• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahhaha gece gece çok güldüm 😁😁 birbirimizi in gönlünü yapıyoruz ahajaja inşaallah da cidden demek de nasip olur hayırlısıyla 🙏😁
Insllh.
Guzl moral oluo bence. Cunku duymk istedgimz bi kelime 🤗
Baska bi topikte de herkes gebeyim gebeyim gebeyiz yaziolr evrene msj veriolr . Biz de birbirimize bole diyelm dua yerine gecsn.😁 sonucta bi zarari yok

Insllh.
Guzl moral oluo bence. Cunku duymk istedgimz bi kelime 🤗
Baska bi topikte de herkes gebeyim gebeyim gebeyiz yaziolr evrene msj veriolr . Biz de birbirimize bole diyelm dua yerine gecsn.😁 sonucta bi zarari yok
Ahahaha aynen o topiktr bende varım Gebeyik Gebeyik yazdım durdum bakalım ahahaha

Hadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim 😊

batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)

@Vaveyylla = O artık hamile 🤗 🤰🎉
@ozlm89 = en karamsarimizdisimdi hamisşsss🤗 🤰🎉
@Tuba_2012 = O bir hamişş 🤗 🤰🎉
@bombshells =O bir hamişşşş 🤗 🤰🎉

@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡

@Vbsb = 2 Agustos♡

@Aventurine3 =3 Agustos ♡

anka3334 anka3334 =5 Agustos
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari = 5 Agustos♡
@wox_90 =5 Agustos♡

@asihan =6 Agustos♡

@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
agacsizkoalaa agacsizkoalaa =7 Agustos ♡

@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
@meryem6yrr = 8 Agustos ♡
@Endoplazmik_garipbikulum =8 Agustos♡

Edifar Edifar = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡

@LadyMorganas =11 Agustos ♡
@Nurnurnur3434 =11 Agustos ♡
@Ojej = 11 Agustos ♡

@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@eylem91 =13 Agustos ♡
@BOYOZ = 13 Agustos ♡
@Maruki =13 Agustos ♡

@Mihramihra =14 Agustos♡

D Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡

@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Mavisdeeya = 16 Agustos ♡
@nejlaa 86 =16 Agustos ♡

@Lovely118 =18 Agustos ♡
@Suniiii =18 Agustos ♡

F Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
@Nigar93 =20 Agustos ♡
@Dropie = 20 Agustos ♡

@Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
@maldelmor =21 Agustos ♡
@Cena =21 Agustos ♡

@nureto = 22 Agustos ♡
@akrep2910 =22 Agustos ♡
@Bdc =22 Agustos ♡

C Caghla_29 = 23 Agustos ♡

@Nuro37 =25 Agustos ♡

@yarinicin = 26 Agustos♡
@beren20 =26 Agustos ♡
@Hayali10 =26 Agustos ♡

@Umutumut82 =27 Agustos♡

@Semaknc = 27 Agustos ♡

@Melegim15 =28 Agustos ♡

@hayal alemi = 29 Agustos ♡

@hahemsire =30 Agustos ♡
@Sadece02matilda =30 Agustos♡
@Ftskrcm =30 Agustos ♡

@busra_18 = 31 Agustos ♡
@Lepistesb =31 Agustos♡
Merhaba ben de yeniyim beni de yazarsanız sevinirim ama bat 18 ağustos ama düzensiz oluyorum 23 üne kadar yolu var 😊

Çok teşekkür ederim canım valla erken başlamışım çalışmalara ben ilk defa kullandığım için ovulasyon testini ne kadar koyulaşıcağından emin olmadım ama son 3 o zmn 😂
Ii yapmissin. En azndan ne zamn oldgundan emin olursn. Hadi hyrlisi

Yarın test yapacak mısın inşaallah güzel haber alırız 🙏🙏
Kuzum yaptım ama tertemiz bir negatif görceğimi bilerek yaptım. :KK70: Çünkü geç yumurtladım ve yumurtlamamın üstünden geçen 9.gün bugün. Varsa da çıkmaması çok normal yani. :KK51: Bakalım bugün regl olcak mıyım bunu merak ediyorum ben asıl. :KK76:

