selam kıslarrrrrr bende geldim
nasılsınızzz bayagı kaynatmısınız hee
canım hoşgeldin biraz öle oldu konudan konuya geçtik
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kıslarrrrrr bende geldim
nasılsınızzz bayagı kaynatmısınız hee
bakmadım nelerden bahsediyordunuz ama arkadaşlar aklıma gelince yazıyım dedim.Ben 10 yıllık evliyim ve malesef henüz bir bebek sahibi olamadım.Yıllardır uğraşıyoruz eşimle,sevgiyle ve de umutla...Rabbim büyük napalım o nederse o olur.Ama ben bu durumun o kadar etkisindeyim ve o kadar özlemle yanıyorum ki rüyalarıma giriyor .Bebeiğimin kokusunu resmen burnumda hissediyorum.Bu gece de bir rüya gördüm .Rüyamda doğum yaptım .Öyle enteresan dı ki sanki gerçekti ...hiç acı çekmeden en ayrıntısına kadar yaşadım o durumu ve bir oğlum oldu.O kadar güzel bir bebekti ki tombik,iri iri dudaklı,pamuk gibi bişey hiç bitmesin istedim rüyam...ama bitti...offf bir rüya anlatacaktım yine duygulandım işte.Sabah netten rüya tabirlerine baktım o tabirler de öyle tutarsız kimisine göre iyiye kimine göre de kötüye delalet.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah ama rüyada bu kadar güzelse bu duygu kimbilir o duyguyu gerçekten yaşamak ne kadar güzel rabbim bana ve benim gibi hasretle yanan tüm arkadaşlarıma nasip etsin en kısa zamanda sevgiyle kalın arkadaşlar.....:ecrin_bebek:Çok üzgünüm çoook:Saruboceq: