Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hcg olsa bu kadar beyaz olurdu 🤦‍♀️ Ben hiç ovu testlerinde koyu yakalayamıyorum ya acaba çok sıvı tüketiyorum diye mi bilmiyorum son iki saate dikkat ediyorum ama öncesindeki içtiklerim etkiliyo herhalde. Birazdan tekrar deneyeceğim
Himm ozelden o ovu testlerini atsana cnm

kizlar herkese ii aksamlar iyi bayramlar annemin yanindaydim hattim cekmiyordu giremedim hic ama herkeside merak ettim sanki birebir tamisiyormus gibi ben malesef ahmile.degilim 5 gun gecikmeden sonra adet oldum. insallah onumuzdeki zamanlarda olur gecikmeler icin doktora gidicem ama cok umutlanmistim 😁 insallah aramizda hamisler vardir daha okuyamadim mesajlari

kizlar herkese ii aksamlar iyi bayramlar annemin yanindaydim hattim cekmiyordu giremedim hic ama herkeside merak ettim sanki birebir tamisiyormus gibi ben malesef ahmile.degilim 5 gun gecikmeden sonra adet oldum. insallah onumuzdeki zamanlarda olur gecikmeler icin doktora gidicem ama cok umutlanmistim 😁 insallah aramizda hamisler vardir daha okuyamadim mesajlari
Yavaş yavaş oku cnm 😂👍
Adet olanlarin yeni batlari al 😍😊

Sukur yaa merk ettik. Git baklm neymis senin yumoslarinin derdi 😁senede bikac defa bole gecikmler ya da erkn olmasi norml ama.

Herkese hayırlı akşamlar ben de 3 sene aradan sonra ikinci çocuk düşünüyorum tek başına beklemek biraz sıkıcı oluyo ☺️ Ben de burada sizlerle birlikte bu bekleyişimi tamamlamak istedim rabbim herkesin bekleyişini hayırla sonuçlandırsın inşallah

Benim bat 12 siydi beklememe heyecana gerek duymadan bugün adetim oldu. 2gün erken geldi. En azından umutlanmamıştım

Benim de geçen ay hep bir saat sonra silik çıkıyordu kanda negatif çıktı. Sonradan çıkıp da hamile olan da çok kişi var. Labaquick marka ise bekleyince çift çizgi çıkarıyor.
Kızlar yarın bat bugün testi yaptım 1 saat sonra silik pembe cizgi cıktı pek umudum yok bikere daha cıkmıstı kan testim yine negatifti🙁

Miratrech markası
Miratech labaquick ve bebetime bekleyince silik çıkarıyor. Geçen ay farklı marka diye üçünü aldım üçü de bir saat sonra silik çıktı. Sonra ind ile başlayan başka test beklese de çift çıkmadı. Emin olmak için kan testi yaptır. İnşallah vardır.

Biz de Eylül de artık hamişliği ilan ederiz canım hayırlısı olsun🙏

Herkese hayırlı akşamlar ben de 3 sene aradan sonra ikinci çocuk düşünüyorum tek başına beklemek biraz sıkıcı oluyo ☺ Ben de burada sizlerle birlikte bu bekleyişimi tamamlamak istedim rabbim herkesin bekleyişini hayırla sonuçlandırsın inşallah
İnşâllah olur senin mutlu haberini alırız.
Amin hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Hem korkuyorum hem istiyorum 😊

Back
X