Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim on bir aylık bebeğim ilk kaşık yemekten sonra hepsini ağzında tutuyor ne yaparsam ypayım yutturamıyorum ne olur bana bi fikir verin pütürlü yiyecekleri hala öğürüyor......
valla benim kızımda 26 aylık ama halaa yutma güçlüğü yaşıyoruz..yani ağzında biriktiriyor katı bişey verdiğim zaman..özellikle tavuk...çok iyi bilirim tam 1saat ağzında tutup yutmadığınıı..ne kadar su içirsemde ayran içirsem de onları yutuyor ama tavuk hala ağzında yada ne bileyim ekmek!!!!bende çıldırmak üzereyimm...ama o bundan hiç bir rahatsızlık duymuyorr..yine bildiğini okuyoorrr
benim oğlum 8 yaşında oda hala ağzında tutuyor............. 8 aylık değil 8 yaşında.... işine gelen şeyleri çikolata gibi hemen yutuyor... ama kahvaltıya saat10 gibi oturuyoruz 12 gibi 3-4 lokma yutuyor.. birara korkuttum onu bütün dişlerin çürüyüp dökülecek takma diş takacaksın diye....birarada miden yapışıyor açlıktan dedim ameliyat ederler bide dayanamam dedim....bunlara 1 kaç gün inanıyor sonra gene saatlerce tutuyor ağzında....
arkadaşlar benim on bir aylık bebeğim ilk kaşık yemekten sonra hepsini ağzında tutuyor ne yaparsam ypayım yutturamıyorum ne olur bana bi fikir verin pütürlü yiyecekleri hala öğürüyor......
Ben herhalde sadist bir anneyim.Benim kızım da yemezdi ben bundan rahatsız olurdum.Ellerini tutup burnunu skıp yedirirdim.Bunun yanlış olduğunu biliyorum ama aç olmasından iyidir.Sonraları bir güzel yedi.
ece bencede çok sert yazı yazmışsın çocuğun yemek yememsi insanı o kadar çok üzüyorki bazen insan böyle davranmak zorunda kalabiliyor realist hanım sizi ben çok iyi anlıyorum
kızım 11 ayını geçti hala yemiyor 4 aylıkken başladığımız bu seruvende geriye dönüp baktığımda tamam hem benim hemde kızımın belkide dahada hırçınlaştığımızı görüyorum ama şundan eminimkii hastada olsa olmasada zorlasamda zorlamasamda katı sıvı meyvesuları ve eline verdiğim her şeyde dahil asla yemiyor iştahı ilerledikçe düzelir dedim ama düzelmedi hala kilo aynı boyu uzuyordu inanın 2 aydır boyu bile uzamaz oldu nasıl sinir olmayayım zorla kaşıkla sokuyor ağlatarak ama yutmuyor zaten çıkarıveriyor yada inanınkii 20 dk..1 lokmayı ağzında bekletiyor...çok az yedirebiliyorum bu yüzden hastayken o bile yok ....
ama şimdilerde çevremde buna benzer yemeğen bir bebek vardı ben onun kadar ağlata ağlata yedirmiyordum en başlarında 4 ve 5 ,6 aylıkken yani onun bebeğide ozamanlar 5 aylıktı ağlatarak yedirmeye başladı zamanla düzene girdi ve yemeğe başaldı kiloyuda baaaayaaaaa aldı yaniii hala şimdilerde iştahı sadece hastayken kaçar ozmanda zorla yedirir hiç bir sorun olmadı yani bebeği pskolojik bir sorun yok hırçınlaşmadı sanrım benim kızım kendi huysuz yoksa neden onun bebeği olmadı doğru değil mi üstelik o daha çok yapardı ağlata ağlata zorla yedirirdi ben çok fazla yapmadım ayrıca çok ağladımı halada vermem keserim bu ay hasta olunca k.valdem çok yaptı ama haklı gibiydide 1hft.dolmuştu toplasam hft.yı 1 öğün anca çıkar ve hastaydı ondan öncede en azından 3 öğün yer zorla ağlatmmadan ama çok bekeltir ağzında çok az yer yeterli değil aslında da ne yaapyım şaştım..............yemeğen bebeklerin anneleri bence mutlu değil her günüm sinirli ve asabi mutsuz bir yanım buruk öyle geçiyor....