- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Allh iiligini versinKız sen hamişsin![]()

Sen de HAMİŞSIIIIN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allh iiligini versinKız sen hamişsin![]()
Ahahhaha gece gece çok güldümAllh iiligini versin.
Sen de HAMİŞSIIIIN![]()
![]()
![]()
![]()
dedim gittii
Insllh.Ahahhaha gece gece çok güldümbirbirimizi in gönlünü yapıyoruz ahajaja inşaallah da cidden demek de nasip olur hayırlısıyla
![]()
Ahahaha aynen o topiktr bende varım Gebeyik Gebeyik yazdım durdum bakalım ahahahaInsllh.
Guzl moral oluo bence. Cunku duymk istedgimz bi kelime
Baska bi topikte de herkes gebeyim gebeyim gebeyiz yaziolr evrene msj veriolr . Biz de birbirimize bole diyelm dua yerine gecsn.sonucta bi zarari yok
Gormustm sanki ama emin deildmAhahaha aynen o topiktr bende varım Gebeyik Gebeyik yazdım durdum bakalım ahahaha
İnşallahGormustm sanki ama emin deildm
En insllh gebeyük o zmn hadi bklm![]()
Merhaba ben de yeniyim beni de yazarsanız sevinirim ama bat 18 ağustos ama düzensiz oluyorum 23 üne kadar yolu varHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@Vaveyylla = O artık hamile![]()
❤
@ozlm89 = en karamsarimizdisimdi hamisşsss![]()
❤
@Tuba_2012 = O bir hamişş![]()
❤
@bombshells =O bir hamişşşş![]()
❤
@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡
@Vbsb = 2 Agustos♡
@Aventurine3 =3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari = 5 Agustos♡
@wox_90 =5 Agustos♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
agacsizkoalaa =7 Agustos ♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
@meryem6yrr = 8 Agustos ♡
@Endoplazmik_garipbikulum =8 Agustos♡
Edifar = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
@LadyMorganas =11 Agustos ♡
@Nurnurnur3434 =11 Agustos ♡
@Ojej = 11 Agustos ♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@eylem91 =13 Agustos ♡
@BOYOZ = 13 Agustos ♡
@Maruki =13 Agustos ♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
D Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Mavisdeeya = 16 Agustos ♡
@nejlaa 86 =16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
@Suniiii =18 Agustos ♡
F Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
@Nigar93 =20 Agustos ♡
@Dropie = 20 Agustos ♡
@Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
@maldelmor =21 Agustos ♡
@Cena =21 Agustos ♡
@nureto = 22 Agustos ♡
@akrep2910 =22 Agustos ♡
@Bdc =22 Agustos ♡
C Caghla_29 = 23 Agustos ♡
@Nuro37 =25 Agustos ♡
@yarinicin = 26 Agustos♡
@beren20 =26 Agustos ♡
@Hayali10 =26 Agustos ♡
@Umutumut82 =27 Agustos♡
@Semaknc = 27 Agustos ♡
@Melegim15 =28 Agustos ♡
@hayal alemi = 29 Agustos ♡
@hahemsire =30 Agustos ♡
@Sadece02matilda =30 Agustos♡
@Ftskrcm =30 Agustos ♡
@busra_18 = 31 Agustos ♡
@Lepistesb =31 Agustos♡
Çok teşekkür ederim canım valla erken başlamışım çalışmalara ben ilk defa kullandığım için ovulasyon testini ne kadar koyulaşıcağından emin olmadım ama son 3 o zmn
Ii yapmissin. En azndan ne zamn oldgundan emin olursn. Hadi hyrlisiÇok teşekkür ederim canım valla erken başlamışım çalışmalara ben ilk defa kullandığım için ovulasyon testini ne kadar koyulaşıcağından emin olmadım ama son 3 o zmn![]()
Kuzum yaptım ama tertemiz bir negatif görceğimi bilerek yaptım.Yarın test yapacak mısın inşaallah güzel haber alırız![]()
Evet çok erken olmus. İnşaallah vardırKuzum yaptım ama tertemiz bir negatif görceğimi bilerek yaptım.Çünkü geç yumurtladım ve yumurtlamamın üstünden geçen 9.gün bugün. Varsa da çıkmaması çok normal yani.
Bakalım bugün regl olcak mıyım bunu merak ediyorum ben asıl.
![]()
Teftişe mi çıktın kızzzzkizlar gunaydin 22-23 te yumurtlayip adet olan var mi ? ☺
İnşallah canımcımEvet çok erken olmus. İnşaallah vardır![]()
Çılmayabilir canım... Bende bugun yapacaktım misal ama ne olur ne olmaz diye yarın yapıyorum. Negaftte çıksa garanti negatif pozitif çıksa garanti pozitif olur benim için diye düşündüm.. Hayırlısı olsun inşaallahİnşallah canımcımNormalde cumartesi yapmam gerek 12.gün o zaman ama cuma yapsam çıkar mı sence?
Pöfffff üzdü... Erken gebelik testiyle yine mi çıkmaz yaÇılmayabilir canım... Bende bugun yapacaktım misal ama ne olur ne olmaz diye yarın yapıyorum. Negaftte çıksa garanti negatif pozitif çıksa garanti pozitif olur benim için diye düşündüm.. Hayırlısı olsun inşaallahyarın adete 2gün kala bir zaman olmus oluyor benim için.. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım benim hepimiz.Pöfffff üzdü... Erken gebelik testiyle yine mi çıkmaz yaCumartesi sabahtan yola çıkıcazda eğer pozitif görürsem kanda vermek istiyordum bakalım geçenki gibi kimyasal olma ihtimali var mı onun kadar düşük değer çıkar mı diye. Neyse artık beklicez mecbur.İnşallah en net çift çizgileri görürsün sende
![]()
Evet keşke öyle olsa. Mesela bu benim 3.ayım ilk ay çok heyecanlıydım herşeyi belirtiye yordum fos çıktı. 2.ay hiç takmadım çok sakindim gün aşırı ilişki denedim hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bu ay ovülasyonla takip ettiğim için mi,tam yumurtlama günlerimi bilip değerlendirdiğim için mi bilmiyorum yine sabırsızlandı. Heyecan yaptım.İnşallah canım benim hepimiz.Erken gebelik testi kiminde gösteriyor kiminde göstermiyor... Ne kadar güvenilir onu da bilemiyorum. Beklemekte fayda var bence bos yere üzülme. Belki hamilesndir negatif çıkar en ıyıso zamanını beklemek. Hatta keske bu kadar evhamlı olmasakta adet gecikse filan öle yapsak. Haberimiz olmasa hiç filan
![]()