Kuzum yaptım ama tertemiz bir negatif görceğimi bilerek yaptım. :KK70: Çünkü geç yumurtladım ve yumurtlamamın üstünden geçen 9.gün bugün. Varsa da çıkmaması çok normal yani. :KK51: Bakalım bugün regl olcak mıyım bunu merak ediyorum ben asıl. :KK76:
Evet çok erken olmus. İnşaallah vardır 😊

5 agustos bat olanlarla yumurtlamalar ayni mi onu merak ettim. kimsedende ses gelmedi 5 agustos batina :)

İnşallah canımcım :KK200: Normalde cumartesi yapmam gerek 12.gün o zaman ama cuma yapsam çıkar mı sence?
Çılmayabilir canım... Bende bugun yapacaktım misal ama ne olur ne olmaz diye yarın yapıyorum. Negaftte çıksa garanti negatif pozitif çıksa garanti pozitif olur benim için diye düşündüm.. Hayırlısı olsun inşaallah 🙏🙏 yarın adete 2gün kala bir zaman olmus oluyor benim için.. Bakalım hayırlısı olsun inşallah

Çılmayabilir canım... Bende bugun yapacaktım misal ama ne olur ne olmaz diye yarın yapıyorum. Negaftte çıksa garanti negatif pozitif çıksa garanti pozitif olur benim için diye düşündüm.. Hayırlısı olsun inşaallah 🙏🙏 yarın adete 2gün kala bir zaman olmus oluyor benim için.. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Pöfffff üzdü... Erken gebelik testiyle yine mi çıkmaz ya :KK70: Cumartesi sabahtan yola çıkıcazda eğer pozitif görürsem kanda vermek istiyordum bakalım geçenki gibi kimyasal olma ihtimali var mı onun kadar düşük değer çıkar mı diye. Neyse artık beklicez mecbur.İnşallah en net çift çizgileri görürsün sende :KK19:

Pöfffff üzdü... Erken gebelik testiyle yine mi çıkmaz ya :KK70: Cumartesi sabahtan yola çıkıcazda eğer pozitif görürsem kanda vermek istiyordum bakalım geçenki gibi kimyasal olma ihtimali var mı onun kadar düşük değer çıkar mı diye. Neyse artık beklicez mecbur.İnşallah en net çift çizgileri görürsün sende :KK19:
İnşallah canım benim hepimiz. 🙏 Erken gebelik testi kiminde gösteriyor kiminde göstermiyor... Ne kadar güvenilir onu da bilemiyorum. Beklemekte fayda var bence bos yere üzülme. Belki hamilesndir negatif çıkar en ıyıso zamanını beklemek. Hatta keske bu kadar evhamlı olmasakta adet gecikse filan öle yapsak. Haberimiz olmasa hiç filan 😁😁

Günaydın kızlar koalacım inşallah vardır hamişlik ama baya erken yapmışın testi :KK70::KK70:

İnşallah canım benim hepimiz. 🙏 Erken gebelik testi kiminde gösteriyor kiminde göstermiyor... Ne kadar güvenilir onu da bilemiyorum. Beklemekte fayda var bence bos yere üzülme. Belki hamilesndir negatif çıkar en ıyıso zamanını beklemek. Hatta keske bu kadar evhamlı olmasakta adet gecikse filan öle yapsak. Haberimiz olmasa hiç filan 😁😁
Evet keşke öyle olsa. Mesela bu benim 3.ayım ilk ay çok heyecanlıydım herşeyi belirtiye yordum fos çıktı. 2.ay hiç takmadım çok sakindim gün aşırı ilişki denedim hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bu ay ovülasyonla takip ettiğim için mi,tam yumurtlama günlerimi bilip değerlendirdiğim için mi bilmiyorum yine sabırsızlandı. Heyecan yaptım. :KK53: Peki sence kanda ne zaman çıkar ?

Back
X