- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
Martta kürtajdan sonra 3aydır deniyoruz bekliyorum işte canım,bat27 nasip artıkAyy tamam simdi tanidim cnm aynen cnm az kaldi hayrlisiyla insAllah olur bklm cnm sende durumlar ne peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Martta kürtajdan sonra 3aydır deniyoruz bekliyorum işte canım,bat27 nasip artıkAyy tamam simdi tanidim cnm aynen cnm az kaldi hayrlisiyla insAllah olur bklm cnm sende durumlar ne peki
Allah tan hayrlisi kuzum ya hayrlisiMartta kürtajdan sonra 3aydır deniyoruz bekliyorum işte canım,bat27 nasip artık
Ben bi yerde okudum 36 saat yazıyodu belki ben yanlış anlamışımdırAy o24 saat kız. Yumurtanın pik sonrası çatlama süresi 12-36 saat, çatladıktan son 24 saat yaşıyor.
Spermin içerde yaşama süresi değişim göstermekle birlikte maksimum72 saat..
Ve ilişki sonrası spermin yumurtayı bulması da ortalama 6-8 saat sürüyormuş, bu sebeple en yüksek gebelik ihtimali yumurta çatlamadan önceki günden olan ilişkiymiş..
Keşke bu kadar bilgi sahibi olmak hamile kalmayı kolaylaştırsasınavı olsa yüz alırdım valla ama anca babayı alıyorum bu bilgilerle
Biri keşke beynimi silse de huzur dolsam herseyi unutsam..
ama hersey süper yolunda gitse cuk otursa bile hamile kalma şansıyüzde 25..
hamile kalsan da onun düşmeme şansı yüzde 80...
Bakınız kafası sayısal çalışan bi insan olarak oğlum doğana kadar isim koymadım
4 aylık gebeyken eşim gebe t shirtü yaptırmış diye çemkirmiştim adama.
Haa gelgelelim işin en en komik tarafına
Gebe kalamamaktan yorulup bi ay eşimle ara vermiştik 2016 da, bi de boyun fırtıgı çıkmıştı, boynumda boyunluk falan..
o ay bir ya da iki ilişki olmuş, ben de 35. Gün kan verdim, nerdeyse 0 çıkınca srı kantaron hapına başladım, içkiler içtim, yorucu uçak yolculukları yaptım, gezdim tozdum eğlendim... küveti sıcak sıcak doldurup içinde yattım. Adet olayım diye herbişeyi yaptım. Bilmiyordum ki gebeymişim.. oğlan hırslı çıktı tutunduyani o olasılıkların hepsini yaktı benim oğlan . Çok dünyaya gelesi varmış diyecek lafım yok..
Bazısı da spiral elinde doğuyor.
Hersey belli , kader ya.. biliyorum gerisi boş ama işte bi oluruna bırakamıyorum![]()
Aynen canım,epeydir kk da takılmıyordum oğlumun sağlık problemleri vardı çok şükür şu an her şey yolunda sıkıntı yok,bat ne zaman senin kuzumAllah tan hayrlisi kuzum ya hayrlisi
Ben karışık yazmış olabilirim şimdi hamilelik belirtilerim var bi de ilk hamilelik belirtilerimi yazmıştım ikinciyi düşünüyorum da karışmış olaylarAyşenazimdı canım,tebrik edeeim kuzum hedef kilona az kalmışİnş bebişte olur bu ara ohh
ay şöyle kuzum,arefe günü pik gördüm o sabah ilişki olmuştu,o gece anneme gittik tabi eşim yoktu bayramın ilk günü çatlamışancak 2.günü aldı beni annemden ve o gecede ilişki oldu,e spermler 2-3gün yaşamışsa bişeyler olmuştur umarım tabi biraz stresede girdim
ilk kez ovu testi denedim ne zaman yumurtluyorum diye,nasip bakalım
daha ovulasyon döneminde gözüküyorum takvime göre yumurtam 3gün önce çatladı,belirti aramıyorum çünkü bütün belirtileri hissedip regli oluyorum 3aydırama yinede benimde kasıklarda bi doluluk bi olaylar var gibi
canım geçmiş olsun,ya ben anlamadı sen hamile olduğunu mu öğrendin,yani yumurtlaman mı erkendi yoksa ben gerçekten anlamadı mı
![]()
Ben bi yerde okudum 36 saat yazıyodu belki ben yanlış anlamışımdırben de ikinciyi istiyorum bi kaç gündür kahverengi lekelenmem var rahim ağzı yarasından diye düşünüyorum çünkü içinde pötürcükler var ama gebelik belirtilerim de var kafamda deli sorular
hayırlısı bakalım ne olacak
Bende gebelik topiklerine pek ugramiyorim diyet bolumunde aktifim genelde cnm haydr geçmiş olsun sevndm herseyin yolunda olmasına benim bat 20 ağustos cnm 5 gun var bklmAynen canım,epeydir kk da takılmıyordum oğlumun sağlık problemleri vardı çok şükür şu an her şey yolunda sıkıntı yok,bat ne zaman senin kuzum
48 saat önemli olacaktıYok canım 12-24 saat en fazla diyorlar tabi yumurta çatlamışsa yani yumurlama oluştuğu vakitten itibaren 4
Anladım canımBen karışık yazmış olabilirim şimdi hamilelik belirtilerim var bi de ilk hamilelik belirtilerimi yazmıştım ikinciyi düşünüyorum da karışmış olaylar![]()
Bende gebelik topiklerine pek ugramiyorim diyet bolumunde aktifim genelde cnm haydr geçmiş olsun sevndm herseyin yolunda olmasına benim bat 20 ağustos cnm 5 gun var bklm
Ii yapmissin Rabbim korusun siziKız geldiğimizden beri durmadık. Bugün bir yere gitmem dedim zaten. Kendimi de halsiz hissediyorum çünkü.![]()
Hmm anldm cnm gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlığımızı elimizfen almasın hayrlisi olsun cnm bklm adet olunca dr gitcem ben de artkÇocuk doktorunda kontrolü vardı,boynunda lenf nodu var,çok fazla büyümüş hematoloji-onkolojiye gönderdi tabi biz çok panikledik çünkü hasta bile olmadı çocuk 3yıldır ateşlenmez durup dururken niye büyüdü neyse gittik bissürü testler falan bişey çıkmafı kontrollü olacakmışız bu arada kasık ve karnında da reaktif lenf nodu çıktı onlarda iyi huyluymuş neyse ki,3yıl antibiyotik kullanmafığı için antibiyotik verdi boynundaki çok az küçülünce demek ki önemli değil dedi,3ay sonra kontrolü var iştebata az kalmış hadi inşallah kuzum
![]()
İdrar testi yaptın mı hiç.6-7 gun geciktim ne gebelik var ne regl napsam kizlar ya. Doktor bekle diyo....
Cok kez yaptim hic bisey cikmiyo yumurtam catlayali 21 gun oldu :/İdrar testi yaptın mı hiç.
Belki yumutan geç çatladı yada döllenme geç oldu birkaç gün bekleyip kan testi yaptır istersenCok kez yaptim hic bisey cikmiyo yumurtam catlayali 21 gun oldu :/
Belki yumutan geç çatladı yada döllenme geç oldu birkaç gün bekleyip kan testi yaptır istersen
Kanda baktır canım. Yoksa da demekki çok stres yaptın gecikmeli yaptıDoktor bugun catlamis dediginde 25 temmuzdu :/
Amim kuzum, hepimiziIi yapmissin Rabbim korusun sizi