• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, bu arada çok saçma bir düşüncem farkındayım ama sanki yeterli beslenemiyorum da yumurtam gelişmiyor gibi bir his oluşuyor hep içimde..Çok saçma, nasıl yenebilirim bu düşüncemi😀ne yesem kendimi beslenmiş hissederim acaba bide bu yumurtanın büyümesi kaliteli olması çatlaması bilmemne beslenmeyle ilgili midir ki? Ne yapsak yumurtalarımız güçlü olur acaba🤣 akşamları folik hapimi içiyorum bide bu ay ara ara keçiboynuzu öcü ve bal-corekotu kaşikliyorum..ha bir de her gün 1 adet köy yumurtası.. ama yine de sanki hep bi beslenemiyorum dürtüsü var içimde.
kuzu o bende de var yaa 😂 sanki yumurtam kalitei degilmis gibi hissediyorum ben de corekotu bal tarcin yapmayi dusundum ama kiste donusurse diye korkuyorum bilemedim ne yapsam 🙄 bir arkadas incir yemeyi onermisti bir de benim b12 yerlerde acaba onla mi alakali diye dusunuyorum bilmiyorum sanki bi yerlerde eksiklik var gibi geliyo

Türkmeneli tvde saraçoğlu kürler hakkında bılgı verıyor arkadaslar ıstersenız bı bakın

Kızlar bat 12 Temmuz hala regl gelmedi test yaptım iki defa negatif kafaya taktıkça regl de gecikiyor stres de geriyo bizi😓

canim gecen ay benimkide 3 gun gecikmisti stresten bazen kaslarimizi skip adeti engelleyebiliyormusuz.

3 ay sanırım, ilk ay 3 gün geç sonraki ay 5 gün erken bu ay 3gün geç oldum.. tabi geçtiğimiz 2 ay boyunca canımı sıkan çok seyler oldu...
Bakalım bu aydan itibaren benimde düzene girer. Bu kasları sıkarak adeti engellemek muhabbetini suanda ilkkez duyuyorum..

3 ay sanırım, ilk ay 3 gün geç sonraki ay 5 gün erken bu ay 3gün geç oldum.. tabi geçtiğimiz 2 ay boyunca canımı sıkan çok seyler oldu...
Bakalım bu aydan itibaren benimde düzene girer. Bu kasları sıkarak adeti engellemek muhabbetini suanda ilkkez duyuyorum..
stresten kaynakli diye duymustum. stresin biz farketmeden etkiledigi cok sey var bence

canim gecen ay benimkide 3 gun gecikmisti stresten bazen kaslarimizi skip adeti engelleyebiliyormusuz.
Olabilir ya ben de düşünüyordum acaba ben mi tutuyorum kendimi adet gelmiyo diye hatta dedim saçmalama Derya o gelse hiçbir şey engel olamaz gelir zaten diye kafamda deli sorular :işsiz: :KK43::KK43:

kuzu o bende de var yaa 😂 sanki yumurtam kalitei degilmis gibi hissediyorum ben de corekotu bal tarcin yapmayi dusundum ama kiste donusurse diye korkuyorum bilemedim ne yapsam 🙄 bir arkadas incir yemeyi onermisti bir de benim b12 yerlerde acaba onla mi alakali diye dusunuyorum bilmiyorum sanki bi yerlerde eksiklik var gibi geliyo
Ya çok sevindim bunu düşünen tek ben değilmişim😂Saol canım cevabın için..Bende o tarz şeyleri denemeye korkuyorum. Ben baya bir süre benexol b12 kullandım depolarım doldu geçen kış. Ama d vitaminin eksik bir de hemoglabin hep sınırda çocukluğuman beri..Ama eminim bunlarla ilgisi yoktur ne açlikta kıtlıkta insanlar hamile kalıyor..Ben de günde 2 incir ve 1 köy yumurtası yiyorum artık😂kendimce besleniyorum diye düşünüyorum sonra😂

İyi akşamlar hanımlar bende ağustosu bekliyorum geçen ay ilk defa denedik ama olmadı bu ay inşallah nasip olur.. 1 yıl önce bir düşüğüm oldu. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza evladımızı almayı nasip etsin..
Amin inşaallah canım. Hosgeldin😊

İyi akşamlar hanımlar bende ağustosu bekliyorum geçen ay ilk defa denedik ama olmadı bu ay inşallah nasip olur.. 1 yıl önce bir düşüğüm oldu. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza evladımızı almayı nasip etsin..
Ben de oyle canım bu ay ilkti, inşallah diğer ay kalırız hepimiz hamile 🤲🏼

Adet bittikden hemen sonraki gun ovulasyon testine baslanir dimi 😁sende herlde testle takip edicen😄
canim eger ilk ayinsa ovulasyon testiyle hemen basla benim 4 ay o yuzden yumurtlama tarihlerimi kestirebiliyorum adet bittikten 4 gun sonra basliyorum genelde 4. gun veya 5. gunde hemen goruyorum. ama ilk denedigimde 8. gun baslayip kacirmistim 😀 doktor bana adet bitimi 10 gun falan dedi ama erken yada gec yumurtlama olabiyor.

canim eger ilk ayinsa ovulasyon testiyle hemen basla benim 4 ay o yuzden yumurtlama tarihlerimi kestirebiliyorum adet bittikten 4 gun sonra basliyorum genelde 4. gun veya 5. gunde hemen goruyorum. ama ilk denedigimde 8. gun baslayip kacirmistim 😀 doktor bana adet bitimi 10 gun falan dedi ama erken yada gec yumurtlama olabiyor.
Hazirada hasta oldum 5.gunu basladim birdefa gorur gbi oldum ama tatildeydum birgun kacrdm bakalm uc dort gune hastalik zamanim olvakmiyim hic hamis gbi hissetmiyorum kendimi kesin olurum..ama agustos ayi icin kesinlikle kacrmadan yapmam lazim 😁ben anlamadm zaten hangi gun yumurtluyorum ben bitince hemen baslasam mi acaba :KK48:

Back
X