Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet, aynen öyle. Birde inan geldiğimizden beri ilçe ilçe yayla yayla geziyoruz. Dağ taş yollarda sallana sallana çıkıyoruz. İnsan yoruluyor. 🙄
Canisi cok yorma ya kendinii onmli gunlerindesn aman 😊
Arkadaşlar merhaba. Aktif bir konu olduğu ve hepinizin de burada bazı tecrübeler edindiğini düşünerek buraya yazıyorum. Çok karmaşık bir durumdayım. Adet dönemim normalde 6-7 gün sürer. 3-4 gün sürdü ve sonrası hep kahve akıntı oldu 3-4 gün. Ve şimdi de sürekli baş dönmesi arada mide bulanması/ekşimesi kasıkta yanma gibi batmalar ve şişkinlik hissediyorum. Bir test aldım ucuz şu şekilde çıktı. Bilemiyorum ne oluyor bana... İştahsızlıkta çabası.. Hayalet bir çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum...
Var gibi sankii . 2 gune bir yenile testini bence. Hayrlisi olsn

Gunaydın canım bn bugun umitsizim ya adet olcm gbi glyo 3/5 gundr ztn adet sancım var ama bugun adet sancımda yok . Bekliyorum kırmızılarıı
Anladım hayırlısı olsun canım ya benim de yok pek umudum da işte Nasrettin Hoca hesabı ya tutarsa 😄

Anladım hayırlısı olsun canım ya benim de yok pek umudum da işte Nasrettin Hoca hesabı ya tutarsa 😄
Aaa canım merhaba,bi çok yerde yazıştık😊en son kilo vermeye kara vermiştin Rabbim sana inş ummadığın anda bir bebekte nasip eder,nick değiştirdim beni tanımazsın belki😁

Kızlar selam🙋🏻‍♀️Benim batta 27ağustos,ovü testi yapıp denedim bu ay tabi bayrama denk gelince kaçırmamışımdır umarım😌

Aaa canım merhaba,bi çok yerde yazıştık😊en son kilo vermeye kara vermiştin Rabbim sana inş ummadığın anda bir bebekte nasip eder,nick değiştirdim beni tanımazsın belki😁
Mrb cnm aynen taniyamadm neydi eski nickin kilo vermeye devam benim su an icin ha oldu olacak derken hedef kiloma az kaldi ☺️🤩

Kesinlikle stres çok etkiliyor ben kızım a hamile kalmadan önce adetlerim o kadar düzenliydi ki maalesef hamile kalma sürecini çok taktığımda stresten hep gecikirdi bi ay 10gün gecikti dedim kesin hamileyim ama değilmişim 😅 ama ilk kez 10güm gecikti hayret etmistim... En sonunda aman neyse dedim sonra hamile oldum iste o ay da 4gün oldu ilişki ama ovu testi ile denedim umursamadım pik i gördüm tamam pik var her sey tamam yumurtlama belirtisi de var olursa olur ben elimden geleni yaptım dedim cidden oldu 😅 bunda da adet biter bitmez baslad. Ovu ya cok erken basladm ahaha buradakiler yani kk formlarını okuyunca gaza geldim sanırm 🤣 adetten hemen sorma yumurtlayan lar filan varmıs riske atmayın dedim. 😅 Benimde bu ay şu açıdan önemli doğum 2.döneme denk gelsin izinlerimle kapatayım bir okul dönemini diye çünkü hamileliğm zor geçiyor. BAkalım nasip elimizden geleni yapacagı gerisi Allaha kalmıs
Ben 53 gün olmadım bi kere63, oğluma gebe kslmaya çalışırken bi kere 73 gün olmamıştım yanlış duymadın 😆 bende istemsiz çok takıyorum ya. 9 aydır korunmadığımız halde bi kere ovu tarihi veya yakınında bile ilişkimiz olmamış mesela. Bi de bends şey stresi var ya, eşim bi hafta var bi hafta yok, mesela bi ay eşim gitti bi hafta yoktu , salı akşam döndü, pazartesi sabah yumurta çatlamış, yani kötü kader napabilirim ki😞 e bi de 40-50 gün adet de görmeyince 2 ay birden kaybediyorum. İyice ruhumuz bunalıyo yani. Gecen yumurtlamam da ben istanbula gittim tek, babaoğul almanyada kaldı, en son cumartesi ilişki olmuştu, çarşamba çatlamış yumurta. E yani 4 gün geçmiş sperm mperm ihtimal 0.... nerden biliyorum, adet poldugum gün hemen 14 gün öncesi tarihine bakıp da görüyorum.
Bu ay da bıktım ne ovu ne bişi hiçbişi yapmadım, sonra adetin20. Günü şeytan dürttü, çok şişlik ağrım oldu. Tükürük mikroskobumdan baktım aha ovu resmen dedim. 22. Gün aldım ovu testi, şans ya ogün pik gördüm, ki o şeffaf akıntım 17.-18. Gün gelmiş ve azalmıştı...
yani bende farklı işliyomuş hersey, yumurtlama öncesi hafta yoğun ilişki yaşayıp yumurtlamabitti diye artık bi mola verdiğimiz haftaya denk geliyomuş.

