Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa kızlar sormayın bende bunalım modundayım adetimin 27.günü bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım maalesef tek çizgi oysa psikolojik ve belirtiler olarak hamile hissediyordum kendimi 😔
Bozma moralini adetin sökülene kadar umut var demektir. Belki geç döllenme oluyordur. Belki idrarda belli olmuyor daha💕

doktor beğenmedi değerleri anlamadım.
kese hafiften gözükmeye başlamış dedi. değeri 1000 lere çıkarsa daha net görünür demişti.
bilmiyorum ki artış hızı normalde nasıl.
benim dediğim gibi;
ayın 3ü : 89
6sı: 304
8i: 564
Bende bu kpnuda tedirginim benimde
ayın 4: 19
9: 357
Saglık ocağına verdipim kan akşam 5 de çıkıcak bakalım o ne çıkacak iyi mi kötü mü bilemedim ki

Hayirli olsun Canım hadi gözün aydın 😊 darısı başımıza. Ovu testlerini ve ilişki takvimini atabilir misin
Ovu testlerinin hiç birlikte çekilmiş hali yok maalesef ki kuzucum. :KK43: İlişki takvimimdede aslında bir cacık yok. Geçen ay gün aşırı ilişki ile hamile kaldım. Bu ay piki gördüğüm günü değerlendirdim. Bir sonraki günü boş geçtim. Sonra bir daha değerlendirdim. Hepsi bu kadar. :KK70:

Ovu testlerinin hiç birlikte çekilmiş hali yok maalesef ki kuzucum. :KK43: İlişki takvimimdede aslında bir cacık yok. Geçen ay gün aşırı ilişki ile hamile kaldım. Bu ay piki gördüğüm günü değerlendirdim. Bir sonraki günü boş geçtim. Sonra bir daha değerlendirdim. Hepsi bu kadar. :KK70:
Pik gününden önce en son ne zaman olmuştu canim

Back
X