Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtileriniz var mıBen de varım bat 21 ağustos![]()
Maalesef. Bu ay progestan içtim 10 gün. Ondan dolayı göğüslerimde hafif şişlik var sadece. Erkenden gebelik testi yaptım. Negatif maalesef.Belirtileriniz var mı![]()
Benim de daha 10 gün var adetime negatif çıkacağını bile bile dayanamadım test yaptım ama daha çok erken benim için yine de merak ettimMaalesef. Bu ay progestan içtim 10 gün. Ondan dolayı göğüslerimde hafif şişlik var sadece. Erkenden gebelik testi yaptım. Negatif maalesef.
Ben de 6. Gün başladım. Bugün 10. Gün yine ne gatif.Benim de daha 10 gün var adetime negatif çıkacağını bile bile dayanamadım test yaptım ama daha çok erken benim için yine de merak ettim
Merhaba kizlar yeni katildim araniza benimde 30 agustoskizlar bati yazanlari ben yaziyorum tek tek ama bati yazmayanlar var ismini en basa yazmadiklarim batlarini yazsin bende ekleyim onlari![]()
Ben erken gebelik testi ile öğrendim hamileliğimi ancak bata 4 gün vardı. Çok erken yapmışsınız beklemeniz lazım.30 temmuz son adet tarihim adet bitiminden sonra nerdeyse her gün birlikteliğimiz oldu bat 27 ya da 28 ağustos ama acayip şekilde tuvalete sık çıkmaya yemek yedikçe mide bulantısı hissedince bat a 11 gün kala erken gebelik testi yptim tabi cikmadi erken gebelik testleri güvenilir mi arkadaslar
Bir tane de normal test aldım onu adet günüm geçerse yapicam artıkBen erken gebelik testi ile öğrendim hamileliğimi ancak bata 4 gün vardı. Çok erken yapmışsınız beklemeniz lazım.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhabalar burda yeniyim sürekli sizin yorumlariniz okuyordum hamile kalabilmek için testide burda gördüm 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk çok şükür allahıma bu ay hamile olduğumu öğrendim hiç ümidinizi kaybetmeyin ben artık aşılamaya bakıyordum ki hamile olduğumu öğrendim allah herkeze nasip etsin inşallah yeterki ümidinizi kaybetmeyin![]()
Inşallah canım allah olmayan herkeze versin yarın inşallah kesesini göreceğiz allahım sağlıkla gelmeyi nasip etsin herkeze nasip etsinHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydınMerhabalar burda yeniyim sürekli sizin yorumlariniz okuyordum hamile kalabilmek için testide burda gördüm 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk çok şükür allahıma bu ay hamile olduğumu öğrendim hiç ümidinizi kaybetmeyin ben artık aşılamaya bakıyordum ki hamile olduğumu öğrendim allah herkeze nasip etsin inşallah yeterki ümidinizi kaybetmeyin![]()
Merhaba canım benimde sat 30 temmuz,bat ta 27ağustos tıpatıp aynıyız30 temmuz son adet tarihim adet bitiminden sonra nerdeyse her gün birlikteliğimiz oldu bat 27 ya da 28 ağustos ama acayip şekilde tuvalete sık çıkmaya yemek yedikçe mide bulantısı hissedince bat a 11 gün kala erken gebelik testi yptim tabi cikmadi erken gebelik testleri güvenilir mi arkadaslar
canım Allah şifa versinBenim bedenim şaştı galiba garip lekelenmelerim oluyo kabuk dökülüyo sanki bugün gidicem doktoruma bebiş tutmazsa üzülürüm bu ay ama rahimimde sıkıntı varsa çok daha fazla üzülürüm rahim ağzında yara var bakalım rabbim herkese şifa bekleyen şifalar versin bebiş bekleyenlere hayırlı evlat versin
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinHayırlı cumalar kızlar
Bat 26 ağustos 16sı yumurtlama testim pozitifti bense 15 ve 17 ağustosu değerlendirdim. İnşallah bu ay tutar da oğlumda ki gibi yine mayıs annesi olurum.
☺Benim ilk olacağı için acayip heyecanlıyım birde sık idrara çıkma yemek yedikçe mide bulantısı hissedince heyecan yaptım esime söylemedim bile gidip erken gebelik bir de normal gebelik testi aldim☺Merhaba canım benimde sat 30 temmuz,bat ta 27ağustos tıpatıp aynıyızovülasyon yaptım ben bu ay 11-12ağustos çatladı bayrama denk geldi,her gün değerlendiremedik nasip artık,gün aşırı yetiyormuş zaten,erken gebelikte olsa şu an çok erken canım regliye 6gün varken yapabilirsin,ben normal 4liralık testlerden yaptım 5gün kala silik çıkmıştı oğlumda
Amin canım allah razı olsun yaram kanıyomuş doktorum hamile olmadığına emin olsaydım dokdururdum dedi ama belki hamilesindir dedi haftaya cuma randevum var bakalım ne olacakcanım Allah şifa versinİnşallha bebiş tutunmuştur
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
Dondururdum dedi yazamamışımAmin canım allah razı olsun yaram kanıyomuş doktorum hamile olmadığına emin olsaydım dokdururdum dedi ama belki hamilesindir dedi haftaya cuma randevum var bakalım ne olacak