Hcg olsa bu kadar beyaz olurduKoyulasmiş mi cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg olsa bu kadar beyaz olurduKoyulasmiş mi cnm
Himm ozelden o ovu testlerini atsana cnmHcg olsa bu kadar beyaz olurduBen hiç ovu testlerinde koyu yakalayamıyorum ya acaba çok sıvı tüketiyorum diye mi bilmiyorum son iki saate dikkat ediyorum ama öncesindeki içtiklerim etkiliyo herhalde. Birazdan tekrar deneyeceğim
Yavaş yavaş oku cnmkizlar herkese ii aksamlar iyi bayramlar annemin yanindaydim hattim cekmiyordu giremedim hic ama herkeside merak ettim sanki birebir tamisiyormus gibi ben malesef ahmile.degilim 5 gun gecikmeden sonra adet oldum. insallah onumuzdeki zamanlarda olur gecikmeler icin doktora gidicem ama cok umutlanmistiminsallah aramizda hamisler vardir daha okuyamadim mesajlari
Sukur yaa merk ettik. Git baklm neymis senin yumoslarinin derdikizlar herkese ii aksamlar iyi bayramlar annemin yanindaydim hattim cekmiyordu giremedim hic ama herkeside merak ettim sanki birebir tamisiyormus gibi ben malesef ahmile.degilim 5 gun gecikmeden sonra adet oldum. insallah onumuzdeki zamanlarda olur gecikmeler icin doktora gidicem ama cok umutlanmistiminsallah aramizda hamisler vardir daha okuyamadim mesajlari
Benim daha çok var bat yolum uzunBenim bat 12 siydi beklememe heyecana gerek duymadan bugün adetim oldu. 2gün erken geldi. En azından umutlanmamıştım
Atsana cnm bakalım fotoyaKızlar yarın bat bugün testi yaptım 1 saat sonra silik pembe cizgi cıktı pek umudum yok bikere daha cıkmıstı kan testim yine negatifti![]()
İnşâllah olur senin mutlu haberini alırız.Benim daha çok var bat yolum uzun![]()
Kızlar yarın bat bugün testi yaptım 1 saat sonra silik pembe cizgi cıktı pek umudum yok bikere daha cıkmıstı kan testim yine negatifti![]()
Çektim ama hiç belli olmuyor fotodaAtsana cnm bakalım fotoya
Miratrech markasıBenim de geçen ay hep bir saat sonra silik çıkıyordu kanda negatif çıktı. Sonradan çıkıp da hamile olan da çok kişi var. Labaquick marka ise bekleyince çift çizgi çıkarıyor.
Miratech labaquick ve bebetime bekleyince silik çıkarıyor. Geçen ay farklı marka diye üçünü aldım üçü de bir saat sonra silik çıktı. Sonra ind ile başlayan başka test beklese de çift çıkmadı. Emin olmak için kan testi yaptır. İnşallah vardır.Miratrech markası
inşallahMiratech labaquick ve bebetime bekleyince silik çıkarıyor. Geçen ay farklı marka diye üçünü aldım üçü de bir saat sonra silik çıktı. Sonra ind ile başlayan başka test beklese de çift çıkmadı. Emin olmak için kan testi yaptır. İnşallah vardır.
Biz de Eylül de artık hamişliği ilan ederiz canım hayırlısı olsunkizlar herkese ii aksamlar iyi bayramlar annemin yanindaydim hattim cekmiyordu giremedim hic ama herkeside merak ettim sanki birebir tamisiyormus gibi ben malesef ahmile.degilim 5 gun gecikmeden sonra adet oldum. insallah onumuzdeki zamanlarda olur gecikmeler icin doktora gidicem ama cok umutlanmistiminsallah aramizda hamisler vardir daha okuyamadim mesajlari
Herkese hayırlı akşamlar ben de 3 sene aradan sonra ikinci çocuk düşünüyorum tek başına beklemek biraz sıkıcı oluyo ☺ Ben de burada sizlerle birlikte bu bekleyişimi tamamlamak istedim rabbim herkesin bekleyişini hayırla sonuçlandırsın inşallah
Amin hayırlısı olsun inşallahİnşâllah olur senin mutlu haberini alırız.