• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba

Ben grubunuzdan degilim ancak birsey soracagim. bat i uc gun gectik. Ancak yaptigim test bat gunu silikde olsa pozitifti. Sonraki gun daha silikti. Bugun yaptim dahada silik cikti ikinci cizgi. Aslinda daha net olmasi gerekmiyormuydu
Kimyasal oldugunda böyle olabiliyor. Önce bir miktar yükselip sonra düşüyor. İnşallah kimyasal degildir.

Günaydın kızlar ben bugun de adet olmadım . 6 gündğr adet olckmısım hissi var geldi kesin diyip vc gidiorm akıntı gelmiş.. dünde krem rengi yumurta akı kıvamında bi akıntı geldi ama nedir bilemiyorum
İnşallah hamilesinizdir hayırlı haberler alın inşallah

Kızlar bir de şu var bizim birlikteligimizde vajinadan sperm dışarı çıkıyor bu da beni şüpheye düşürüyor sözde de böyle oluyor mu
tabi ki çıkıyor canım bizde de:)
Günaydın kızlar ben bugun de adet olmadım . 6 gündğr adet olckmısım hissi var geldi kesin diyip vc gidiorm akıntı gelmiş.. dünde krem rengi yumurta akı kıvamında bi akıntı geldi ama nedir bilemiyorum
inşallah hamişsindir canım,tedt yaptın mı ya da kan verdin mi
Merhaba

Ben grubunuzdan degilim ancak birsey soracagim. bat i uc gun gectik. Ancak yaptigim test bat gunu silikde olsa pozitifti. Sonraki gun daha silikti. Bugun yaptim dahada silik cikti ikinci cizgi. Aslinda daha net olmasi gerekmiyormuydu
Canım kan testi vermen lazım bence,inşallah değerin düşmesin🤲🏻

yumurtlama zamnında olmuşsa gerisi önemli deil,5-6günlük bi dönem inş o zamana denk gelmiştir,bizimde çok ilişki olmadı
hımm idrara bende çıkıyorum sma malum yaz su iç çık,inşallah olur canım ya öyleşartlama kendini kuzum hayırlı zamanda gelsin inşallah💛canım ayakta durun kasıklarım acıyor benim ama onu da üşütmüşümdüre saydım😅
Bence öyle düsünme ümidini kaybetme kimleri duyduk burda 1 kere iliski olup hic belirtisiz gebe cikanlari 😍 rabbim istedigi vakit veriyo canimm cokda sıkma kendini 💕
Ya şöyle söyleyim kuzucum bu ay cidden üstünde hiç durmadım hani saldım yani çünkü sürekli her ay uğraştım olmadı neler neler yaptım işte bu ay düzenli bal tarçın çörekotu yaptım ama ilişki olmadı çok az oldu yani oda 🤣 zaten düşünmüyorum artık pekte istekli değilim önceden çıkardım artık kafamdan istemiyorum derdi ama bi yanımda böyle meraktan ölürdü ama artık oda kalmadı amaaaan dedim dünyanın sonu değil ya

Rabbim bu ay hepimizin göbüşünü doldursun inşallah 🤗 adetime 6 gün var hiç bir adet belirtisi yok normalde 10 gün kala göğüslerin şişerdi sandım olurdu bir umut iste 😊

kizlar 5 dakka falan beklesin esiniz sonrada uzanin gerisi onemli degil cikmasi cok normal hemen dusa girmeyim wc ye gitmeyin yeterli.

Kızlar nasılsınız 18.gunde ovulasyon testım bıttı tam pık goremedım 9.gun 17.gun sehır dısındaydım geşınce baskadık yenıden ama yumurtladımmı bılmıyorum buayım cok belırsız 21.gunum bugun 1 haftaya hasta olmam lazım sızde durumlar ne bebek ıcın sansım olmadıgını dusunuyırum yumurtam catladımı emın degılım

Kızlar nasılsınız 18.gunde ovulasyon testım bıttı tam pık goremedım 9.gun 17.gun sehır dısındaydım geşınce baskadık yenıden ama yumurtladımmı bılmıyorum buayım cok belırsız 21.gunum bugun 1 haftaya hasta olmam lazım sızde durumlar ne bebek ıcın sansım olmadıgını dusunuyırum yumurtam catladımı emın degılım
Benim bugün koku hassasiyetim var ama gebelikle alakası var mıdır bilmiyorum daha bir hafta var adet günüme ama diğer belirtilerim var

Iyi geceler kızlar nasılsınız Bayadır uğrayamiyorum yarın disciye gidicem stresten uyku tutmuyor herhalde

S Seven34
@_PANDA_
F Fatma KTL kızlar batımız aynı neler yapıyorsunuz ☺️
Selamm canm ben biraktim cocuga kafayi takmiyorumm birde ben kaynanamla oturuyorum onumzdeki sene nisada rvimize tasincaz ozaman cocuk istiyorum kararimi degistrdim :)

Benim bugün koku hassasiyetim var ama gebelikle alakası var mıdır bilmiyorum daha bir hafta var adet günüme ama diğer belirtilerim var
Ben yumurtladımmı yumurtlamadımmı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum senınde benım kadar var zaten saymıyorum adet kac gunde olurum onuda bılmıyorum

Back
X