Senin de belli ki öğretmensin, plan program .. onda da zor ya.. iyi ki öyle bi mesleğim yok yoksa hayatta denk getiremezdim çocuğum hiç olmazdı 😂

Kızlar selam🙋🏻‍♀️Benim batta 27ağustos,ovü testi yapıp denedim bu ay tabi bayrama denk gelince kaçırmamışımdır umarım😌
Ovu testi yapıp denediysen bayrama gelince nası kaçıracaksın onu anlamadım koz? Ben de ovu ile baktım. 19-21-23-26. Günler ilişki oldu, 22. Günün sabahı pik gördüm, 23 de açılmaya başladı. Yani ben elimden gelen herseyi yaptım, gerisi yumurta ve spermin cilveleşmesi, rahmin olayı kabulu fln fln😂😂 ay

Benim de 27-28 gibi ama hep 3-4 gün geri atar benim de son 3 gündür kahverengi lekelenmem oluyo göğüslerimin ucunda iğneler var sanki kasık batması oluyo ilk hamileliğimde de kasık batması kalça ağrısı çok olmuştu bi de bağışıklık düştüğü için hasta olmuştum çok öksürüyodum bi gece öksürmekten yatamıyodum acile gittim orda kan testiyle öğrendim

Ovu testi yapıp denediysen bayrama gelince nası kaçıracaksın onu anlamadım koz? Ben de ovu ile baktım. 19-21-23-26. Günler ilişki oldu, 22. Günün sabahı pik gördüm, 23 de açılmaya başladı. Yani ben elimden gelen herseyi yaptım, gerisi yumurta ve spermin cilveleşmesi, rahmin olayı kabulu fln fln😂😂 ay
Zatrn yumurta çatladıktan sonra 36 saat içinde ilişki olması gerekiyomuş döllenme olması için inşallah bebişiniz gelmiştir

Zatrn yumurta çatladıktan sonra 36 saat içinde ilişki olması gerekiyomuş döllenme olması için inşallah bebişiniz gelmiştir
Ay o24 saat kız 🙄 . Yumurtanın pik sonrası çatlama süresi 12-36 saat, çatladıktan son 24 saat yaşıyor.

Spermin içerde yaşama süresi değişim göstermekle birlikte maksimum72 saat..

Ve ilişki sonrası spermin yumurtayı bulması da ortalama 6-8 saat sürüyormuş, bu sebeple en yüksek gebelik ihtimali yumurta çatlamadan önceki günden olan ilişkiymiş..
Keşke bu kadar bilgi sahibi olmak hamile kalmayı kolaylaştırsa😂 sınavı olsa yüz alırdım valla ama anca babayı alıyorum bu bilgilerle 😂

Biri keşke beynimi silse de huzur dolsam herseyi unutsam..
ama hersey süper yolunda gitse cuk otursa bile hamile kalma şansıyüzde 25..
hamile kalsan da onun düşmeme şansı yüzde 80...

Bakınız kafası sayısal çalışan bi insan olarak oğlum doğana kadar isim koymadım😂
4 aylık gebeyken eşim gebe t shirtü yaptırmış diye çemkirmiştim adama.

Haa gelgelelim işin en en komik tarafına

Gebe kalamamaktan yorulup bi ay eşimle ara vermiştik 2016 da, bi de boyun fırtıgı çıkmıştı, boynumda boyunluk falan..
o ay bir ya da iki ilişki olmuş, ben de 35. Gün kan verdim, nerdeyse 0 çıkınca srı kantaron hapına başladım, içkiler içtim, yorucu uçak yolculukları yaptım, gezdim tozdum eğlendim... küveti sıcak sıcak doldurup içinde yattım. Adet olayım diye herbişeyi yaptım. Bilmiyordum ki gebeymişim.. oğlan hırslı çıktı tutundu 😂 yani o olasılıkların hepsini yaktı benim oğlan . Çok dünyaya gelesi varmış diyecek lafım yok..
Bazısı da spiral elinde doğuyor.

