- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay bende de aynı durum olmuştu. Üstelik ilk defa yumurtlama belirtilerini çok yaşamıştım. Kısmet değilmiş. Benim bat da 21 agustos ve maalesef gebelik testlerim negatif. Her gün bakıyorum gölge bile çıkmıyor. Adet olmayı bekliyorum artık yapacak bir şey yok.anka3334 sil beni sil 22 yi beklerken bugün regli oldum.Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.Sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.Benim ki belliydi.Sen dur dur yumurtlama dönemii 1 hafta kocayla küs :)
2019 mu 2020 mi?anka3334 bence eylülü bekleyenler diye bir gurup aç sen :)
ben actım canım konuyu gecen haftaanka3334 bence eylülü bekleyenler diye bir gurup aç sen :)
kız dur sende iyice karamsar olmuşun..Bu psikolojiyle işin zor senin.Bir toparla kendini.Hatta çok ayları günleri takip ettiysen ara ver.Uğraşma.oluruna bırak.Kendini tatildeymişsin gibi hisset.Hiç beklemediğin anda olur.Allah nasip etsin yeterki.Sen böyle olursan işin zor.Sakin ol sen önce...2019 mu 2020 mi?
Ay beni gruptan atabilir misiniz çok negatifim![]()
dur bakıyım bende geliyorum...ben actım canım konuyu gecen hafta
bulamadımben actım canım konuyu gecen hafta
bulamadım
eylülden gebelik umudu olanlar
Ayy agzin bal yesin insallah hepimize canim Balda yiyorum tahin de yiyorum insaAllah olur bu aydan nedense bende çok umutluyum içimde kelebekler uçuşuyor yumurtlama takibi ıyi gelecek bana inanıyorum 😂😂😂www.kadinlarkulubu.com
dur bakıyım bende geliyorum...
valla benimde öle zaten bu aydan ümitli olmadığım için kasmadımda kendimi dedim eylül grubu illaki vardır :)agustosu bitirseydik bikizlar valla o kadar kalabaliklastikki brn takip edemedim zaten bayramdan sonra film koptu
bende bi eylul grubu hulup araya sivisirim
![]()
Benim de yaş 32 ilerledikçe olmayacağından korkuyorumBir şeyi kafama takınca tam takiyorum 8 gün kala yine test yaptım ve sonuç tabiki negatif ilk deneme de böyle sabirsizsam ben nasil beklicem üstelik adet belirtilerim de var sivilcelerim de çıktı yas 32 olunca iyice kaptirdim kendimi
Aynen bnde o sebepten korkuyorum 20 lerde olsam rahat olurdumBenim de yaş 32 ilerledikçe olmayacağından korkuyorum![]()
Yok ya 20 lerde de olsa insan yine düşünüyo kafasına takıyo hatta ikinci çocuk bile olsa takıyoAynen bnde o sebepten korkuyorum 20 lerde olsam rahat olurdum
korkmayın arkadaşlar benimde 32 yaşım.İlk denemem temmuzdu.Gerçi sağlık sigortam geç haber verince yumurtlama dönemi geçti dedim deneriz nolcak dedim.Tabi ben ilk denemede bir heyecan testler falan yapıyorum gün gelmeden.Hani şu ilk geceden hamile kalanlara özendim dedim kesin hamile kalırım.Doktorada gittim sıkıntı yok..tabi olmadı regli oldum.doktor gün verdi reglinin 9-11-13-15-17. günleri muhakkak dene dedi.Dedim ağustos kesin tutcak.Ben reglimin son gün kocayla tartış 1 hafta küs kal ölede geçti bu ay kalamadım.Şimdi eylülede gayet rahatım şuan regliyim ya :) tabi herşey planlandığı gibi olunca bu rahatlık nekadar sürer bilemem doktor ekime kadar dene dedi bende deniyim takdir ilahi.yalnız değilsiniz korkmayın.Sakin olun.Şartlandırmayın kendinizi.Ümitsizlik olursa yazın bana ben aklınızı çelerim :)Aynen bnde o sebepten korkuyorum 20 lerde olsam rahat olurdum
İnşallah olur bebişlerimiz Eylül’e :)korkmayın arkadaşlar benimde 32 yaşım.İlk denemem temmuzdu.Gerçi sağlık sigortam geç haber verince yumurtlama dönemi geçti dedim deneriz nolcak dedim.Tabi ben ilk denemede bir heyecan testler falan yapıyorum gün gelmeden.Hani şu ilk geceden hamile kalanlara özendim dedim kesin hamile kalırım.Doktorada gittim sıkıntı yok..tabi olmadı regli oldum.doktor gün verdi reglinin 9-11-13-15-17. günleri muhakkak dene dedi.Dedim ağustos kesin tutcak.Ben reglimin son gün kocayla tartış 1 hafta küs kal ölede geçti bu ay kalamadım.Şimdi eylülede gayet rahatım şuan regliyim ya :) tabi herşey planlandığı gibi olunca bu rahatlık nekadar sürer bilemem doktor ekime kadar dene dedi bende deniyim takdir ilahi.yalnız değilsiniz korkmayın.Sakin olun.Şartlandırmayın kendinizi.Ümitsizlik olursa yazın bana ben aklınızı çelerim :)