• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı duyguları yaşıyoruz ne hoş🤗 Ben de haziran itibariyle 33 oldum😕 bu ay yumurtlama günlerinde denemeye başladık. Bakalım ne zaman süpriz gelicek..
Hadi inşallah hayırlısıyla Rabbim kucaklarımızı doldursun senin de Benim de isteyen herkesin 🙏🙏🙏🤗🤗 evet ya ben de 33 olcam ne kaldı ki inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebişimiz olur🙏

Aynı duyguları yaşıyoruz ne hoş🤗 Ben de haziran itibariyle 33 oldum😕 bu ay yumurtlama günlerinde denemeye başladık. Bakalım ne zaman süpriz gelicek..
Bende bu ay 33 olucam,bat 27si,sadece gaz var başka hiç belirtim yok😊bende ovulasyonla yumurta takip ettim kaçırmadık sayılır ama hiç umut yok

:KK24:
Ay sonu bat bekleyen hanımlar nasılsınız durumlar nasıl göğüslerde ağrı kasıkta batma gibi belirtiler var mı 😊 @yarın @berenbet H hayali U umutumut Semaknc Semaknc @meleğim butterfly butterfly ve diğer hanımlar :KK24::KK24:
Göğüslerde hassasiyet basladi ama taa 12 gün varken çok erken basladi,normalde 7 gün kala baslardi gogüs hassasiyeti ,dokunulmuyo,yatarken bile zorlaniyorum, bu ay yumurtlama takibi yapmadim,ozaman cok stres oluyorum,baskada hiç belirtim yok,hayirlisi diyorum artik takmicam kafama bu ay da olmazsa 10.ay olucak 1 yil tamamlansin eşime dicem artik sen git doktora diye benden bukadar ben yoruldum,😔

Göğüslerde hassasiyet basladi ama taa 12 gün varken çok erken basladi,normalde 7 gün kala baslardi gogüs hassasiyeti ,dokunulmuyo,yatarken bile zorlaniyorum, bu ay yumurtlama takibi yapmadim,ozaman cok stres oluyorum,baskada hiç belirtim yok,hayirlisi diyorum artik takmicam kafama bu ay da olmazsa 10.ay olucak 1 yil tamamlansin eşime dicem artik sen git doktora diye benden bukadar ben yoruldum,😔
Inşallah vardır kuzum bu ay da gerek kalmaz . Bizimde 8. Ay . 2 Ay önce eşime geç kalmadan bi git doktora dedim düşündüğüm gibi de oldu .

Akadaslar bilen biri cevaplarsa sevinirim her iki overde milimetrik boyutta folükuller görülmüş bu ne demek olyor adetin 3. Günü yapılan ultrason da bu çıkmış ama doktor bunla ilgili bişey demedi bana ben nette sonucuma bakınca gordum

Kızlar ben de test yaptım hafif silik çıktı ama duphaston kullanıyorum ilacım bir çok etkisi var adet düzenleyici düşük riskini azaltmak vs doktor gebelik varsa tutunmasını sağlar yoksa bitince adet olursun dedi ama ilacı kullanmaya başladıktan sonra kanamalarım başladı adet gibi yoğun değil ama kırmızı anlamadım neden öyle oldu şimdi hamilelik var mı yok mu bilmiyorum ilacı içtiğim için test öyle çıkmış olabilir mi bilmiyorum çünkü progestaron salgılatıyo ilaç valla adetim çok da bozuk değildi ama ilaç bozacak en sonunda heralde

Kızlar ben de test yaptım hafif silik çıktı ama duphaston kullanıyorum ilacım bir çok etkisi var adet düzenleyici düşük riskini azaltmak vs doktor gebelik varsa tutunmasını sağlar yoksa bitince adet olursun dedi ama ilacı kullanmaya başladıktan sonra kanamalarım başladı adet gibi yoğun değil ama kırmızı anlamadım neden öyle oldu şimdi hamilelik var mı yok mu bilmiyorum ilacı içtiğim için test öyle çıkmış olabilir mi bilmiyorum çünkü progestaron salgılatıyo ilaç valla adetim çok da bozuk değildi ama ilaç bozacak en sonunda heralde
Bat ne zmn cnm

İlk kahverengi lekelenmeye gittim ama rahim ağzı yarası var bende ufak bi yara onun yaptığını biliyodum fitil verdi bir de duphaston verdi işte cuma günü başladım ilaca adete daha çok vardı ilaç içmeye başladıktan sonra kanamam başladı netten baktım kimsede böyle kanama olmamış herkesin kanaması ilaç bittikten sonra başlamış ama diyorum ya adet gibi yoğun da değil çok da soramıyorum doktoruma kafama çok takıyorum diye bana kızıyo ama normal değil ki bu kanama ilaç kullanırken olmaması gerekiyo normalde

Bende bu ay 33 olucam,bat 27si,sadece gaz var başka hiç belirtim yok😊bende ovulasyonla yumurta takip ettim kaçırmadık sayılır ama hiç umut yok

Bat gününe daha varmış ama gaz da bir belirtiden sayılıyomuş netten araştırmıştım😊 Umudumuzu kaybetmeyelim daha çok erken;)

Hadi inşallah hayırlısıyla Rabbim kucaklarımızı doldursun senin de Benim de isteyen herkesin 🙏🙏🙏🤗🤗 evet ya ben de 33 olcam ne kaldı ki inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebişimiz olur🙏

Evet 10 günde belli oluyomuş banada gün geçmiyo🙈😂 bat günüm 2-5 eylül arası.. Eylül’de gel diyelim💕🤗

Back
X