Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi aksamlar kizlar benide listeye ekleyebilirmisiniz bat 1agustos. Bu ay pek saglikli bir yumurtlamam olmadi ve tek iliski oldu ama yinede insan ümit etmeden duramiyor. 1yildir surekli doktor takibi ve ilacla olmadi. olursa mucize olur olmazsada nasip dicem

Kiz yok yaa denedim tek cizgi yne biliyodm bu ayda olmadgni nese kismet artk ya bidahaki aya derim yarnda adet olurm tam olurr
Elimde sıcak su torbam, kendi hüznümün yanına seni de ekledim..
Ama vardır bir hayır moral bozmuyoruz ve gelecek aya gruptaki herkesle birlikte art arda müjdeli bebek haberleri verme umudunu hüznümüzün yerine koyuyoruz :)

nedense 2. cocukda zor oluyor arada yaş farkı açıldıkça sanırım
Bilmiorim ya cok büyük sebepler yok aslinda ama olmuyor yani ya da dolleniyor tutunamiyir diorum ben çünki kac kez cok supheli hcg cikti kanda 4 4.5 cok arada rakamlar nasip degil demek ki daha hayrlisi diorum ama icten ice de baya üzülüyorum

kiyamam canim benm yaa dikkat et dinlenn agrin sizin varsa..evet dimi tam gaz devam agustos ayina kismett insallah art arda bebek haberleei patlar bu sitede

Bende ikinci istiyorum.ama eşim görevde oluyor.Bende kamuda calisiyorum tayin olamiyorum yanına Bakalim hayirlisi

İnş. Ben kendimden ümidi kestim bazen cok istedigimiz şeyler olmuyor ama dusunuyorumda sonrada diyorumki Allah sağlik versin sağlik olmadan olmuyor elbet bizimde olur nasibimizde vardir inş.

Bata son 10 gün var bklm beklemedeyim her ne kadar yine ümidim olmasa da
Adet olunca randevum var bklm doktor ne dicek ona odaklandm

İnş. Ben kendimden ümidi kestim bazen cok istedigimiz şeyler olmuyor ama dusunuyorumda sonrada diyorumki Allah sağlik versin sağlik olmadan olmuyor elbet bizimde olur nasibimizde vardir inş.

Aynen canim once saglik

Sağlıkli yumurtlama olmadığını nerden biliyirsn cnm ultrason takibi mi yapıldı Rabbim hayırlısyla nasip etsin insAllah

evde olunca aman hadi yapiyim diyoruz bide ben varsa erkenden ogrenip erkenden sevinirim iste ne var bunda diyorum sonra aksama kadar yine yok diye agliyorum evde olmamasi bi gun bile olsa durdurabilir bizi belki
Aynn sadece o durduruo beni de simdi olursa olur olmazsa olmaz napim diom artk

Evet ovulasyn testyle takip et sende
Buay bnde yine ovulasyon testi ypcm insallh agusta kismet
Galiba ben bikac ay ertelicem bu ay olmazsa bu sene atanacak kadr puan almzsam seneye sinava girdgimde bebkli deil de insllh hamiş olrak girim diorm

Him kist olunca da mi pik oluyormuş ovu testi noldu peki simdi hala yumurtlama mi bekliosun yoksa adet mi anlamadm

Canim doktor rahim kalinlasmis reglin gelicek dedi.normalde benim regli 1agustos ama duzensizlik oldugundan erken gelicek sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…