buradaki yorumların hepsini okumadım. ama şöyle bir durum var ki birincisi altın düşsün yaparız denilenden ben çok kötü bir şey algılamadım. altın illa ki alınacaksa ben de düşükken aldırmak isterdim, karşı taraf öz aileniz değil diye bunun hesabını yapmamalarını bekleyemezsiniz. anormal karşılamadım o tavırlarını. ikincisi bunu istersen bir tavsiye olarak gör nişanlılığına ya da evliliğine aileni ne kadar az karıştırırsan o kadar mutlu olursun bu hiç şaşmaz. sen eğer ki altını problem etmiyorsan anneni "kırmamak" ve ya "üzmemek" için kendi kişiliğinden ödün verme. burada anneni mutsuz et, önemseme demek istemiyorum ama bir süre sonra bu dediğimi anlayacağına eminim. ve bir de işin şu boyutu var. ortamda konuşulan mantıklı bulunan bir şey varsa ve eve gittikten sonra nişanlın "sonradan" bunun mantıksız olduğunu ve annesinin böyle istediğini söylese. sen bu konuya nasıl bakardın? bence burasını da düşünmeliyiz. altın almakta ve ya almamakta, ben annenin kırılmasında sebep göremiyorum bir de zaten alınacakmış, altın yapmayalım dememişler. he bunları geçersek, yine de nişanlının bunu ömür boyu sürdürücem öyle yapıcam böyle yapıcam demesi de bir saygısızlık, bence siz kendiniz oturup konuşamadan aileleri araya sokup gerginlik yaratıyorsunuz