• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay o24 saat kız 🙄 . Yumurtanın pik sonrası çatlama süresi 12-36 saat, çatladıktan son 24 saat yaşıyor.

Spermin içerde yaşama süresi değişim göstermekle birlikte maksimum72 saat..

Ve ilişki sonrası spermin yumurtayı bulması da ortalama 6-8 saat sürüyormuş, bu sebeple en yüksek gebelik ihtimali yumurta çatlamadan önceki günden olan ilişkiymiş..
Keşke bu kadar bilgi sahibi olmak hamile kalmayı kolaylaştırsa😂 sınavı olsa yüz alırdım valla ama anca babayı alıyorum bu bilgilerle 😂

Biri keşke beynimi silse de huzur dolsam herseyi unutsam..
ama hersey süper yolunda gitse cuk otursa bile hamile kalma şansıyüzde 25..
hamile kalsan da onun düşmeme şansı yüzde 80...

Bakınız kafası sayısal çalışan bi insan olarak oğlum doğana kadar isim koymadım😂
4 aylık gebeyken eşim gebe t shirtü yaptırmış diye çemkirmiştim adama.

Haa gelgelelim işin en en komik tarafına

Gebe kalamamaktan yorulup bi ay eşimle ara vermiştik 2016 da, bi de boyun fırtıgı çıkmıştı, boynumda boyunluk falan..
o ay bir ya da iki ilişki olmuş, ben de 35. Gün kan verdim, nerdeyse 0 çıkınca srı kantaron hapına başladım, içkiler içtim, yorucu uçak yolculukları yaptım, gezdim tozdum eğlendim... küveti sıcak sıcak doldurup içinde yattım. Adet olayım diye herbişeyi yaptım. Bilmiyordum ki gebeymişim.. oğlan hırslı çıktı tutundu 😂 yani o olasılıkların hepsini yaktı benim oğlan . Çok dünyaya gelesi varmış diyecek lafım yok..
Bazısı da spiral elinde doğuyor.

Hersey belli , kader ya.. biliyorum gerisi boş ama işte bi oluruna bırakamıyorum😌
Ben bi yerde okudum 36 saat yazıyodu belki ben yanlış anlamışımdır 😂 ben de ikinciyi istiyorum bi kaç gündür kahverengi lekelenmem var rahim ağzı yarasından diye düşünüyorum çünkü içinde pötürcükler var ama gebelik belirtilerim de var kafamda deli sorular 🤣 hayırlısı bakalım ne olacak

Ayşenazimdı canım,tebrik edeeim kuzum hedef kilona az kalmış💪🏻İnş bebişte olur bu ara ohh💃🏻
ay şöyle kuzum,arefe günü pik gördüm o sabah ilişki olmuştu,o gece anneme gittik tabi eşim yoktu bayramın ilk günü çatlamış🤪ancak 2.günü aldı beni annemden ve o gecede ilişki oldu,e spermler 2-3gün yaşamışsa bişeyler olmuştur umarım tabi biraz stresede girdim😊ilk kez ovu testi denedim ne zaman yumurtluyorum diye,nasip bakalım😅
daha ovulasyon döneminde gözüküyorum takvime göre yumurtam 3gün önce çatladı,belirti aramıyorum çünkü bütün belirtileri hissedip regli oluyorum 3aydır😂ama yinede benimde kasıklarda bi doluluk bi olaylar var gibi🙄canım geçmiş olsun,ya ben anlamadı sen hamile olduğunu mu öğrendin,yani yumurtlaman mı erkendi yoksa ben gerçekten anlamadı mı🤪
Ben karışık yazmış olabilirim şimdi hamilelik belirtilerim var bi de ilk hamilelik belirtilerimi yazmıştım ikinciyi düşünüyorum da karışmış olaylar 😂

Ben bi yerde okudum 36 saat yazıyodu belki ben yanlış anlamışımdır 😂 ben de ikinciyi istiyorum bi kaç gündür kahverengi lekelenmem var rahim ağzı yarasından diye düşünüyorum çünkü içinde pötürcükler var ama gebelik belirtilerim de var kafamda deli sorular 🤣 hayırlısı bakalım ne olacak

Yok canım 12-24 saat en fazla diyorlar tabi yumurta çatlamışsa yani yumurlama oluştuğu vakitten itibaren 4

Aynen canım,epeydir kk da takılmıyordum oğlumun sağlık problemleri vardı çok şükür şu an her şey yolunda sıkıntı yok,bat ne zaman senin kuzum
Bende gebelik topiklerine pek ugramiyorim diyet bolumunde aktifim genelde cnm haydr geçmiş olsun sevndm herseyin yolunda olmasına benim bat 20 ağustos cnm 5 gun var bklm

Selam kızlar ben de ne zmndır yazamadım benim de son 4 gündür acayip göğüs uçlarımda hassasiyet var bide kasık ağrım bat 23 ağustos ama 19 unda 30 gün olucak yani 35 günde geldiğinden emin olamıyorum bat günümden yine de 19 unda test yapıcam yumurtam 7 sinde çatladı 19 unda varsa çıkar diye düşünüyorum bide krem gibi beyaz akıntı var

Bende gebelik topiklerine pek ugramiyorim diyet bolumunde aktifim genelde cnm haydr geçmiş olsun sevndm herseyin yolunda olmasına benim bat 20 ağustos cnm 5 gun var bklm

Çocuk doktorunda kontrolü vardı,boynunda lenf nodu var,çok fazla büyümüş hematoloji-onkolojiye gönderdi tabi biz çok panikledik çünkü hasta bile olmadı çocuk 3yıldır ateşlenmez durup dururken niye büyüdü neyse gittik bissürü testler falan bişey çıkmafı kontrollü olacakmışız bu arada kasık ve karnında da reaktif lenf nodu çıktı onlarda iyi huyluymuş neyse ki,3yıl antibiyotik kullanmafığı için antibiyotik verdi boynundaki çok az küçülünce demek ki önemli değil dedi,3ay sonra kontrolü var işte😊bata az kalmış hadi inşallah kuzum🤲🏻

Çocuk doktorunda kontrolü vardı,boynunda lenf nodu var,çok fazla büyümüş hematoloji-onkolojiye gönderdi tabi biz çok panikledik çünkü hasta bile olmadı çocuk 3yıldır ateşlenmez durup dururken niye büyüdü neyse gittik bissürü testler falan bişey çıkmafı kontrollü olacakmışız bu arada kasık ve karnında da reaktif lenf nodu çıktı onlarda iyi huyluymuş neyse ki,3yıl antibiyotik kullanmafığı için antibiyotik verdi boynundaki çok az küçülünce demek ki önemli değil dedi,3ay sonra kontrolü var işte😊bata az kalmış hadi inşallah kuzum🤲🏻
Hmm anldm cnm gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlığımızı elimizfen almasın hayrlisi olsun cnm bklm adet olunca dr gitcem ben de artk

Back
X