- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yaptımnegatıf cnm ama gec yumurtladım 19 20 gıbı olduysa oldu bugun 27.gunum daha cıkmaz varsa da dusunuyorum hafıf kasıklarımda kucuk agrılar var bakalımGebelik testi yaptın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptımnegatıf cnm ama gec yumurtladım 19 20 gıbı olduysa oldu bugun 27.gunum daha cıkmaz varsa da dusunuyorum hafıf kasıklarımda kucuk agrılar var bakalımGebelik testi yaptın mı?
19-20’yse çıkmaz canım zaten daha. Benim 13’üydü yumurtlama. Bende bile çıkacağını sanmıyorum şu anYaptımnegatıf cnm ama gec yumurtladım 19 20 gıbı olduysa oldu bugun 27.gunum daha cıkmaz varsa da dusunuyorum hafıf kasıklarımda kucuk agrılar var bakalım
Senın kac gunun var cnm bakalım adet olmazsam ıkı uc gun sınra belkı cıkar yumurtlamayı bılmemekte kotu bıde yumurtamın catlamamıs olmasından da korkuyorum ozaman da adet gecıyor benım senede bıkac kere olur suan ınanılmaz uykum var19-20’yse çıkmaz canım zaten daha. Benim 13’üydü yumurtlama. Bende bile çıkacağını sanmıyorum şu an ☺
Bata 4-5 gün var canım benim. 2 gün sonra falan ancak test yaparım ben. Hiç bi belirti olmadığı için pek bilemiyorum. Belirti olmadan hamile çıkanlar vardır diye ümit ediyorumSenın kac gunun var cnm bakalım adet olmazsam ıkı uc gun sınra belkı cıkar yumurtlamayı bılmemekte kotu bıde yumurtamın catlamamıs olmasından da korkuyorum ozaman da adet gecıyor benım senede bıkac kere olur suan ınanılmaz uykum var![]()
Valla benım ılk bebekte cok belırtı oldu ama suan yok dun sadece hafıf gogus yanması oldu bugun kucuk gogus krampları bıde sol kasıgıma hafıf sancı dedım adet olcam ama suan bısey yok ıns olmayız hamıleyızdıt yaBata 4-5 gün var canım benim. 2 gün sonra falan ancak test yaparım ben. Hiç bi belirti olmadığı için pek bilemiyorum. Belirti olmadan hamile çıkanlar vardır diye ümit ediyorum![]()
Hadi inşallah, hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenenler de var. O yüzden umudumuzu kaybetmeyelimValla benım ılk bebekte cok belırtı oldu ama suan yok dun sadece hafıf gogus yanması oldu bugun kucuk gogus krampları bıde sol kasıgıma hafıf sancı dedım adet olcam ama suan bısey yok ıns olmayız hamıleyızdıt ya
Aynen adet gelmedıgı surece umut vardır ben cok beklemıyorum buay ama adet olmadım bugunHadi inşallah, hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenenler de var. O yüzden umudumuzu kaybetmeyelim![]()
Yaptım en son dün yptim ama normal test cikmadi erken gebelik içinde 2 gun önce yptim yine cikmadi pazartesiye kadar beklicem olurum herhalde benim ilk deneme ya pek tutacağını sanmiyorumBenimde 4-5 gün var bata. Bende hiç bir belirti yok ama, sadece kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor. Ben test yapmadım, 2 gün daha bekleyip yapmayı düşünüyorum. Sen test yapmış mıydın?
Erken cnm daha yumurtlamadan 11 gun gecınce varsa cıkar benım adet gunum gec yumurtladım beklıyorum hala dahaYaptım en son dün yptim ama normal test cikmadi erken gebelik içinde 2 gun önce yptim yine cikmadi pazartesiye kadar beklicem olurum herhalde benim ilk deneme ya pek tutacağını sanmiyorum
Bende korkuyorum zaten bakalım sureklı wcdeyım geldımı acaba dıye aynen dr randevunda bellı olur en azından28 inde adet olmam lazım benimde en uzun 35 güne sarktı benim ama salı günü olmazsam perşembeye doktor randevum var ya bebek vardır o güne kadar ya da adet olurum bi problem var mi bastırmış olurum
son 3 güne girdim inşallah bebek vardır yoksa 10 gun boyunca boşu boşuna adet gerginliği çektim bu ay takmicam öyle devam ederimBende korkuyorum zaten bakalım sureklı wcdeyım geldımı acaba dıye aynen dr randevunda bellı olur en azından
Ben buah takmadım sehır dısındaydım yumurtlama oldumu kactımı bılmıyorum wcye gıdıp duruyorum adet oldummu dıye hakkımızda hayırlısı ya takmamak lazımson 3 güne girdim inşallah bebek vardır yoksa 10 gun boyunca boşu boşuna adet gerginliği çektim bu ay takmicam öyle devam ederim
Tbr ederım cnm demek belırtın yoktu benımde bat gectı ama gec yumurtladım daha cıkmadıKızlar merhaba.. Benim hiç belirtim yok, geçen ay daha çoktu diye düşünürken, meğer gebeymişim.. Bat 22 idi, test yaptım az önce☺Eki Görüntüle 2301531
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbımKızlar merhaba.. Benim hiç belirtim yok, geçen ay daha çoktu diye düşünürken, meğer gebeymişim.. Bat 22 idi, test yaptım az önceEki Görüntüle 2301531
Tbr ederım cnm demek belırtın yoktu benımde bat gectı ama gec yumurtladım daha cıkmadı
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım