- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Insallah yerlesme kanamasidirrcanimm pik +14 sayarsam bat 17-18.08 oluyor var yani daha aslinda
Bayramdan sonra kan ver cikmasi lazim gebelik varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah yerlesme kanamasidirrcanimm pik +14 sayarsam bat 17-18.08 oluyor var yani daha aslinda
Canım sen ne yaptın geç yumurtlamıştın bat geçti mi seninInsallah yerlesme kanamasidirr
Bayramdan sonra kan ver cikmasi lazim gebelik varsa
Ben oldum canım inşallah sen hamilesindirÇokmu stres yaptık acaba ya hala olmadım anlamadım gitti
Bat neydi senn canımBen oldum canım inşallah sen hamilesindir![]()
Nasıl geçsin ya yorucu gez gez bitmiyor o ayrı birdr her gittigin yerde sohbet et çenem agrıdı her gittiğin yerdr börek tatlı yemessen alınıyor lar falanKızlaaar nasıl geçiyor bayram? Herkeste bir koşuşturma![]()
Hahhahahaha kız allah seni napmasınNasıl geçsin ya yorucu gez gez bitmiyor o ayrı birdr her gittigin yerde sohbet et çenem agrıdı her gittiğin yerdr börek tatlı yemessen alınıyor lar falan![]()
tam olarak bu ifadeler gibiydim 2 gün neyseki bugün evimde keyif yapıyorum
![]()
Bugun 3 gundur gecmiş catlaminin 7 gunu daha varCanım sen ne yaptın geç yumurtlamıştın bat geçti mi senin
Cuma günü 4 mü kalmış oluyo. Eğer varsa çıkar muhtemelen canım istersen kan ver biBugun 3 gundur gecmiş catlaminin 7 gunu daha var
Cuma gunu kanversem cikarmi acaba
Valla 17 dı cnm bgun ovu son 1 tane var elımde yarın yaparsam bıtıcek gec yunurtlqrm ben genelde 20 21 gıbı sehır dısındaydm on gundur esımın sımdj yanına donuyorum ınsallah kacmamıstırC
canım lh testine göre henüz yumurtlama olmamış gözüküyor yapmaya devam et muhakkak yakalarsın gününü
Ayy bide eşinin memleketinde sin bende çatlardım öle neyseki yakınız biz git gel yapıoz bir gn erkek tarafı birgün kız tarafı gezmesi bitiyoHahhahahaha kız allah seni napmasınherkes öyle bence. Bende hala eşimin memleketindeyim cuma gecesi çıkıcaz yola patladım sıkıntıdan
![]()
Ya normalde bizimde öyle de yazları memlekete geliyorlar. Kaç senedir gelmedik diye gelelim dedik bu sene. Ama bitmedi yani banaAyy bide eşinin memleketinde sin bende çatlardım öle neyseki yakınız biz git gel yapıoz bir gn erkek tarafı birgün kız tarafı gezmesi bitiyo![]()
Naptın AslıhanımKızEdifar annenin yanına gittin unuttun buraları küstüm sana hıh
4gün oldu hala adet olmadım ilk gn test yaptım ama negatif çıktı yinede bir ihtimal bekliyorum kafayı yicem adet olmadıgım sürece
![]()
Geç yumurtluyosan kaçmamış bence,alma şansın varsa alabilsen canım,döngün kaç günValla 17 dı cnm bgun ovu son 1 tane var elımde yarın yaparsam bıtıcek gec yunurtlqrm ben genelde 20 21 gıbı sehır dısındaydm on gundur esımın sımdj yanına donuyorum ınsallah kacmamıstır
ben de oyle dusunuyorum. bir arkadas sebepsiz 6 yil hamile kalamadi. hic sebep yok. iki uc dusuk bebek tutunamiyor asilama tup tutmadi hic.. tamam dedi artik herkesin cocugu olmak zorunda degil benim de olmayiversin o ay hamile kalmis. Demekki kafa rahat olmali ve Allah neyi cok istersek vermeyerek siniyor. sen vazgecince verdim hak ettin imtihani gectin diyor belki de. ovu sonrasi umitle bekleniyor da son gunler cekilmiyor ha regl geldi ha gelecek belirtiler hangisine daha yakin vs vs..Kafama takarak degerlendirdigim son ayımdı bu benim 8. Deneme . Rabbim bana sana hepimize sağlıklı bebiş bu ay nasip etsin inşallah. Yoksa akışına bırakacam artık ovu testi hiçbirşey yapmicam . 1 yıl dolunca gider aşılama yaptırırım napim![]()
Anaaaa kıyamam ya hamilesin ama bahanende var yat gitsinYa normalde bizimde öyle de yazları memlekete geliyorlar. Kaç senedir gelmedik diye gelelim dedik bu sene. Ama bitmedi yani banaBirde hamileyim ya sürekli uykum geliyor. Uzanma uzanamıyorum da
![]()
Napim hala adet olamadım testte negatif ti tekrar yapmadım stres gecikme yaptı sanıyorumNaptın Aslıhanımkız buralarda insan eline pek tel i alamıyor senin güzel haberi i almak nasip olur inşallah
![]()
Pıhtılaşma sorunu kandaki PLT değerinin yüksek çıkmasımıdır acaba?Mrb.kizlar bende 3 yildir 2.bebis icin ugrasiyorum bu arada 6kez klomen catlama ignesi ve 2 asilama kullanarak nurtopugibi 3 tane kimyasal gebeligim oldu. Megerki kan pirtilasmasi sorunum varmis bebisler tutunamiyormus tam problem ortadan kalkti derken omiriligim yirtildi 3 kere operasyon gecirdim son operasyonun uzerinden netdeyse 2 ay gecti.doktor 2 3 ay gebe kalma dedi. Eylül ayinda asilama yaptirmaya sartlandim ama korunmayida biraktim gerci ben tedavisi hamilekalamiyorum
Cunkü Benim yumurtam gelisiyor ama catlamiyor kist oluyor.hatta catlama ignesi bile catlatmiyor. Benim bat 1 agustos hicbir kür ilac kullanmiyorum bakalim hayirlisi
Bir kere dedim hamileyim ya uykum geliyor diye çok erken ona dediler.Anaaaa kıyamam ya hamilesin ama bahanende var yat gitsin![]()