- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Tebrikler canım çok güzel bir fotoKızlar günaydınnnnnDün gece uyuyamayınca yaptığım gebelik testi. Sanırım hamileyim.
Eki Görüntüle 2297164

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım çok güzel bir fotoKızlar günaydınnnnnDün gece uyuyamayınca yaptığım gebelik testi. Sanırım hamileyim.
Eki Görüntüle 2297164
anka3334 canım malesef ben adet oldum baya erken geldi bu defa
yeni bat 7 Eylül güncelleyebilir misin
![]()
Teşekkür ederim canım benimmmTebrikler canım çok güzel bir foto![]()
Aynen sonu guzel olsunSende benim gibi bekleyeceksin o zaman.Sonu güzel olsun beklemek önemli değil.
![]()
Doktor randevum yarın canım yarın kan vereceğimAynen sonu guzel olsun
Bugun git kan ver cnm
Allah gönlüne göre versin bizede dua et cnm bnmDoktor randevum yarın canım yarın kan vereceğim![]()
Ediyorum ediyorum merak etmeyin. Allah tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı bir evlat versin diyorum hep.Allah gönlüne göre versin bizede dua et cnm bnm![]()
Yok o benim totemim. Olur da hamileysem gelişmeleri kaçırmayım diye
Aman bekleyebildiğin kadar bekle. Hatta 12 sine kadar beklemem için beni de gazla da beraber test yapalımya da hadi 11i olsun, bayram hediyesi olsunlar
kız olursa Arife, erkek olursa Bayram
![]()
Bozma moralini adetin sökülene kadar umut var demektir. Belki geç döllenme oluyordur. Belki idrarda belli olmuyor dahayaa kızlar sormayın bende bunalım modundayım adetimin 27.günü bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım maalesef tek çizgi oysa psikolojik ve belirtiler olarak hamile hissediyordum kendimi![]()
Hayirli olsun Canım hadi gözün aydınEdiyorum ediyorum merak etmeyin. Allah tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı bir evlat versin diyorum hep.![]()
Kaçıncı denemendiKan testi negatif malesef
Bende bu kpnuda tedirginim benimdedoktor beğenmedi değerleri anlamadım.
kese hafiften gözükmeye başlamış dedi. değeri 1000 lere çıkarsa daha net görünür demişti.
bilmiyorum ki artış hızı normalde nasıl.
benim dediğim gibi;
ayın 3ü : 89
6sı: 304
8i: 564
Değerleriniz iyi ilerliyor moralinizi bozmayı stres etkilemesinBende bu kpnuda tedirginim benimde
ayın 4: 19
9: 357
Saglık ocağına verdipim kan akşam 5 de çıkıcak bakalım o ne çıkacak iyi mi kötü mü bilemedim ki
yükselme hızı bana normal geldi. umarım bugünde iyi çıkarBende bu kpnuda tedirginim benimde
ayın 4: 19
9: 357
Saglık ocağına verdipim kan akşam 5 de çıkıcak bakalım o ne çıkacak iyi mi kötü mü bilemedim ki
Ovu testlerinin hiç birlikte çekilmiş hali yok maalesef ki kuzucum.Hayirli olsun Canım hadi gözün aydındarısı başımıza. Ovu testlerini ve ilişki takvimini atabilir misin
Pik gününden önce en son ne zaman olmuştu canimOvu testlerinin hiç birlikte çekilmiş hali yok maalesef ki kuzucum.İlişki takvimimdede aslında bir cacık yok. Geçen ay gün aşırı ilişki ile hamile kaldım. Bu ay piki gördüğüm günü değerlendirdim. Bir sonraki günü boş geçtim. Sonra bir daha değerlendirdim. Hepsi bu kadar.
![]()
5 gün öncePik gününden önce en son ne zaman olmuştu canim