• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

velved h geldın cnmm sıte cok yavaş mı ne
mujde olur onuda yaaprım cnm ama suan kılom gayet ıyı
uyy ben gene açıktım sımdık:)

ay böcüküm şimcik bi çikolata olcaktı yada sıcak çikolata kafamçokkarıştı

bakmadım nelerden bahsediyordunuz ama arkadaşlar aklıma gelince yazıyım dedim.Ben 10 yıllık evliyim ve malesef henüz bir bebek sahibi olamadım.Yıllardır uğraşıyoruz eşimle,sevgiyle ve de umutla...Rabbim büyük napalım o nederse o olur.Ama ben bu durumun o kadar etkisindeyim ve o kadar özlemle yanıyorum ki rüyalarıma giriyor .Bebeiğimin kokusunu resmen burnumda hissediyorum.Bu gece de bir rüya gördüm .Rüyamda doğum yaptım .Öyle enteresan dı ki sanki gerçekti ...hiç acı çekmeden en ayrıntısına kadar yaşadım o durumu ve bir oğlum oldu.O kadar güzel bir bebekti ki tombik,iri iri dudaklı,pamuk gibi bişey hiç bitmesin istedim rüyam...ama bitti...offf bir rüya anlatacaktım yine duygulandım işte.Sabah netten rüya tabirlerine baktım o tabirler de öyle tutarsız kimisine göre iyiye kimine göre de kötüye delalet.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah ama rüyada bu kadar güzelse bu duygu kimbilir o duyguyu gerçekten yaşamak ne kadar güzel rabbim bana ve benim gibi hasretle yanan tüm arkadaşlarıma nasip etsin en kısa zamanda sevgiyle kalın arkadaşlar.....:ecrin_bebek:Çok üzgünüm çoook:Saruboceq:

gülpembe kaşınıyosun heralde :)

Kızlar ya benim hep merak ettiğim bir şey var, evlenip bebişlerimiz olunca kilo alır mıyız, şeklimiz bozulur mu eşlerimiz hadi beğenmesse. delikafadulden
Benim deli şakayla bir Rus hizmetçi alırız bebeğe de eve de bakar diyor :oklava:

ama ben ne ettim bi sıcak çikolata dedim bulusunca içermiyik :roflol: :jeyyar: hıh begenmicekmis kendi ne brad mi ki beni begenmicek :oklava: hacerciciğim hepimiz iyiyiz ya sen nasılsınn

Valla bozulsa da umrumda değil canım bence değer.Şakayla der erkekler öyle bakma sen.Bir olsa gözümüz bişey görmiyecek zaten:Saruboceq:

hcr h geldın cnm
nurcan ınş cnm allahım olmayan herkese hayrlı evlat versın ınş
külpembe dayak ıstıyo kesın sımdık ben napım cnm cıkolata ıstedısenağlama
bana bırısı demıstıkı ben senı herhalınle sevıyom dıe ama sorun olmaz ben zayıflarım yeterkı bebem olsun askımlan evlenım

nurcantuna, hcr35 hoşgeldiniz...

nurcan üzülme lütfen... senağlama
Allah ne verirse hayırlısını versin, hakkımızda... Bak istersen perşembe geceleri namaz kılıp dua okuyoruz. Acısıyla tatlısıyla başlığında bulabilirsin... Sende katılabilirsin aramıza... Kendine iyi bak.

bakmadım nelerden bahsediyordunuz ama arkadaşlar aklıma gelince yazıyım dedim.Ben 10 yıllık evliyim ve malesef henüz bir bebek sahibi olamadım.Yıllardır uğraşıyoruz eşimle,sevgiyle ve de umutla...Rabbim büyük napalım o nederse o olur.Ama ben bu durumun o kadar etkisindeyim ve o kadar özlemle yanıyorum ki rüyalarıma giriyor .Bebeiğimin kokusunu resmen burnumda hissediyorum.Bu gece de bir rüya gördüm .Rüyamda doğum yaptım .Öyle enteresan dı ki sanki gerçekti ...hiç acı çekmeden en ayrıntısına kadar yaşadım o durumu ve bir oğlum oldu.O kadar güzel bir bebekti ki tombik,iri iri dudaklı,pamuk gibi bişey hiç bitmesin istedim rüyam...ama bitti...offf bir rüya anlatacaktım yine duygulandım işte.Sabah netten rüya tabirlerine baktım o tabirler de öyle tutarsız kimisine göre iyiye kimine göre de kötüye delalet.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah ama rüyada bu kadar güzelse bu duygu kimbilir o duyguyu gerçekten yaşamak ne kadar güzel rabbim bana ve benim gibi hasretle yanan tüm arkadaşlarıma nasip etsin en kısa zamanda sevgiyle kalın arkadaşlar.....:ecrin_bebek:Çok üzgünüm çoook:Saruboceq:

suan için en güzel sınavdasınız ALLAH sizin ona şükretmenizi istiyor sabrınızı deniyor :utangac: rüyayı nereye yorumlarsanız o olur ve erkek cocugu için herzman iyidir kendinize iyi bakın ve isyan etmeyinn bana kızmayın ama benm bildiğim kadarıyla olmazsada emin olun o sizin sefaatciniz olacak sevgiyle kalın

Böcüğüm sende burdayken hatırlatayım hadi ahh ahh kızları önderliğin genel bir KK İstanbul Pazar buluşması düzenleyelimmmmmmmmmmmm
Sizlerle tanışmayı çok istiyorummmmmmmm

teşekkürederim arkadaşlar.Asla isyan etmiyorum hiçbir zamanda etmedim.Rabbim hakkımda hayırlysa versin diye dua ediyorum hep.Burcums evet aranıza katılmak isterim canım.Gülpembe1984 neden kızayım ki arkadaşım söylediklerin tamamen doğru.Allah vermiyorsa vardır bir bildiği canım.Ama şu bilinç altı denen olay var ya yada dilimiz ne söylerse söylesin kalbin istediği var ya ona söz geçmiyor işte...herşey için rabbime sonsuz şükürler..

buluşma mı
12 nısanda b.köyde var ona gelsınız olma mı ceyıs buluşmasına
ona bıle pek gıdesım yok para yok almıycam bısey dıe ama sızler ıcın gelcem

hıncık o buluşmayı duzenlerken ceyıs topıcındekı arkdaslar öle ıstedı cnm yanı zaten dostluk buluşması tek fark bı ıkı mağazaya uğranır şölekı bı yerde otururuz çay ıcerık snra kalkar gezerız açıkınca yemek yerık öle yane gel gel senıde yazam

Back