• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Evlenince iyice yontarız bi tanem merak etme, birazdan çıkıyorum ben hoşçakal, iyi tatiller, kocaman öpüyorummm. Şeniz

tamam tatlım...saol sanada ii tatiller belki görüşemeyiz yarın kimseyle arkadaslarr şimdiden kadınlar gününüz günümüz kutlu olsun Şeniz

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
aaaaaahhhhhhhhh aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh bütün yaralarım kanamaya başladı yazdıklarınızı okuyunca ya ben ne yapıyım kıssssslllllllllaaaaaaaarrrrrrr

günaydın günaydın kk'nın güzel gelin adayları güzel bi hafta diliyorum hepnize Şeniz

gunaydın kızlar
nassınız
valla ben pek ıyı deılım sbh sbh moral bırakmadılar bende allahım sen ınsanlara allah korkusu ver

ınş cnm ya bekle bırazdaha olmadı tekmeyı vur gıtsın:roflol:
benımkıde tam tersı yarın nıkahlanalım dıo delı mı ne:1ninca:

olurmu öle ya okadar zaman geçmiş çok seviyorum öle tekmelenirmi adamkaydirigubbakcemile3 ama dur bakalım dedim bu yazda geçerse kötü şeyler olabilir:oklava:

hatunlar günaydınlar!! Allah güzel, bereketli, hayırlı bir gün geçirtsin inş. herkese..

ooo gasolinecıgım osgeldinde be yavrı nerelerdesin ii oldun mu bakalım

h geldınız
ne ettınız dün
ben nışana gıttım sonra takst yatrdım son paramda taksıte gıttı ayın daha 20sınde alcakmışız aylıkları:delphin: allahım artık şu kötu gunler geçsın dıe dua edıyom
sız neler yaptınız

Günaydın kızlar

Nabersiniz...

Böcüğüm üzme kendini sabret, sabrın solu selamettir...

Gasoline nasıl oldun canım?

ben cumartesi yattm dinlendimmm pazarda sevgilimle bulustum ve 60 lira kazık yedim -tatlicadiarzu- öle işte

benimde çok sıkıcı uyuşuk kötü bi pazardı nişan vardı ama ben gitmedim inş böcük bizde aynı durumdayız nereyedeyse 3. ay biticek maaş alamadık hala

burcum h geldın cnm evt sbretmek erdemlıktr buyukluktur öle yapıyom
gulpembe ne aldınkı kazık yedın
aysun ınş alırsınız cnm ben bı avans alıyom 250 tl oda arcelık takste gıdıo aradan bı ay gecıyo 250 kalıyo onla gene takstıım gelıyo:roflol:

hoşbulduk uğur böceği ben yeniyim ama çok ısındım hemen size

burcucum söle söle :jeyyar: böcüküm gittim bi markete patlamıs mısır tabagı cerez tabagı bide elma dilimleyicisi aldım ki bu dilimliyici tam 6,75 beni ii dilimledi ve bunlar 60 lira tuttu işte ben cok becerikszim tek basıma iş edince yiyim kazıgı geliom -tatlicadiarzu-

Back