooo birbirinizi de bırakamıyorsunuz, saat başı telefon falan dedim... Biraz naz yaptım, arkasından telefon sürekli kesiliyordu bende neyse artık kapayalım bende uyuyayım bir şey diyor musun dedim.. İyi geceler dedi bu kadar mı sadece dedim... Güzel bir şeyler söyler diye bekledim salak gibi... :oklava: O da bu kadar dedi tamam o zaman sana da iyi geceler dedim kapadım... Hemen geri aradı bende mutlulukla açtım bir şeyler söyleyecek heralde pişman oldu dedim ama aynen böyle dedi..."BİR DAHA BANA TRİP ATMAYACAKSIN, ANLADIN MI"... Bende anladım dedim yüzüme kapattı telefonu... :çok üzgünüm:
Bende mesaj yolladım... "Ben ne umutla açtım sen ne dedin, yarın sakın gelme yanıma... Affetmeyeceğim seni..." yazdım... Tekrar aradı açmadım, meşgule verdim, telefonu kapattım...

Çok uzattım kızlar ama canım çok sıkkın... :çok üzgünüm:
Ben zaten ne durumdayım, o hep bunu yapıyor bana...

burcum sakın ol balım onunla konustuğuna emınsen brak konuşsun okadr ustune gıderrsen bı erkeğin ınan hem kendıne yazık hem ona bence üzülme bdaha gune küs başlaman
bu arada sızın topıce baktım vakıa süresını bulcam okuycam zengınlık suresıymış

dokunma kızzz
hafta içi anam ağlıyor üniversitede son sınıfız diye herkes yükleniyor :a015:
bir haftasonum var, onda da uyuyayım, bütün gün ders çalışacağım acı kız bana senağlama

Uyu hacer bu günleri zor bulursun bir daha.

Böcüğüm oku bende okuyacağım bundan sonra her gün o sureyi... İyi de ben zaten arkadaşıyla konuşuyor diye kızmadım ki o çocuğu bende çok severim sadece nazlanmak istedim biraz, benim derdimi dinleyebilecek, beni kaldıracak bir tek o var şu an çünkü hayatımda... :(
Ama çok kırıldım yaptığına...:(

hcr acıdım tamam tmm cnm off ders calısmak ne sıkıcıdr bıde yaz gelırse oo dme beterın beterıdır

burcum senı anladım cnm ama maalesef erkekler okadr dusuncelı olamıyorlar ınş barışırsın ttalım ama kucuk sorunlar ıcınde sıkma cannı

hep öle sebebı barış akarsu cnm kışıye özel deıl yanı
cnm sıkkın annem hasta ya bugun dr gtcektı

yaa şuan soktayım yaaaa ıncıtanem vefat etmış demış bırısı yaa allahım ıns sakadr bu yaa şakadır ınş

Back