- 22 Nisan 2016
- 908
- 854
- 103
- 35
Bembeyazdı canım gölge bile yoktuErken gebelik testinde bembeyazmıydı senin de yoksa gölge gibi bbir sey var mıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bembeyazdı canım gölge bile yoktuErken gebelik testinde bembeyazmıydı senin de yoksa gölge gibi bbir sey var mıydı
Erken yaptin cnm adetine 1 gun var yapsan cikar ama beklemek istiyorsan sen bilirsinSelam kızlar adetime 6 gün önce den beri erken gebelik testi yaptım hep negatif şuan adetime 1 gün var hiç umudum yokama bekliyorum işte yarın adet günüm günler geçmiyor
Benim adete 1 gun var ama catlamaya gore 12 gun gec catladi yumurtamSelamlar herkese, gözümü açamıyorum uykudan çatlamaya göre adetime daha 6 gün var bu kadar erken olur mu ki bu belirtiler acaba
Canım ben predictor testinden yaptım hep en güvenilir test diyorlar honda cıkmadıysa cıkmaz gibi geliyor artık bana bilemiyorumErken yaptin cnm adetine 1 gun var yapsan cikar ama beklemek istiyorsan sen bilirsin
Canim bak ama yinede 6 gun var arada bazen en guvenilir test bile yaniltiyor en dogru sonuc adete gununde yapilan testirCanım ben predictor testinden yaptım hep en güvenilir test diyorlar honda cıkmadıysa cıkmaz gibi geliyor artık bana bilemiyorum
Normal bat dündü benim o geçti ama çatlamaya göre olanı bekle dedi doktor ona da 6 gün varBenim adete 1 gun var ama catlamaya gore 12 gun gec catladi yumurtam
Him anladim canim beklemek zorundayiz yapsam cikmaz degilmiNormal bat dündü benim o geçti ama çatlamaya göre olanı bekle dedi doktor ona da 6 gün var![]()
Ben bisey göremedim cnm allah gonlune gore versinBirşey gören var mı var gibide yok gibide bata 4 gün varrr
Çıkmaz canım bence ben bikaç gündür ovu testi yapıyorum belki koyulaşır diye bi umutHim anladim canim beklemek zorundayiz yapsam cikmaz degilmi
Hayırlısı olsun canımOvu sonrası 12.gün bata 6 gün var, bu ay iyi değerlendirmiştik olur gibi geldi bana ama erken gebelik testinde gölge dahi yok bembeyazAllah hayırlısını versin ne diyeyim
6 ve 3 gün kala yapmıştım erken gebelik testiCanim bak ama yinede 6 gun var arada bazen en guvenilir test bile yaniltiyor en dogru sonuc adete gununde yapilan testir
Gözün aydın canım inşallah güzel ilerlerGünaydın kızlarrrDeğerim 41 çıktı. Geç döllenmeye göre daha 2 gün var bata. 2 gün sonra kontrol kan vereceğim. Doktor ultrosonla baktığında rahmin çok güzel kalınlaşmış tahminimce bayram sonu keseyi görürüz her şey güzel ilerlerse dedi.
![]()
Koyulasmiş mi cnmÇıkmaz canım bence ben bikaç gündür ovu testi yapıyorum belki koyulaşır diye bi umutöyle deneyebilirisin sen de belki
Himm sandim sadece bata 6 gun kala tek yaptin6 ve 3 gün kala yapmıştım erken gebelik testidün normal test yaptım yarın adet olmazsam yaparım artık bi umut bakalım
sağol canım inşallahHimm sandim sadece bata 6 gun kala tek yaptin
Ama belli olmaz bu isler yinede umudunu kaybetme
İnşallah canımcımGözün aydın canım inşallah güzel ilerler❤