Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim on bir aylık bebeğim ilk kaşık yemekten sonra hepsini ağzında tutuyor ne yaparsam ypayım yutturamıyorum ne olur bana bi fikir verin pütürlü yiyecekleri hala öğürüyor......
slm!
realistcim ilkönce amacım seni kırmak rencide etmek değildi.beni yanlış anlamışsın senin tecrübene , bilgine ve yaşına saygı duyarım. elbette çocuk büyütürken doğrular kadar yanlışlarda yapıyoruz.bunları deneme yanılma yöntemiyle doğruya çeviriyoruz öyle değilmi?benim amacım buraya bişeyler öğrenmek için,çocuğum için neler yapabilirim arayışında olan anneleri doğru yönlendirebilmek,şu anda mesleğim itibariylede gerçek hayattada aileleri eğitiyorum.sanal ortamdada bu fırsatı yakalamışken ;burda bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum. benim tepkim yaptığın davranışın yanlış olduğunu bildiğin halde tavsiye eder bir biçimde söylemeneydi!! hatta kendini ''sadistim'' galiba diye eleştirmişsin.işte durum bundan ibaret!çocuğunuza bir şekilde yedirin diyen doktorlarda bu tür zorlama ,baskı tekniklerinden eminim bahsetmiyorlardır.çünki doğru birdir....burda yaptığımız yanlışlarla değil doğru ve örnek alınabilecek davranışlarla olmamız gerektiğini düşünüyorum.sende dört çocuğunu büyütürken doğruları çok yapmışsınki şuanda meyvelerini alıyorsunuz ne mutlu sana!umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir sanal alemde mimik ve ses olmadığında samimiyeti yansıtmak biraz zor....
sevgilerimle...:teselli:
Ece canııım,
Sen sitede kendine bir köşe açsan olabilir mi ki? Gerçekten bizim buna çok ihtiyacımız var. Eğer senin için uygunsa. Zamanın buna yeter mi ya da şartlar elverir mi bilmiyorum ama bence bu işin eğitimini almış biri olarak bu konuya el atman çok iyi olur kanımca.:))
seni anlıyorum!! sevgilerimle!!!!!