Canım ben de ilk hamileliğimde ikinci olsa böyle heyecan yapmam diyodum ama inan bana on kere doğursa da insan aynı oluyo☺Benim ilk olacağı için acayip heyecanlıyım birde sık idrara çıkma yemek yedikçe mide bulantısı hissedince heyecan yaptım esime söylemedim bile gidip erken gebelik bir de normal gebelik testi aldim☺
Hayırlısı artık Ama günler de geçmiyor ☺Canım ben de ilk hamileliğimde ikinci olsa böyle heyecan yapmam diyodum ama inan bana on kere doğursa da insan aynı oluyoablam üçüncü istiyo o da farklı değil
Unuttum bir de ben hiç gündüz uyumayan biri olarak yaklaşık 1 haftadır öğlenleri uyku bastırıyor inşallah tutmuştur fazla bekletmez beniHayırlısı artık Ama günler de geçmiyor ☺
Malesef geçmiyo yaHayırlısı artık Ama günler de geçmiyor ☺
Amin canım allah olmayan herkeze nasip eder insallahAl
allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydın
Bence de en sağlıklısıBir tane de normal test aldım onu adet günüm geçerse yapicam artık
Ben uykuyu çok sevdiğim için uykudan anlayamam kesinUnuttum bir de ben hiç gündüz uyumayan biri olarak yaklaşık 1 haftadır öğlenleri uyku bastırıyor inşallah tutmuştur fazla bekletmez beni
Kızlar benimde bat dündü 1 gün geçti ama bugün olabilirim olacakmış gibi ağrılarım var siz benide Eylül diye kabul edin artık 22sinde randevum var bakalım tekrar gidecem doktora bakalım ne var ne yok
Zaten bu ay ilişki çok az oldu cnm ihtimal vermiyorum yaniBelki olmazsın canım du bakalım
Valla psikolojik mi bilmiyorum benim 1 haftadır idrara çok sık çıkma yemek yediğinde mide bulantısı oluyordu birde cidden adetten sonra boş gecirmedik hiç bu ay olmazsa cidden çok sasiririmBen uykuyu çok sevdiğim için uykudan anlayamam kesin☺Başka belirtin var mı kuzum,bende yok
yumurtlama zamnında olmuşsa gerisi önemli deil,5-6günlük bi dönem inş o zamana denk gelmiştir,bizimde çok ilişki olmadıZaten bu ay ilişki çok az oldu cnm ihtimal vermiyorum yani
hımm idrara bende çıkıyorum sma malum yaz su iç çık,inşallah olur canım ya öyleşartlama kendini kuzum hayırlı zamanda gelsin inşallahValla psikolojik mi bilmiyorum benim 1 haftadır idrara çok sık çıkma yemek yediğinde mide bulantısı oluyordu birde cidden adetten sonra boş gecirmedik hiç bu ay olmazsa cidden çok sasiririm
Bence öyle düsünme ümidini kaybetme kimleri duyduk burda 1 kere iliski olup hic belirtisiz gebe cikanlariZaten bu ay ilişki çok az oldu cnm ihtimal vermiyorum yani
Evet oluyo canimm altima nekadar yasdikda koysam bi kismi öyle yada böyle cikiyo.. Ama okadarcikda normaldir herhaldeKızlar bir de şu var bizim birlikteligimizde vajinadan sperm dışarı çıkıyor bu da beni şüpheye düşürüyor sözde de böyle oluyor mu
İyi bari sevindim☺Evet oluyo canimm altima nekadar yasdikda koysam bi kismi öyle yada böyle cikiyo.. Ama okadarcikda normaldir herhalde
Evet. Bunun bir önemi yok ama.Kızlar bir de şu var bizim birlikteligimizde vajinadan sperm dışarı çıkıyor bu da beni şüpheye düşürüyor sözde de böyle oluyor mu
BenBence öyle düsünme ümidini kaybetme kimleri duyduk burda 1 kere iliski olup hic belirtisiz gebe cikanlarirabbim istedigi vakit veriyo canimm cokda sıkma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?