Sen de hoşgeldinBende geldimm
Canım benim bat 26 ağustos hiç bi belirtim yokSenin bat nedir belirtilerin var mı
Hayırlısı olsun canım belirti olmadan da gebelik oluyoCanım benim bat 26 ağustos hiç bi belirtim yok
Günaydın hoşgeldinGünaydın arkadaşlar beni de alın buraya bat 27☺
Hosbuldum ☺Günaydın hoşgeldin
Belirtileriniz var mıHosbuldum ☺
Son iliskiden 5 gun sonra sağ kasigimda doluluk ve ağrı hissettim 2gun siddetliydi.şimdi de agriyo zaman zaman bide mide bağırsak hareketliliği var. Sizde durum nasil?Belirtileriniz var mı
Canım adet olacakmış gibi ağrılar oluyo gebelikte bir de yumurtlamayla alakalı erken yumurtlama olduysa erken döllenme olabilir bu durumda hamilelik belirtileri erken başlayabilir herkeste farklı oluyo inşallah bebişin gelmiştirHanımlar Benim adetime 9 10 gün civarı var ama 2 gündür acayip biçimde adet olacakmisim gibi bacaklarim ağrıyor yumurtlama günleri özellikle ve adet bitiminden 2 3 gün sonra beraberlik yasadik bizim ilk denememiz hamilelik olsa herhalde adet olacakmisim gibi olmazdı diye düşünmeye başladım hamileliğin başlarında böyle ağrılar olur mu
Benim karışık yaSon iliskiden 5 gun sonra sağ kasigimda doluluk ve ağrı hissettim 2gun siddetliydi.şimdi de agriyo zaman zaman bide mide bağırsak hareketliliği var. Sizde durum nasil?
Benim karışık yarahim ağzı yaram var bir kaç gün önce lekelenme için gittim o yara kanama yapıyomuş hafif doktor hamile olmadığına emin olsaydım yarayı dondururduk dedi fitil verdi bi de duphaston diye ilaç verdi o ilaç eğer hamileysen bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyomuş değilsen ilaç bittikten sonra adet oluyomuşsun bu sabah fitille birlikte kan geldi adet olucam heralde dedim ilacı düzgün kullanmama rağmen ama kanama geçti gibi yine yaram kanadı heralde adet olacakmış gibi ağrım da var bekliyorum bakalım ama kasık batması göğüs hassasiyeti göğüste dolgunluk dün koku hassasiyeti vardı belirtiler de var belki de psikolojik
Erken döllenme sanmıyorum erken gebelik testi yaptım cikmadi haftaya pazar yine bi test yapacağım adetime 1 gün kala eğer o manda çıkmazsa zaten adet olmuş olurumCanım adet olacakmış gibi ağrılar oluyo gebelikte bir de yumurtlamayla alakalı erken yumurtlama olduysa erken döllenme olabilir bu durumda hamilelik belirtileri erken başlayabilir herkeste farklı oluyo inşallah bebişin gelmiştir
İnşallah canım hayırlısı ya bi adet olacakmışım gibi oluyo bi hamile gibi hissediyorumGeçmiş olsun canim ben önce 10 haftalik bi gebelik süreci yaşadım adet oldum olcam derken hamileydim belirtiler seninkinde çok benziyordu inşallah bebeğin seninledir
Gönlüne göre olsun canım inşallahErken döllenme sanmıyorum erken gebelik testi yaptım cikmadi haftaya pazar yine bi test yapacağım adetime 1 gün kala eğer o manda çıkmazsa zaten adet olmuş olurum
Allah bağışlasin inşallah ikincide yoldadir ☺İnşallah canım hayırlısı ya bi adet olacakmışım gibi oluyo bi hamile gibi hissediyorumbenim olursa ikinci olacak ama yine de bi heyecan bi heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?