• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtladımmı yumurtlamadımmı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum senınde benım kadar var zaten saymıyorum adet kac gunde olurum onuda bılmıyorum
Hiç belli olmaz canım yumurtlama bazen erken bazen geç olabiliyo eline geçen her dırsatı değerlendirseydin benim arkadaşım da adetten 1 hafta önce falan hamile kaldı adeti 17 gün geçtikten sonra öğrendi o zamana kadar pozitif görememişti

Selamm canm ben biraktim cocuga kafayi takmiyorumm birde ben kaynanamla oturuyorum onumzdeki sene nisada rvimize tasincaz ozaman cocuk istiyorum kararimi degistrdim :)
Oyle mi hakkında hayrlisi o zmn cnm cok sevndm adina rahatlayinca daha kolay sekilde olur zaten insAllah Rabbim herseyin hayirlisindan nasip etsin insAllah

Hiç belli olmaz canım yumurtlama bazen erken bazen geç olabiliyo eline geçen her dırsatı değerlendirseydin benim arkadaşım da adetten 1 hafta önce falan hamile kaldı adeti 17 gün geçtikten sonra öğrendi o zamana kadar pozitif görememişti
Bende normalde 20 23 arası yumurtluyorum cnm 21.gunum bugun degerlendırıyoruz buay hayırlısı dıcem bakalım bellı olmaz allahın ısı

Cnmcim az kaldi bize var mi belirti falan.
Canim ya bende saldım artk.ustune dusmuyorum.normal hastalk belirtim var.kafaya takmiyorm.birde ben kaynanamla oturuyorum onumuzdeki nisan ayinda tasinacagz kendi evimde yapmak istiyorum dusuncem oyle ama tabiki Allah verirse olur ama bn artk ustune dusmuyorm hc takmiyorm 😁😁

Canim ya bende saldım artk.ustune dusmuyorum.normal hastalk belirtim var.kafaya takmiyorm.birde ben kaynanamla oturuyorum onumuzdeki nisan ayinda tasinacagz kendi evimde yapmak istiyorum dusuncem oyle ama tabiki Allah verirse olur ama bn artk ustune dusmuyorm hc takmiyorm 😁😁
Insllh bole beklemeden olur supriz olur 😊

Back
X