- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Aynen ya inşallahEvet 10 günde belli oluyomuş banada gün geçmiyobat günüm 2-5 eylül arası.. Eylül’de gel diyelim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya inşallahEvet 10 günde belli oluyomuş banada gün geçmiyobat günüm 2-5 eylül arası.. Eylül’de gel diyelim
![]()
Ben bu ayı boş geçirdim kafa cok rahat
Ay sonu bat bekleyen hanımlar nasılsınız durumlar nasıl göğüslerde ağrı kasıkta batma gibi belirtiler var mı@yarın @berenbet @hayali @umutumut @Semaknc @meleğim @butterfly ve diğer hanımlar
![]()
Merhabalar benim bat 22. Ama geçen ay bu aya göre daha çok belirtim vardı diyebilirim
Ay sonu bat bekleyen hanımlar nasılsınız durumlar nasıl göğüslerde ağrı kasıkta batma gibi belirtiler var mı@yarın @berenbet @hayali @umutumut @Semaknc @meleğim @butterfly ve diğer hanımlar
![]()
Şu göğüs ağrısı bi bende yok SanırımMerhabalar benim bat 22. Ama geçen ay bu aya göre daha çok belirtim vardı diyebilirimGöğüs hassasiyeti, bel ağrısı, sinirlilik ve uyku hali var.. Benim premens rutinim olur kendileri.. Eli kulağında gelir, yani umut yok bu ay
![]()
Öyle ama gazında sebebi varmış dün gece rahatsızlandım üşütmüşüm demek ki istifra ettim çok,hiç belirti yok,hayır olsun bakalım,teşekkürler(Bat gününe daha varmış ama gaz da bir belirtiden sayılıyomuş netten araştırmıştımUmudumuzu kaybetmeyelim daha çok erken
![]()
Eki Görüntüle 2300303 kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana.anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim
Amin insllh cok tsk ederm cmm Darisi size insllhhTebriklerr, rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.![]()
Tebrikler kuzum rabbim gönlüne göre verdi saglıcakla kucağına almayı da nasip etsinEki Görüntüle 2300303 kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana.anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim
Amin insllh cok tsk ederm cmm Darisi size insllhh![]()
Tsk ederm cnmTebrikler kuzum rabbim gönlüne göre verdi saglıcakla kucağına almayı da nasip etsin
Fatmacımm hayırlı olsunn allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinnEki Görüntüle 2300303 kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana.anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim
yaaaa inanamiyorum masallahhhh ne kadar da kolay oldu keske bende yqzabilsem bunu bi gun. canim cok sevindim cok tebrik ederimTsk ederm cnmamin amin amiin hepimz
hadi anlat nasil oldu ovu kullanmadin swn bildigim kadariyla belirtiler hangi gunleri degerlendirdin falan hepsini yaz bize.Eki Görüntüle 2300303 kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana.anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim
Benim dün baya baya kasık ağrım vardı. Kesin sabaha regl olurum diye bekledim ama çok şükür yok öyle birşey. İlk defe bu ay göğüslerimde ağrı var. Daha 7 gün var kasıklarımda ağrı var
![]()