• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ah ah daha çok var asıl düğünümüze 239 gün var daha =(

tatlıslar ben geldim nasılsınz ben hiç iyi değilim senağlama

burcucum bazen bende aynı seyleri yasıyorum ama konusmaya calısın birbirinizi üzmeden tatlı dille tarrtısın eminmki tatlıya baglancaktır biz biraz fazla naz yapıyoz ama onlar birazcıkın odun olunca öle oluyor :1hug:

pembişim hoşgeldin, yok konuşmam onla şu saat oldu hala ne aradı ne mesaj attı, akşam gelse de beni almaya gitmeyeceğim yanına...

osbulduk tontişim tabiki sen aramıcan o hatasını anlıcak ama gelirsede tavrını koy yine ama barısın tabi biraz burnu sürtcek ondan sonra barısın sevmek güzeldir

Tamam bi tanem sen merak etme bak böyle dediğime kıyamıyorum ki ona bi yüzüme gülsün her şeyi unutuyorum hele başım omzundayken ölene kadar öyle kalmak istiyorum...

evet ah onlar yokmu :jeyyar: :nazar: ömür boyu ins tatlım omuzunda olursn

Ahhhh deli edecek bu çocuk beni ya aradı şimdi meşgule verdim sonra korktum belki de bir şey olmuştur o yüzden arıyordur dedim ben aradım akşam napıyoruz diyor bende ben eve gidiyorum dedim... Tamam o zaman akşama görüşürüz dedi... Allah'ım yaaaaaa.

ask işte burcucum ask :nazar: aksam görüşün bakalım neler olcak arıyoki pişman ettiğinee :1hug:

Ama ben böyle daha rahatsız oluyorum hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ya, ay bende çok mu nazlıyım neyim delikafadulden

tatlım tavrını koycaksın ben gerçi yapamıyomda benmiyim arızalıyım düşünüyorum benm olayımı anlatam cuma aksamı ben şirketten cıktım haber ettim cıktım diye ama bizimkinden ses soluk yok bide arkadsları ile bulusup mac izlicek tabi metroyu kullandıgı için tel cekmiyo iletildi raporu geldi bende arkasından msj cektim daha ben sana geldim gittim msj atmıcam daha merak etme unuttum aceleye geldi deme dedim hep bunu yapıon ben yapsam kızıyon sen msj cekmeyince bişey olmuyo ben onu gnderdim arkasından ondan msj ben evdeyim mac izlemicez sonra dediki tamam haber etme dedi ben tabi sinir oldum msj cektim özürdiledi zati hassasım buaralar benim tavrımda böle özürdileyince geçiyo bende konusun birbiriizi kırmadan sen kendi düşüncelerini anlat naz tabi edicez yeri geliyo onlar ediyo

Al işte al birini vur ötekine, çekme canım sende mesaj bırak merak etsin, napalım işte ne kadar uğraşsak da erkek milleti :):)

hayır ben sinir oluyorum cevap vermiyo evet erkek milleti oduncuklar nasıl yontulcaklar belli değil odun modun ama seviyoz be :jeyyar: nekadar kızdırsalarda

Back