• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
☺Benim ilk olacağı için acayip heyecanlıyım birde sık idrara çıkma yemek yedikçe mide bulantısı hissedince heyecan yaptım esime söylemedim bile gidip erken gebelik bir de normal gebelik testi aldim☺
Canım ben de ilk hamileliğimde ikinci olsa böyle heyecan yapmam diyodum ama inan bana on kere doğursa da insan aynı oluyo 🤣 ablam üçüncü istiyo o da farklı değil

Kızlar benimde bat dündü 1 gün geçti ama bugün olabilirim olacakmış gibi ağrılarım var siz benide Eylül diye kabul edin artık 22sinde randevum var bakalım tekrar gidecem doktora bakalım ne var ne yok

Kızlar benimde bat dündü 1 gün geçti ama bugün olabilirim olacakmış gibi ağrılarım var siz benide Eylül diye kabul edin artık 22sinde randevum var bakalım tekrar gidecem doktora bakalım ne var ne yok

Belki olmazsın canım du bakalım

Ben uykuyu çok sevdiğim için uykudan anlayamam kesin☺Başka belirtin var mı kuzum,bende yok😕
Valla psikolojik mi bilmiyorum benim 1 haftadır idrara çok sık çıkma yemek yediğinde mide bulantısı oluyordu birde cidden adetten sonra boş gecirmedik hiç bu ay olmazsa cidden çok sasiririm

Zaten bu ay ilişki çok az oldu cnm ihtimal vermiyorum yani
yumurtlama zamnında olmuşsa gerisi önemli deil,5-6günlük bi dönem inş o zamana denk gelmiştir,bizimde çok ilişki olmadı
Valla psikolojik mi bilmiyorum benim 1 haftadır idrara çok sık çıkma yemek yediğinde mide bulantısı oluyordu birde cidden adetten sonra boş gecirmedik hiç bu ay olmazsa cidden çok sasiririm
hımm idrara bende çıkıyorum sma malum yaz su iç çık,inşallah olur canım ya öyleşartlama kendini kuzum hayırlı zamanda gelsin inşallah💛canım ayakta durun kasıklarım acıyor benim ama onu da üşütmüşümdüre saydım😅

Kızlar bir de şu var bizim birlikteligimizde vajinadan sperm dışarı çıkıyor bu da beni şüpheye düşürüyor sözde de böyle oluyor mu

Günaydın kızlar ben bugun de adet olmadım . 6 gündğr adet olckmısım hissi var geldi kesin diyip vc gidiorm akıntı gelmiş.. dünde krem rengi yumurta akı kıvamında bi akıntı geldi ama nedir bilemiyorum

Merhaba

Ben grubunuzdan degilim ancak birsey soracagim. bat i uc gun gectik. Ancak yaptigim test bat gunu silikde olsa pozitifti. Sonraki gun daha silikti. Bugun yaptim dahada silik cikti ikinci cizgi. Aslinda daha net olmasi gerekmiyormuydu

Bence öyle düsünme ümidini kaybetme kimleri duyduk burda 1 kere iliski olup hic belirtisiz gebe cikanlari 😍 rabbim istedigi vakit veriyo canimm cokda sıkma kendini 💕
Ben ✋ bir ayda bir ilişkiyle hamile kaldım düşünmediğim bir zamanda ama maalesef 8. Haftada kalbi durmuştu.

Back
X