Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni bat 22 eylül kızlar ben yeni evliyim eşimle 32 yaşında oldgumuz ve benim bazı sağlık sebeplerimden dolayı çocuğu erken düşündük evliliğin ilk ayinda adette azalma olabilir mi

Günaydınn. Ben e 1 Eylülü bekliyorum. Bu ay bıraktık korunmayı. Geçmiyor şu 6 gün

Selam herkese adetin 21.günü progesteron testi yapıldı cuma gunu ama sonuc cikmadifi icin doktora gosteremedim şimdi baktım progesteron 8.10 yaziyo ne demek bilen varmı 28 yada 29 ağustosta regl olmam lazim

Greeneliton = 21 Agustos ♡
srplmtmtk = 21 Agustos ♡
maldelmor maldelmor =21 Agustos ♡
Cena =21 Agustos ♡

nureto = 22 Agustos ♡
akrep2910 akrep2910 =22 Agustos ♡

Caghla_29 = 23 Agustos ♡

Nuro37 =25 Agustos ♡

yarinicin = 26 Agustos♡
beren20 beren20 =26 Agustos ♡
Hayali10 Hayali10 =26 Agustos ♡

kizlar sizden yok mu bi haber adeti gelen eylulu bekleyen adeti gecen test yapan ?

Benim de 30 Ağustos. Test yaptım çıkmadı. Zaten belirtim de yok. İnşallah sen hamilesindir
Hayırlısı olsun canım güzel dileğin için teşekkürler. Bende erken gebelikte yazan belirtiler her ay adet öncesi belirtiler olarak ortaya çıkıyor o nedenle belirti üzerine düşünmüyorum ben de.

gunaydn kizlar..bnde 31 agustosu bekliyrm .ama pek umudum yok sehir dsindaydik pek degerlendiremedik .ama olursa iyi olur ☺bekliyorz bakalim

kizlar bende pek degerlendirmedim bu ay uzerimde durmadim daha dogrusu bat bile ne zaman hasaplamiyorum ama hamile birinden daha cok hamilelik belietisi yasadigim kesin

Ben oldum cnm regli yeni bat nezaman hiç Bi fikrim yok saldım çayıra mevlam gayıra

Ben de adet oldum. Hamile arkadaşlarımız adına çok sewindim rahat ve sağlıklı bir dönem geçirirsiniz inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bende regl oldum canim erken geldi bu ay,eylül ayinda ara vermek istiyorum aslinda 2 3 ay kadar cünkı çok sıkıldım psikolojim bozulcak düsünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…