Hersey belli , kader ya.. biliyorum gerisi boş ama işte bi oluruna bırakamıyorum😌

Mrb cnm aynen taniyamadm neydi eski nickin kilo vermeye devam benim su an icin ha oldu olacak derken hedef kiloma az kaldi ☺️🤩
Ayşenazimdı canım,tebrik edeeim kuzum hedef kilona az kalmış💪🏻İnş bebişte olur bu ara ohh💃🏻
ay şöyle kuzum,arefe günü pik gördüm o sabah ilişki olmuştu,o gece anneme gittik tabi eşim yoktu bayramın ilk günü çatlamış🤪ancak 2.günü aldı beni annemden ve o gecede ilişki oldu,e spermler 2-3gün yaşamışsa bişeyler olmuştur umarım tabi biraz stresede girdim😊ilk kez ovu testi denedim ne zaman yumurtluyorum diye,nasip bakalım😅
Benim de 27-28 gibi ama hep 3-4 gün geri atar benim de son 3 gündür kahverengi lekelenmem oluyo göğüslerimin ucunda iğneler var sanki kasık batması oluyo ilk hamileliğimde de kasık batması kalça ağrısı çok olmuştu bi de bağışıklık düştüğü için hasta olmuştum çok öksürüyodum bi gece öksürmekten yatamıyodum acile gittim orda kan testiyle öğrendim
daha ovulasyon döneminde gözüküyorum takvime göre yumurtam 3gün önce çatladı,belirti aramıyorum çünkü bütün belirtileri hissedip regli oluyorum 3aydır😂ama yinede benimde kasıklarda bi doluluk bi olaylar var gibi🙄canım geçmiş olsun,ya ben anlamadı sen hamile olduğunu mu öğrendin,yani yumurtlaman mı erkendi yoksa ben gerçekten anlamadı mı🤪

Ay o24 saat kız 🙄 . Yumurtanın pik sonrası çatlama süresi 12-36 saat, çatladıktan son 24 saat yaşıyor.

Spermin içerde yaşama süresi değişim göstermekle birlikte maksimum72 saat..

Ve ilişki sonrası spermin yumurtayı bulması da ortalama 6-8 saat sürüyormuş, bu sebeple en yüksek gebelik ihtimali yumurta çatlamadan önceki günden olan ilişkiymiş..
Keşke bu kadar bilgi sahibi olmak hamile kalmayı kolaylaştırsa😂 sınavı olsa yüz alırdım valla ama anca babayı alıyorum bu bilgilerle 😂

Biri keşke beynimi silse de huzur dolsam herseyi unutsam..
ama hersey süper yolunda gitse cuk otursa bile hamile kalma şansıyüzde 25..
hamile kalsan da onun düşmeme şansı yüzde 80...

Bakınız kafası sayısal çalışan bi insan olarak oğlum doğana kadar isim koymadım😂
4 aylık gebeyken eşim gebe t shirtü yaptırmış diye çemkirmiştim adama.

Haa gelgelelim işin en en komik tarafına

Gebe kalamamaktan yorulup bi ay eşimle ara vermiştik 2016 da, bi de boyun fırtıgı çıkmıştı, boynumda boyunluk falan..
o ay bir ya da iki ilişki olmuş, ben de 35. Gün kan verdim, nerdeyse 0 çıkınca srı kantaron hapına başladım, içkiler içtim, yorucu uçak yolculukları yaptım, gezdim tozdum eğlendim... küveti sıcak sıcak doldurup içinde yattım. Adet olayım diye herbişeyi yaptım. Bilmiyordum ki gebeymişim.. oğlan hırslı çıktı tutundu 😂 yani o olasılıkların hepsini yaktı benim oğlan . Çok dünyaya gelesi varmış diyecek lafım yok..
Bazısı da spiral elinde doğuyor.

Hersey belli , kader ya.. biliyorum gerisi boş ama işte bi oluruna bırakamıyorum😌

Spiral elinde doğmak nasıl bi şanstır ya🤣🤣duymuştum bende,oğluş iyi ki de hırslı çıkmış,doğacak olana engel yok💪🏻

Ayşenazimdı canım,tebrik edeeim kuzum hedef kilona az kalmış💪🏻İnş bebişte olur bu ara ohh💃🏻
ay şöyle kuzum,arefe günü pik gördüm o sabah ilişki olmuştu,o gece anneme gittik tabi eşim yoktu bayramın ilk günü çatlamış🤪ancak 2.günü aldı beni annemden ve o gecede ilişki oldu,e spermler 2-3gün yaşamışsa bişeyler olmuştur umarım tabi biraz stresede girdim😊ilk kez ovu testi denedim ne zaman yumurtluyorum diye,nasip bakalım😅
daha ovulasyon döneminde gözüküyorum takvime göre yumurtam 3gün önce çatladı,belirti aramıyorum çünkü bütün belirtileri hissedip regli oluyorum 3aydır😂ama yinede benimde kasıklarda bi doluluk bi olaylar var gibi🙄canım geçmiş olsun,ya ben anlamadı sen hamile olduğunu mu öğrendin,yani yumurtlaman mı erkendi yoksa ben gerçekten anlamadı mı🤪
Ayy tamam simdi tanidim cnm aynen cnm az kaldi hayrlisiyla insAllah olur bklm cnm sende durumlar ne peki

Back
X