- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
Ben meraktan orta yerimden çatlardım şimdiye kadarAnkacım yineliyorum sende hamilesin bendede boyle olmustu ovulasyon testim 2 gun ust uste hep koyu cıktı sonra hamilelik testi yaptım pozitifti bi yap su testiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben meraktan orta yerimden çatlardım şimdiye kadarAnkacım yineliyorum sende hamilesin bendede boyle olmustu ovulasyon testim 2 gun ust uste hep koyu cıktı sonra hamilelik testi yaptım pozitifti bi yap su testiii![]()
Valla ya ben surekli pozitif gorunce hamılelık testı yapma zorunlulugu hıssetim yanı anka gercekten cok sabırlıymısBen meraktan orta yerimden çatlardım şimdiye kadar![]()
umutsuzluktan kizlar korkuyorum adette oldum ya o yuzden ama daha biraz once zorla aldirdi esim sabah yapcam ama o kadar cok gordum ki tk cizgi o sahne yuzunden yapmak bile istemiyorum. hayirlisi insallah.Valla ya ben surekli pozitif gorunce hamılelık testı yapma zorunlulugu hıssetim yanı anka gercekten cok sabırlıymıs![]()
Eger hamilelik varsa simdide cıkar ankacım sımdı yap bence pozitifi göreceksin, bu ovulasyon testlerinin pozıtıflıgı bence buna işaretumutsuzluktan kizlar korkuyorum adette oldum ya o yuzden ama daha biraz once zorla aldirdi esim sabah yapcam ama o kadar cok gordum ki tk cizgi o sahne yuzunden yapmak bile istemiyorum. hayirlisi insallah.
insallah canim umarim oyledir.
cikar buyuk ihtimalle canim ama ben bu defa negatif gorunce bide sabab mi yapsaydim dicemo yuzden sabahi beklicem ki bi daha aklim karismasinEger hamilelik varsa simdide cıkar ankacım sımdı yap bence pozitifi göreceksin, bu ovulasyon testlerinin pozıtıflıgı bence buna işaret![]()
Aynı şeyi hep bende yapıyorum ya en güzeli beklemek ve sabahı bile edemiyorum en son 5-6 gibi yapıyorumcikar buyuk ihtimalle canim ama ben bu defa negatif gorunce bide sabab mi yapsaydim dicemo yuzden sabahi beklicem ki bi daha aklim karismasin![]()
Zaten ovulasyon testinde bile pozitifi çıkartacak kadar belirttiyse kendini gebelik testinde hemen çıkar diye düşünüyorum. Merakla bekliyorumcikar buyuk ihtimalle canim ama ben bu defa negatif gorunce bide sabab mi yapsaydim dicemo yuzden sabahi beklicem ki bi daha aklim karismasin![]()
Canım sen üstüne görmüştün yani adet olmuştun adetten sonra öğrendin gebeliğini dimiEger hamilelik varsa simdide cıkar ankacım sımdı yap bence pozitifi göreceksin, bu ovulasyon testlerinin pozıtıflıgı bence buna işaret![]()
ben 5. gunu baslıyorum 7 gün kulllanmıstm dr femara dedıyse basla canımFemarayı bende 2 aydır kullanıyorum. zaten 3 aylık bu ay kullanmıyim diyorum işe yaramadı gibi geldi bana. adetimin 5. günü başlamam gerekiyor bugünde 5. günü kullansammı kullanmasammı bilemedim yaa off çok kararsızım![]()
ankacımm.. hakkında hayırlısı canım. bu ay nasip değilmiş, günü değilmiş demekki. inşallah senin de herkesin de benim de kucaklarımız dolar evlattarımızla. ben de bugün regl oldum. 5 yıl bitiyor nrdeyse bebek düşüneli. bu ay, bu ay diye diye hayal ettim hep. ama bunda da bir hayır vardır.kizlar yaptim test negatif zaten boyle suprizler beni pek bulmazsimdi kafamda neden bu kadar pozitifti o takilacak ozellikle bugunde cikarsa pozitif benim icin sorun.
tabiki canim hayirlisi. 5 yilin yaninda 5 ay cok az kaliyor ama yinede tahmin edebiliyorum her ay yasanan o duygu karmasasini. benimde kendime verdigim son ayimdi bu sonrasinda doktora gidicez once esimi muayene ettirmeyi dusunuyorum onda bi sorum yoktur insallah sonrada ben bakalim bizi neler bekliyorankacımm.. hakkında hayırlısı canım. bu ay nasip değilmiş, günü değilmiş demekki. inşallah senin de herkesin de benim de kucaklarımız dolar evlattarımızla. ben de bugün regl oldum. 5 yıl bitiyor nrdeyse bebek düşüneli. bu ay, bu ay diye diye hayal ettim hep. ama bunda da bir hayır vardır.
umarım ikinizde de hiçbir sıkıntı yoktur. tabi gidin canım. en azından tedavi gerektirecek bir durum varsa hemen başlarsınız. eşimin morfolojisi de ileri hız spermi de sıfır. bugün öğleden sonra tekrar test verecek. 15 gündür keçiboynuzu kullanıyordu. eğer iyileşme olduysa azıcık bile, kasımda tüp bebek yaptıracağız. rabbim nasip etmedikten sonra elden gelen birşey yok. benim 6 yaşında bir oğlum var. düşündüğümüz ay tuttu. 1 yaşındaydı kardeş düşünmeye başladığımızda. eşim bi travma geçirdi onun üzerine 2. bebek gelmedi bir türlü. ama mevlam neylerse güzel eyler diyoruz.tabiki canim hayirlisi. 5 yilin yaninda 5 ay cok az kaliyor ama yinede tahmin edebiliyorum her ay yasanan o duygu karmasasini. benimde kendime verdigim son ayimdi bu sonrasinda doktora gidicez once esimi muayene ettirmeyi dusunuyorum onda bi sorum yoktur insallah sonrada ben bakalim bizi neler bekliyor
Evet ya insanın aklını bulandırıyor bu ovu testleri de düzgün çıkmayınca benim de pik olmadı bir türlü canım yapınca sanırım insan daha çok stres yapıyor gebelik testin hiç silik de olsa çıkmadı mıkizlar yaptim test negatif zaten boyle suprizler beni pek bulmazsimdi kafamda neden bu kadar pozitifti o takilacak ozellikle bugunde cikarsa pozitif benim icin sorun.
Evet canım ama hala içimde şüphe var düzgün bi gebelik değilmiş gibiCanım sen üstüne görmüştün yani adet olmuştun adetten sonra öğrendin gebeliğini dimi
Öyle düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah bebişinde iyidir Allah sağlicakla kucagina almak nasip etsinEvet canım ama hala içimde şüphe var düzgün bi gebelik değilmiş gibicumaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Yok canım kullanmadım ya istemiyorum olmuyo ne kadar zorlasakta vardır bundada bi hayırben 5. gunu baslıyorum 7 gün kulllanmıstm dr femara dedıyse basla canım
yok canim kalbim kadar tertemizdiEvet ya insanın aklını bulandırıyor bu ovu testleri de düzgün çıkmayınca benim de pik olmadı bir türlü canım yapınca sanırım insan daha çok stres yapıyor gebelik testin hiç silik de olsa çıkmadı mı