- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
ama benim ovulasyon testlerim tam kıpkırmızı olmuyor neden acabaEvet belirginleşmeye başlamış önümüzdeki günleri değerlendir bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama benim ovulasyon testlerim tam kıpkırmızı olmuyor neden acabaEvet belirginleşmeye başlamış önümüzdeki günleri değerlendir bence
Benim de kıpkırmızı olmuyor hep aklım da soru işareti doktorada hala gitmedim akşama kalınca silikleşmiyor biraz yayılıyor mürekkep dagılması gibiama benim ovulasyon testlerim tam kıpkırmızı olmuyor neden acababide testi yaptığımda belirgin oluyor akşam baktığımda gündüzki yaptığımdan hafif daha silik oluyor kuruduğu için olabilirmi
Doktora ben ovulasyon testi yaptım diyorum dedim ovulasyon testlerini biz ciddiye almıyoruz dedi niyeyseBenim de kıpkırmızı olmuyor hep aklım da soru işareti doktorada hala gitmedim akşama kalınca silikleşmiyor biraz yayılıyor mürekkep dagılması gibi
İnsanoğlunun yaptığı birşey kesin güvenilir olmadıgından demiştirDoktora ben ovulasyon testi yaptım diyorum dedim ovulasyon testlerini biz ciddiye almıyoruz dedi niyeyse
Salı günü gitmeyi düşünüyorum bende bakalım. Ama ben yumurtlama için femara diye bi ilaç kullanmıştım bu ay bıraktım bakalım ne durumdalar kist falan olur diye merak ediyorum o yüzden gidicembenim doktorumda bosuna para verme onlara demisti prof. bi kadindi :) canim testlerinizin markasini degistirin o yuzden olabilir instagramda bir gebenin gunlugunden satin alabilirsiniz onlar cok net kafaniz hic karimaz. ben bu ay degerlendiremedim ama yinede gidicez doktora esim hep son gun vazgeviyor :) insallah bu ay beni sinir etmezde gideriz doktora sizde gidereseniz yine burdan konusalim merak ederim sizde durumlar nasil diye
var evimde saf zeytinyagi ama icebilir miyim bilmiyorum :) denicem yinede tesekkur ederim zarari olacak degil yaSalı günü gitmeyi düşünüyorum bende bakalım. Ama ben yumurtlama için femara diye bi ilaç kullanmıştım bu ay bıraktım bakalım ne durumdalar kist falan olur diye merak ediyorum o yüzden gidicemyalnız size bir tavsiyem var ben ikinci çocuğu yapmak için çok uğraştım 6 ay olmadı bana dedilerki büyüklerim sabahları aç karna bir yemek kaşığı saf sıkılmış yani doğal zeytin yağı iç dediler içinde mikrop varsa atar hamile kalırsın dediler.Bende 10 gün falan sabahları aç karnına o saf zeytin yağını içtim içerdeki mikropların nasıl döküldüğünü gözümle gördüm akıntı şeklinde ve o ay hamile kaldım. zeytin yağı şu marketlerdeki hazır zeytin yağlarından olmıycak ama saf sıkma doğal olacak söyliyim bunuda aklıma gelmişken dedim. ben iki gündür tekrar başladım içmeye
![]()
Tadı tuzu yok zaten kòtü degil yani sabah kahvaltıdan yarim saat 45 dakika önce içilecek.sadece bebek olması için degil tüm organlarida temizliyor gerçekten cok faydalı ben birebir gözümle gördüm faydasinıvar evimde saf zeytinyagi ama icebilir miyim bilmiyorum :) denicem yinede tesekkur ederim zarari olacak degil ya☺
canim bu testler cok silik ya ben anlayamiyorum benim kullandigim marka cok anlasilir. bunlara bakinca anlamiykrum yanlis yonlendirmek istememKızlar ben ovulasyon testlerini düzenli yapamadım bu ay ama testlere göre erkenmi yumurtlamışım![]()
canım 5 ve 9 yazanlar koyuydu ama zamanla kuruyunca silikleşiyor bu test. 11 . yi bu gün yaptım öncekiler gibi koyu değildi ilk yaptığımdada tamamen silikti. ama öncekiler yani 5. ve 9. ilk yaptığımda 11. günden koyuydu o yüzden acaba erkenmi yumurtladım dedimcanim bu testler cok silik ya ben anlayamiyorum benim kullandigim marka cok anlasilir. bunlara bakinca anlamiykrum yanlis yonlendirmek istemem
Canım bugün doktora gittim daha yumurtlamamışım galiba sol tarafta 15 mm lik yumurtan var iki gün sonra çatlar dedi. Kist falan yok hiçbi soru yok dedi çok şükür5 ve 9un arasinda 4 gun mu var ? gunlere gore yazdigini tahmin ederek soyluyorum 5 koyiysa ve yumurtadiysan 9a kadar koyulugun kalmamasi gerekkr. peki vucudunda baska bi seyden anlayamiyo musun yumurtlamani siskinlik gaz akinti gibi seylerde var miydi koyulukla beraber
ne guzel bi ben baktiramadim su yumurtalata :)Canım bugün doktora gittim daha yumurtlamamışım galiba sol tarafta 15 mm lik yumurtan var iki gün sonra çatlar dedi. Kist falan yok hiçbi soru yok dedi çok şükür![]()
Bugün 12. Gün olunca daha iyi belli oldu.Baktır sende biran öncene guzel bi ben baktiramadim su yumurtalata :)
Bende her adetim geldiginde kafami yormiycam kafama takmiycam diyorum ama bidahaki adet dönemine geldiginde yeniden bi heyecan sariyorKizlar iyi aksamlar grubumuz biraz durgunlasti herkes maratondan yoruldu galiba ben gibi,bizim de 1 yil oldu bu yola cikali,haftaya pazartesi randevu aldim doktordan neye bakilmasi gerekiyosa bakilsin,ne yapilmasi gerekiyosa yapılsın gercekten yoruldum bi sebebi varmi yokmu bilmek istiyorum yoksa da akisina birakicam herseyi kafami yormicam...
vajinal muayeneyle bakiliyor demi baska turlu bakilmiyordur heralde. bende o yuzden korkuyorum baktirmiyorum :)Bugün 12. Gün olunca daha iyi belli oldu.Baktır sende biran önce![]()
Evet canım vajinal muayene ama korkulacak bişey yokki canın yanmıyor yani ihmal etme genel bi muayene yaptır korkma.Korkulacak olsa ben korkarım ilk bebegim düstü kürtaj yaptılar kalaninı bundan 17 sene önce hemde aneztesisiz 2 normal dogum yaptım şimdiki gibi epidural aneztezide yoktu o zamanlar. bir sürü ameliyat işlem geçirdim yani vajinal muayene bisey degil hiiç korkulacak bisey degil. İçin rahat olsun.vajinal muayeneyle bakiliyor demi baska turlu bakilmiyordur heralde. bende o yuzden korkuyorum baktirmiyorum :)