• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Böcüğüm sende burdayken hatırlatayım hadi ahh ahh kızları önderliğin genel bir KK İstanbul Pazar buluşması düzenleyelimmmmmmmmmmmm
Sizlerle tanışmayı çok istiyorummmmmmmm

ben yokken neler kaynatmışsınız burcumscum canım ama ben ist değilim :çok üzgünüm:

en son nerde kalmıştın müjdeci ağdadan lasere kilolara ve buluşmaya geçtik. :)

aysuncum istanbula gel Nisan'da olmaz mı????

en son nerde kalmıştın müjdeci ağdadan lasere kilolara ve buluşmaya geçtik. :)

aysuncum istanbula gel Nisan'da olmaz mı????

anam çok isterim inan ama %99 gelemem bir ailem izin vermez iki ben ist hiç gitmedim üç maaşları alamıyoz ozamna kadar intihar etmez yaşarsam Allah nasip ederse inş :çok üzgünüm:

nurcamcım ( gerçi benden büyüksündür abla demem lazım) sıkma güzel canını üzülme Allah büyüktür herşeyin hayırlısını versin inş nurtopu gibim bi evladın olur rabbim büyüktür en içten şekilde dua ediyorum Allah sana ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip eder innnnnnnnnnşşşşşşşşşşaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh (hep birlilke AAAAAMMMMMİİİİNNNNNNN)

aaa ne intiharı :oklava: vala hiç agzına yakısmıyo bizlerde cok zor günler geçirdik ama intiharı hiç düşünmedik böle sakın deme

aaa ne intiharı :oklava: vala hiç agzına yakısmıyo bizlerde cok zor günler geçirdik ama intiharı hiç düşünmedik böle sakın deme

şaka yapıyom güzelim o işin abartılı yanı çok şükür öle bi niyetim yok Allahın verdiği canı ancak Allah alır o yüzden merak etme hem ben burdaki muhabbeti bırakıp gidermiyim sırnaşık şey

tabidaaa daha neler kaynatcaz nelere aglıcaz biz nelere gülcez

cantaları yüklü gelelim :roflol: ama eminmki onlarda isterler bian önce evlenelim ama işte olmayınca olmuyor

nan ne sevgılısı yolmım sacınıızı başınız sankı benım vardı nıspet mı yapıyonuz bjklı yawruyu cağırsam kayserıde gelemez 6 aydr ışsız saolsun işsız olmak ıcn okumuş bana hep dıo 2012 anca evlenırık herhalde gercek o:roflol: aman bırakın cnm erkklerı koparık kız kıza

yokda ne nispeti böcüküm askolsun gel sen biz sana bişeyler ayarlarız :jeyyar: ah ah okuyupda issiz kalmak akdar kötü bi durum yok

herkes lafta ayarlıyak dıo ama ıcraat yok bılsene ne kadr becerıklıyım hanım hanımcıkım zekıyım ama ışte allah çirkın sansı versın ceyısımde cok bı el atın bana:roflol:

kıslar ben kaçar ii aksamlarrr öpüyorum sizleri ii bakın kendinizeeeee

herkes lafta ayarlıyak dıo ama ıcraat yok bılsene ne kadr becerıklıyım hanım hanımcıkım zekıyım ama ışte allah çirkın sansı versın ceyısımde cok bı el atın bana:roflol:

atalım anam :jeyyar: yeterki sen el iste :delphin: ksımet böcüküm hayat buu :1hug:

Back