Hiç belli olmaz canım yumurtlama bazen erken bazen geç olabiliyo eline geçen her dırsatı değerlendirseydin benim arkadaşım da adetten 1 hafta önce falan hamile kaldı adeti 17 gün geçtikten sonra öğrendi o zamana kadar pozitif görememiştiBen yumurtladımmı yumurtlamadımmı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum senınde benım kadar var zaten saymıyorum adet kac gunde olurum onuda bılmıyorum
Oyle mi hakkında hayrlisi o zmn cnm cok sevndm adina rahatlayinca daha kolay sekilde olur zaten insAllah Rabbim herseyin hayirlisindan nasip etsin insAllahSelamm canm ben biraktim cocuga kafayi takmiyorumm birde ben kaynanamla oturuyorum onumzdeki sene nisada rvimize tasincaz ozaman cocuk istiyorum kararimi degistrdim :)
Bende normalde 20 23 arası yumurtluyorum cnm 21.gunum bugun degerlendırıyoruz buay hayırlısı dıcem bakalım bellı olmaz allahın ısıHiç belli olmaz canım yumurtlama bazen erken bazen geç olabiliyo eline geçen her dırsatı değerlendirseydin benim arkadaşım da adetten 1 hafta önce falan hamile kaldı adeti 17 gün geçtikten sonra öğrendi o zamana kadar pozitif görememişti
Amin allah gönlüne göre versin inşallahBende normalde 20 23 arası yumurtluyorum cnm 21.gunum bugun degerlendırıyoruz buay hayırlısı dıcem bakalım bellı olmaz allahın ısı
evime yeni geldim artik buralardayimVaaay kimleri goruyoruuuum gozlerim yasardii yaaaanka3334
E hos geldin canisiii o zmnevime yeni geldim artik buralardayim
Amin canim herkesin hakkinda hayirlisi olsn ve gercekten zamannda olsn baska bse istemiyorm :))Oyle mi hakkında hayrlisi o zmn cnm cok sevndm adina rahatlayinca daha kolay sekilde olur zaten insAllah Rabbim herseyin hayirlisindan nasip etsin insAllah
Haha bnde ole yaptim kizzzbu ay hayirlisi diyenlerdenim bende ne obulasyon testi ne baska bi sey saldimkendimi kadere birakiyorum
Cnmcim az kaldi bize var mi belirti falan.Haha bnde ole yaptim kizzz
Canim ya bende saldım artk.ustune dusmuyorum.normal hastalk belirtim var.kafaya takmiyorm.birde ben kaynanamla oturuyorum onumuzdeki nisan ayinda tasinacagz kendi evimde yapmak istiyorum dusuncem oyle ama tabiki Allah verirse olur ama bn artk ustune dusmuyorm hc takmiyormCnmcim az kaldi bize var mi belirti falan.
Insllh bole beklemeden olur supriz olurCanim ya bende saldım artk.ustune dusmuyorum.normal hastalk belirtim var.kafaya takmiyorm.birde ben kaynanamla oturuyorum onumuzdeki nisan ayinda tasinacagz kendi evimde yapmak istiyorum dusuncem oyle ama tabiki Allah verirse olur ama bn artk ustune dusmuyorm hc takmiyorm
Hayirlisi olsun valla artk bakalm sn naptn durumlar nasil benden s ra sen varsin belrti varmiInsllh bole beklemeden olur supriz olur
Bnm de bazi seyler var ama adet belirtisi de olabilir senn ki gibii . Emin deilm ben deHayirlisi olsun valla artk bakalm sn naptn durumlar nasil benden s ra sen varsin belrti varmi
Sıkma kendini insallah olucak birgun bzde zamani geldgnde havalara ucucaz canim bnmBnm de bazi seyler var ama adet belirtisi de olabilir senn ki gibii . Emin deilm ben de
Inaniorm cnm jlla ki olacak Allh buyuk.Sıkma kendini insallah olucak birgun bzde zamani geldgnde havalara ucucaz canim bnm❤
HoşgeldinEee hadi beni de alın buraya
HoşbuldumHoşgeldin ☺
Senin bat nedir belirtilerin var mıHoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?