- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım bilmiyorum muallakta hayırlısı bakalım daha 1 hafta var adeteAllah bağışlasin inşallah ikincide yoldadir ☺
Hayırlısı olsun benim de vücudumda tuhaf şeyler oluyo ben de anlayamıyorumMrblar kızlar bata son 2 kaldı bugün karnim kasiklarim belim ağrıyor ya bugun gece ya sabah adet olurum bu gidişle bence çok şiş hissediyorum zaten bu ay dr gidicem hormon tahlili falan sizlerde durumlar nasıl
İnşallah canımHayırlısı olsun canım belirti olmadan da gebelik oluyo ☺
Ovum bıttı bende sehır dısındaydım adetımıde bılmıyorum yumurtladımmı bılmıyorum buay bendeevime yeni geldim artik buralardayim![]()
Ben adet olacağıma emin gibiyim vala son aylar hiç beklentim olmuyor ama şişlik öldürüyor gecikmeden gelir insAllahHayırlısı olsun benim de vücudumda tuhaf şeyler oluyo ben de anlayamıyorumşimdi de bağırsaklarım bozuldu beni rahat bırak diye çığlık atıyo vücudum
ama düşünebiliyorum düşündükçe kendime psikolojik baskı yapıyorum kızımda da sabırsızlanmıştım böyle gece 4 de acile gidip test yaptırmıştım öyle öğrenmiştim daha adetime de vardı ama allahtan hasta olmuştum bahanem oldu kan testi yaptırmaya
![]()
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri nerdeyse aynı zaten güzel düşün ☺Mrblar kızlar bata son 2 kaldı bugün karnim kasiklarim belim ağrıyor ya bugun gece ya sabah adet olurum bu gidişle bence çok şiş hissediyorum zaten bu ay dr gidicem hormon tahlili falan sizlerde durumlar nasıl
Vala hayırlısı kuzum ya bklmAdet belirtileri ile hamilelik belirtileri nerdeyse aynı zaten güzel düşün ☺
Ben de bazen umutluyum bazen olmaz heralde diyorum medcezir yaşıyorumBen adet olacağıma emin gibiyim vala son aylar hiç beklentim olmuyor ama şişlik öldürüyor gecikmeden gelir insAllah
Allah yardımcınız olsun valla beklemek çok zor inşallah tekrar yumurtladığınız günleri güzel değerlendirmişsinizdir bebişiniz gelsinBen bu ay baya gecikince doktora gittim doktor tkrr yumurtluyorsun dedi. Diger adetime gore 36. Gundu o gun beraber olduk ama kacirdim mi yoksa yeni mi catlamisti bilmiyorum. Ultrasonda folikulu gozukuyordu rahim sivisi dokulmus dedi. Tabi bu durumdan oturu benim regl kacinci gunde gelir bilmiyorum. Agustos bende gecmek bilmiyor anlayacaginiz. Suan 38. Gundeyim![]()
Allah yardımcınız olsun valla beklemek çok zor inşallah tekrar yumurtladığınız günleri güzel değerlendirmişsinizdir bebişiniz gelsin![]()
İlk bebeğin mi olacak olursaValla 1 kez degerlendirdik oda sonrasinda kacirdik mi bilmiyorum. Hayirlisi artik olmazsa birdahaki aya bakicaz ama ben 3 ayda bozdum tum dengeyi![]()
Batlarımız aynı inşallah ikimizde güzel haberler alırız canımCanım benim bat 26 ağustos hiç bi belirtim yok
canim testlerin net degil. ama seni de dedigin gibi 14 15 koyu normalde daha koyu olmali ama dedigim gibi testlerini anlayamafim pekmerhabalar ovülasyon testine göre 14 15 Ağustos’ta mu olmuş acaba yumurtlamam bilen var mıı acaba
İlk bebeğin mi olacak olursa
İnşallah görürsünüz. Hamileliğinizi idrar testinde yumurtlamanın kaçıncı günü öğrenmiştiniz?Kızlar selam nasılsınız? Bayram tatili vs çok aktif olamadım burda, var mı yeni gebelik haberleri alan?Ben en son perşembe akşam hcg baktırdım 583 çıkmıştı. Yarın doktor randevum var muhtemelen keseyi görürüz dedi. Çok heyecanlıyım.
![]()