• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah görürsünüz. Hamileliğinizi idrar testinde yumurtlamanın kaçıncı günü öğrenmiştiniz?
Canım ben adetimin 24.günü yumurtladım, yani geç yumurtlama oldu. Yumurtlama olduktan 10 gün sonra normal idrar testinde çoooookkk silik bir çizgi gördüm. Ertesi gün de erken gebelik testi yaptığımda pozitifti. Yani yumurtlamaya göre bat'a 3-4 gün kala öğrendim. 2 gün kala kan verdiğimde de 41 çıkmıştı değerim. 😊

Kızlar selam nasılsınız? Bayram tatili vs çok aktif olamadım burda, var mı yeni gebelik haberleri alan? 🧐🙈 Ben en son perşembe akşam hcg baktırdım 583 çıkmıştı. Yarın doktor randevum var muhtemelen keseyi görürüz dedi. Çok heyecanlıyım. 🙏😍👼
Maşallah yaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 asıl güzel yanı içinde hareket ettiğinde hissettiğin duygu çok güzel ya 😍

Kızlarr benim bugun aksam uzeri bi kac kez cok cok az leke geldi erken adet olucam yine snrm bklm simdilik arkasi gelmedi yarin sökülür sem ona gore hemen randevu alicam

Maşallah yaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 asıl güzel yanı içinde hareket ettiğinde hissettiğin duygu çok güzel ya 😍
Aminnnn, çok sağol 😘 Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. 🙏 Benim ilk gebeliğim valla o yüzden nasıl olcak bilemiyorum. 🙈

Ben 53 gün olmadım bi kere63, oğluma gebe kslmaya çalışırken bi kere 73 gün olmamıştım yanlış duymadın 😆 bende istemsiz çok takıyorum ya. 9 aydır korunmadığımız halde bi kere ovu tarihi veya yakınında bile ilişkimiz olmamış mesela. Bi de bends şey stresi var ya, eşim bi hafta var bi hafta yok, mesela bi ay eşim gitti bi hafta yoktu , salı akşam döndü, pazartesi sabah yumurta çatlamış, yani kötü kader napabilirim ki😞 e bi de 40-50 gün adet de görmeyince 2 ay birden kaybediyorum. İyice ruhumuz bunalıyo yani. Gecen yumurtlamam da ben istanbula gittim tek, babaoğul almanyada kaldı, en son cumartesi ilişki olmuştu, çarşamba çatlamış yumurta. E yani 4 gün geçmiş sperm mperm ihtimal 0.... nerden biliyorum, adet poldugum gün hemen 14 gün öncesi tarihine bakıp da görüyorum.
Bu ay da bıktım ne ovu ne bişi hiçbişi yapmadım, sonra adetin20. Günü şeytan dürttü, çok şişlik ağrım oldu. Tükürük mikroskobumdan baktım aha ovu resmen dedim. 22. Gün aldım ovu testi, şans ya ogün pik gördüm, ki o şeffaf akıntım 17.-18. Gün gelmiş ve azalmıştı...
yani bende farklı işliyomuş hersey, yumurtlama öncesi hafta yoğun ilişki yaşayıp yumurtlamabitti diye artık bi mola verdiğimiz haftaya denk geliyomuş.

Senin de belli ki öğretmensin, plan program .. onda da zor ya.. iyi ki öyle bi mesleğim yok yoksa hayatta denk getiremezdim çocuğum hiç olmazdı 😂
Denk getirmeyi ev aldık ondan istedim hani izin kısmı denk gelsin de yaza filan birlessn böylece maaşım kesilmesin diye 😊 bir de kızım daha 3yasında ve ben rhaat aiıstım sanırım 😊 ondan tamda emin değildim canım 😊yoksa ilk yavruskomu plan filan yapmadan direk istedik oldu 😊 onda borv filan da yoktu kafa rahattı simdi araba istiyorum ise gidip gelirken diye o en buyuk etken 2.çocuk konusunda 😁 plan program işin maddi boyutu 😁
Ne zaman denk gelirse hayırlıysa o zaman olsun diyorum ben yazarım hamile olunca 😁

Günaydinn kizlaaar 😍😍😍 bu ay baya erken görcem pik sanirimm 😍😍😍
IMG_20190819_075221.webp

Back
X