Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese hayırlı akşamlar ben de 3 sene aradan sonra ikinci çocuk düşünüyorum tek başına beklemek biraz sıkıcı oluyo ☺️ Ben de burada sizlerle birlikte bu bekleyişimi tamamlamak istedim rabbim herkesin bekleyişini hayırla sonuçlandırsın inşallah
Hoş geldin canım ben de ikinci çocuğu bu ay istemeye başladım. Rabbim hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Ovulasyon dönemindeyim dün değerlendirdim oğlumda da ağustosta hamile kalmıştım. Şu anda folik asit kullanıyorum hormon testi falan yaptırmadım. Bikaç ay deneyip olmazsa yaptırmayı düşünüyorum. Sen herhangi bir şey yaptın mı yapıyor musun?

Geç yumurtluyosan kaçmamış bence,alma şansın varsa alabilsen canım,döngün kaç gün
Cnm dongum degısıyor 30 en cok ama gec yumurtluyorum genelde buay yumurtam catlamaz dıye korkuyorum elımdekı son testı yaptım oda pik degıl ılıskıye devam edıcem bugun basladık kısmrt artık buay cok takmıyorum

Canım havuç ye çatlamayi kolaylastiriyor
Valla gec kaldım cnm elımdekı son testıde yaptm akıntım vardı bıkacgubdur aslında ama bılmıyorum ya buay benım ıcın belırsız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 32
Bilmiş tiplerden nefret ediyorum 😡. Bi siz herşeyi biliyorsunuz 🤛 her vücut farklı senin gebeliğin yeni olabilir ama halsizlik yapıyordur 😍
Evet, aynen öyle. Birde inan geldiğimizden beri ilçe ilçe yayla yayla geziyoruz. Dağ taş yollarda sallana sallana çıkıyoruz. İnsan yoruluyor. 🙄

Arkadaşlar merhaba. Aktif bir konu olduğu ve hepinizin de burada bazı tecrübeler edindiğini düşünerek buraya yazıyorum. Çok karmaşık bir durumdayım. Adet dönemim normalde 6-7 gün sürer. 3-4 gün sürdü ve sonrası hep kahve akıntı oldu 3-4 gün. Ve şimdi de sürekli baş dönmesi arada mide bulanması/ekşimesi kasıkta yanma gibi batmalar ve şişkinlik hissediyorum. Bir test aldım ucuz şu şekilde çıktı. Bilemiyorum ne oluyor bana... İştahsızlıkta çabası.. Hayalet bir çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum...

Eklentiler

• IMG_20190813_220331.webp
    IMG_20190813_220331.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaşlar merhaba. Aktif bir konu olduğu ve hepinizin de burada bazı tecrübeler edindiğini düşünerek buraya yazıyorum. Çok karmaşık bir durumdayım. Adet dönemim normalde 6-7 gün sürer. 3-4 gün sürdü ve sonrası hep kahve akıntı oldu 3-4 gün. Ve şimdi de sürekli baş dönmesi arada mide bulanması/ekşimesi kasıkta yanma gibi batmalar ve şişkinlik hissediyorum. Bir test aldım ucuz şu şekilde çıktı. Bilemiyorum ne oluyor bana... İştahsızlıkta çabası.. Hayalet bir çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum...
Çok dikkatli bakınca gözüküyor canım 1 2 gün sınra varsa çıkar test de

Back
X