• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat günü yaklaşanlar belirti var mi benim 1 hafta kaldı yemek yedgimde çok ağır değil ama mide bulantısı sol kasigimda agri sık idrara çıkma uyku hali ve baş agrisi vucudumu çok dinliyorum belki bunların hepsi anlamsız belirtiler cuma günü ya da pazartesi test yapicam

Kızlar merhaba benim bat 16 sıydı 15 inde hastalandım bakalım bu ay rahat bırakıcam kendimi dinlicem nasipse her türlü olur yeni bat 12 eylül 🙏🏻

:KK24:
Ay sonu bat bekleyen hanımlar nasılsınız durumlar nasıl göğüslerde ağrı kasıkta batma gibi belirtiler var mı 😊 @yarın @berenbet @hayali @umutumut @Semaknc @meleğim @butterfly ve diğer hanımlar :KK24::KK24:
Merhabalar benim bat 22. Ama geçen ay bu aya göre daha çok belirtim vardı diyebilirim😅😅😅 Göğüs hassasiyeti, bel ağrısı, sinirlilik ve uyku hali var.. Benim premens rutinim olur kendileri.. Eli kulağında gelir, yani umut yok bu ay🙄

Merhabalar benim bat 22. Ama geçen ay bu aya göre daha çok belirtim vardı diyebilirim😅😅😅 Göğüs hassasiyeti, bel ağrısı, sinirlilik ve uyku hali var.. Benim premens rutinim olur kendileri.. Eli kulağında gelir, yani umut yok bu ay🙄
Şu göğüs ağrısı bi bende yok Sanırım 😊
Gelmez inşallah benn sen biz hepimiz inşallah sağlıcakla hamisizzzz🤲

Bat gününe daha varmış ama gaz da bir belirtiden sayılıyomuş netten araştırmıştım😊 Umudumuzu kaybetmeyelim daha çok erken;)
Öyle ama gazında sebebi varmış dün gece rahatsızlandım üşütmüşüm demek ki istifra ettim çok,hiç belirti yok,hayır olsun bakalım,teşekkürler((:

20190821_105933.webp
kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana. anka3334 anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim

Kızlar merhaba.:KK33:
4. ay oldu denemeye başlayalı, bat 31 Ağustos.
Bende şurada, kıyıda sizinle birlikte beklemeye geldim.:dondurma:

Bende çok fazla uyku hali var son 3-4 gündür nispeten de baş ağrım tutuyor.
Bir de ara ara sol yumurtalığımda sancı oldu 1-2 kere.
Başka da bir belirtim yok maalesef, nasip bakalım hayırlı sonuçlar alırız umarım.:KK200:

Uzun bir tatil arasından sonra herkese merhaba.. adet döngümn 18.günndeyim,bu ay çok sancılı kasık ağrısıyla yumurtladım dye düşünüyorum.. 1eylül bat günüm,buay hiç umudum yok.. hayırlı haberlerinizi duyarız her birimizin inş..

:KK24:
Ay sonu bat bekleyen hanımlar nasılsınız durumlar nasıl göğüslerde ağrı kasıkta batma gibi belirtiler var mı 😊 @yarın @berenbet @hayali @umutumut @Semaknc @meleğim @butterfly ve diğer hanımlar :KK24::KK24:
Benim dün baya baya kasık ağrım vardı. Kesin sabaha regl olurum diye bekledim ama çok şükür yok öyle birşey. İlk defe bu ay göğüslerimde ağrı var. Daha 7 gün var kasıklarımda ağrı var😔 çok şükür ki dünkü kadar çok değil

Back
X