Tebrikler canım rabbim saglıklı bir gebelik ve saglıklı bir bebiş dünyaya getirmeni nasip etsinKızlar merhaba.. Benim hiç belirtim yok, geçen ay daha çoktu diye düşünürken, meğer gebeymişim.. Bat 22 idi, test yaptım az önce☺Eki Görüntüle 2301531
Amin, inşallah hepimize sağlıkla...Tebrikler canım rabbim saglıklı bir gebelik ve saglıklı bir bebiş dünyaya getirmeni nasip etsin
tabrik ederim hayirli olsun guzel bi gebelik gecirirsin umarim.Kızlar merhaba.. Benim hiç belirtim yok, geçen ay daha çoktu diye düşünürken, meğer gebeymişim.. Bat 22 idi, test yaptım az önceEki Görüntüle 2301531
Az kalmış canım aslında 1 tane test yapabilirsin 4 gün var çıkabilir belkikızlar selam 2 ağustosu beklemiştim şimdi de 30 ağustosu bekliyorum.
Evet canım, yalnız erken yapılan testlere pek güvenmediğimden gününü bekliyorum hayırlısı olsun bakalım.Az kalmış canım aslında 1 tane test yapabilirsin 4 gün var çıkabilir belki
Benim de 30 Ağustos. Test yaptım çıkmadı. Zaten belirtim de yok. İnşallah sen hamilesindirkızlar selam 2 ağustosu beklemiştim şimdi de 30 ağustosu bekliyorum.
Teşekkür ederim, inşallahtabrik ederim hayirli olsun guzel bi gebelik gecirirsin umarim.
Hayırlısı olsun canım güzel dileğin için teşekkürler. Bende erken gebelikte yazan belirtiler her ay adet öncesi belirtiler olarak ortaya çıkıyor o nedenle belirti üzerine düşünmüyorum ben de.Benim de 30 Ağustos. Test yaptım çıkmadı. Zaten belirtim de yok. İnşallah sen hamilesindir
gunaydn kizlar..bnde 31 agustosu bekliyrm .ama pek umudum yok sehir dsindaydik pek degerlendiremedik .ama olursa iyi olur ☺bekliyorz bakalimGreeneliton = 21 Agustos ♡
srplmtmtk = 21 Agustos ♡
maldelmor maldelmor =21 Agustos ♡
Cena =21 Agustos ♡
nureto = 22 Agustos ♡
akrep2910 akrep2910 =22 Agustos ♡
Caghla_29 = 23 Agustos ♡
Nuro37 =25 Agustos ♡
yarinicin = 26 Agustos♡
beren20 beren20 =26 Agustos ♡
Hayali10 Hayali10 =26 Agustos ♡
kizlar sizden yok mu bi haber adeti gelen eylulu bekleyen adeti gecen test yapan ?
Ben oldum cnm regliGreeneliton = 21 Agustos ♡
srplmtmtk = 21 Agustos ♡
maldelmor maldelmor =21 Agustos ♡
Cena =21 Agustos ♡
nureto = 22 Agustos ♡
akrep2910 akrep2910 =22 Agustos ♡
Caghla_29 = 23 Agustos ♡
Nuro37 =25 Agustos ♡
yarinicin = 26 Agustos♡
beren20 beren20 =26 Agustos ♡
Hayali10 Hayali10 =26 Agustos ♡
kizlar sizden yok mu bi haber adeti gelen eylulu bekleyen adeti gecen test yapan ?
Bende. Öyle canım çok değerlendirmedim saldım bu aykizlar bende pek degerlendirmedim bu ay uzerimde durmadim daha dogrusu bat bile ne zaman hasaplamiyorum ama hamile birinden daha cok hamilelik belietisi yasadigim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?